A Hársfa Fogadó Étterme Őriszentpéteren a környék hagyományos vendéglátóhelye, amely tiszta környezetet és barátságos kiszolgálást kínál. A kínálat házias ízeket nyújt, az ételek ízvilága autentikus őrségi jellegű, a menü pedig bőséges lehetőségeket kínál. Az adagok mérete általában nagy, és az ár-érték arány kedvező, így a költségek kedvezően alakulnak. A gyors és zökkenőmentes kiszolgálás hozzájárul a kellemes étkezési élményhez.
A személyzet barátságos és segítőkész, a családi vállalkozás jelleg pedig otthonos hangulatot teremt. A Hársfa Fogadó Étterme kiemeli a vendégek igényeinek figyelembevételét, legyen szó ebédről vagy félpanziós ellátásról. A környezet tisztasága és a belső tér rendezettsége pozitív benyomást nyújt a látogatók számára. A táj és a környék nyugalmát kínálva ideális kiindulópont az Őrség felfedezéséhez és hosszabb pihenéshez. Többen visszatérő vendégként értékelik az éttermet, mint megbízható és kedvelt célpontot a térségben. A szállásrészlege kellemes és tiszta, a reggelik és egyéb ellátások pedig rugalmasan igazodnak a vendégek igényeihez. Összességében a Hársfa Fogadó Étterme fontos része a helyi gasztronómiai kínálatnak, és hosszú távon vonzó lehetőséget jelent az Őrségben eltöltött tartózkodásokhoz.
Nyitás óta rendszeresen étkezünk az étteremben, sokszor fogyasztottunk menüt, de választottunk finomakat az étlapról is. A tulajdonosok és az alkalmazottak is maximálisan kedvesek, a rugalmasságról nem is beszélve. A mások által említett flegma, mogorva viselkedéssel SOHA nem találkoztunk! Az ételek háziasak, ízeletesek, ár-érték arányban nagyon jók.
Bár a pincérnő kissé fáradtnak (mogorvának?) tűnt a kiszolgálással semmi probléma nem volt! Semmi negatívat nem mondhatok az étteremről: az ételt elég gyorsan kihozták, finom volt és nagy adag. Az egy hét nyaralásunk alatt itt fizettünk legkevesebbet az ebédünkért, szóval az ár-érték arány is igen jó volt.
2x jartunk itt,kedves es udvarias a holgy,pl.szo nelkul hoz csapvizet de szoda is van.finom a gombaleves,van menu,igaz delben sokan vannak,nem veletlenul.egyszeru orsegi etelek jo aron,udvariassag,mi ennyit kerestunk,aki ilyesmit akar,annak ajsnlom,pedig alapbol elegedetlen vagyok:)