Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Várostörténeti sétány Nyírbátor

5
2
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Várostörténeti sétány Nyírbátor
Várostörténeti sétány NyírbátorVárostörténeti sétány Nyírbátor
Várostörténeti sétány NyírbátorVárostörténeti sétány Nyírbátor
29 fotó

Várostörténeti sétány Nyírbátor bemutatkozása

A nyírbátori Minorita és a Református templom között találjuk a Várostörténeti sétányt, ahol életre kel a múlt. Az alkotások igazi időutazáson repítik keresztül a látogatót a 450 méteres sétányon,fő funkciója, hogy az említett két kiemelkedően magas értékű műemlék közötti gyalogos közlekedést biztosítsa a helyiek és a turisták számára, továbbá maga is turisztikai látványossággá váljon.
Tovább olvasom >>

2 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

2 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Bástya Wellness Hotel Nyírbátor - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.02.
Bástya Wellness Hotel Nyírbátor
165.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Debreceni ízelítő
2024.03.28-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
62.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Romantikus pillanatok
Romantikus pillanatok
2024.03.01-ig
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
109.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Várostörténeti sétány Nyírbátor vélemények

29
1267
1904
38708
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 648 városban járt márFelfedező - 2038 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 38708 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 1.egyedül járt itt
Tulajdonképpen a közepéről indultam, csak akkor még nem tudtam erről. Bevallom, Kolodko Mihály Sókereskedő szobrát kerestem, de rosszfelé indultam el, amit egyébként egy cseppet sem bántam meg. Nejem inkább az autóban maradt, mert barátságtalanul szemerkélt az eső, Na, de mit számít ez, ha egy szobrot keresel?
Itt fényképeztem:
Várostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - Külső képVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - Külső képVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - EgyébVárostörténeti sétány Nyírbátor - Külső képVárostörténeti sétány Nyírbátor - Egyéb
Még több kép (26 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.