Nyírcsászári

Nyírcsászári és környéke legfrissebb értékelései

2025.07.22a párjával
+ A város főterén található, kívülről patinás épület. A személyzet rendes - kivéve takarító - Lepusztult belső, botrányos állapotok: a falak, kapcsolók a kosztól feketék. Fali törmelékes szerelvénydoboz kiálló csupasz vezetékkel! Mocskos padlószőnyeg. Nincs izzó, lógó ajtó stb.
2025.07.21családjával
Finom ételek, életem eddigi legjobb pizzáját ettem itt. Nagyon barátságos és profi kiszolgálás, és tipikusan olasz hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki az állatkert környékére megy.
2025.07.15a párjával
Nagyon kedves volt a fogadás és a kiszolgálás csak ajánlani tudom mindenkinek, megközelíthető a centrumba van, tiszta kultúrát környezet

Nyírcsászári és környéke kedvelt szállásai

Európa Panzió Mátészalka - Napi árak
133.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Nyírcsászári látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Nyírcsászári és környékén

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 33.000 Ft/fő/éj ártól
46 értékelés
Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő, DebrecenCsomagok már 11.900 Ft/fő/éj ártól
400 értékelés
Erdőspuszta Club Hotel DebrecenErdőspuszta Club Hotel, DebrecenCsomagok már 27.376 Ft/fő/éj ártól
84 értékelés
Európa Panzió MátészalkaEurópa Panzió, MátészalkaCsomagok már 12.500 Ft/fő/éj ártól
1 értékelés