A Mátrában, Parádfürdőn található a háromcsillagos Erzsébet Park Hotel, amely Budapesttől 110 kilométer távolságra helyezkedik el, félúton Gyöngyös és Eger között. Az erdei környezetben található hotel biztosítja a nyugalmas pihenést, kellemes klímája csendes relaxációt biztosít.
Egyetlen egy dolgot említenék meg. A Zsuzsanna szárny második emeleti szobáiban az ablak felőli ágyhoz menve a tetőrész lenyúló falába kétszer bevertem a fejem. Ez építészeti probléma, de lehetne rátenni valami puha szivacsos anyagot, ha ez előfordul ne okozzon balesetet. Persze lehet vigyázni, ezt tudom, de ez akkor sem elfogadható munkavédelem szempontjából.
/volt ilyen végzettségem/ A személyzet kiváló, udvarias, előzékeny volt. A tisztasággal is minden rendben volt. Étkezések választéka is megfelelő volt mindegyikünk számára. 8fő nyugdíjas családi rokonság vett részt az üdülésben. Ajánlani fogom másoknak is és részt veszünk mi is a jövőben.
A hoteltől alapvetően azt kaptuk, amit vártunk. Nagyon szép környezetben helyezkedik el a hegyoldalban a völgyben folyó patakkal. Az étkezés tekintetében nagyon tetszett a svédasztalos választási lehetőség, és nagyon finomakat főznek. A Wellness résszel is minden rendben volt.
A "Szolgáltatások"-ra azért adtam csak "jó" minősítést, mert focirajongó vagyok, és ráadásul a kedvenc csapatom játszott szombaton, de nem tudtam a szobában nézni, mert a Sport TV nem fogható, miközben a társalgó TV-jén fogható; akkor akár a szobákban is elérhető lehetne.
A fenti pontoknál maradva: a recepciósok kiválóak, azonban a felszolgálók hozzáállása sokat rontott az értékelésen. A tisztasággal elégedettek voltunk, de az ágytakaró cserére szorul, és egy festés is kijárna. Ár/érték arány jó, azonban véleményem szerint jellemző erre a szállásra is, amit már több mo-i szálláshelyen is tapasztaltunk, hogy nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a szolgáltatások színvonalára ilyen árak mellett.
Ehhez kapcsolódik az étkezés értékelése. Az ételek finomak voltak, de jobban tetszett volna a nagyobb választék, nem volt folyamatos az "utánpótlás", vagy egyszerűen volt ami elfogyott (és még egy óra hátra volt az étkezési időből). A reggelik esetében hiányzott a változatosság. A wellness részleg tökéletes volt, csakúgy mint a szálloda elhelyezkedése, a Mátra magáért beszél. Gyönyörű környék, nyugalom, friss levegő. Szeretnénk majd egyszer kirándulóidőben is visszamenni.
Feleségemmel három vendégéjszakát töltöttünk a szállodakomplexum újabbik"Zsuzsanna" szárnyában. Bár három *-os a szálloda besorolása,ennél nívósabbnak tűnt. Tiszta, kényelmes újszerű volt a szoba. Minden alkalmazott kedves és udvarias volt a wellness részlegtől az étteremig.
Házon belül az együttesen meglehetősen széles lehetőségeket felsorakoztató mindkét wellness részleg kielégítő szolgáltatást nyújtott. Nem is tudtuk kihasználni az összes lehetőséget. A reggeli és vacsora választéka igazán bőséges és nagyon finom volt. Negatív észrevétel: -éjjel zajos légkondi. -a túl kicsi sókamra csempe burkolata esztétikailag már kifogásolható.
Kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal. Negatívumként említeném meg, hogy érkezésünkkor a fürdőszobában nem volt a fűtés felvéve. Masszázs nem volt elérhető minden nap. A billiárd teremben nagyon hideg volt. Igaz, ezek a problémák orvosolhatóak.
Összességében kellemesen telt a két nap, apróságok rontották csak az összhatást. A szobában nagyon meleg volt, még teljesen lekapcsolt fűtéssel sem hűlt le éjszakára. Máshol a gyerekeknek is kaptunk fürdőköpenyt. Elutazásunkkor a szobában hagytuk a pluszban kapott törülközőket, amit a recepciós hölgy kissé nehezményezett, mert így szerinte nem tudtuk bizonyítani hogy nem visszük haza mindet, kissé kellemetlen volt.
Tettszett a szálloda elhelyezkedése, valamint a környezet. A wellnes részleg a Zsuzsanna szárnyban jó volt, az Erzsébet szárnyban már kevésbé. Az adminisztráció, ügyintézés akadozó, lassú volt. Ebédelési lehetőség ugyan volt a szállodában, de a választék kevés és a minőség is kifogásolható volt, pl.
: sertéshúsból készült ételeknél. Az első napon 14-én 1 órát vártunk egyfogásos ebédre, úgy hogy az étteremben talán ha 10-en voltak. A reggeli és a vacsora már változatosabb volt. Mindent egybevetve a szálloda besorolása a három csillagnál nem rosszabb, de nem is jobb.
A szálloda nagyon szép, csodás környezetben. Ami leginkább elbűvölt minket, az a kedves melegség, amely áradt a hotelből, ez nagyrészt a kedves személyzetnek is köszönhető. Kellemes, barátságos emberek, egy nagyon szép helyen. Az étkezés is kiváló, nagyon finomak az ételek, kedves a kiszolgálás. Ez az egész hotelre elmondható.
Az egyik legjobb szálloda élményem, olyannyira, hogy határozottan az a szándékom, hogy visszajáró vendég legyek. Ilyen még nem fogalmazódott meg bennem belföldi pihenés után, de most igen, és nagyon köszönöm az élményt. A Hotel Park Erzsébet a kedvenc belföldi hotel lett számomra.
Ami tetszett: Ragyogó tisztaság, sarokkád a szobában, úszásra is alkalmas hideg medence. Ami kevésbé: Gyér ételválaszték, a vegetáriánusokra alig gondoltak, a reggeli is szegényes, pl. saláták, körözött, stb. hiányoztak a palettáról. A recepció problémamegoldó készsége szinte 0. Nincs kozmetikus.
A gyönyörű történelmi és természeti könyezethez nem méltó az elhasznált wellness részleg. A régi szárnyban az uszodára ráférne a felújítás. A másik élménymedence nem működött. Az új szárnyban a sókabin tönkrement, lepukkant, csempéi lehullottak. Nem bírja el a teltházat ez a kevés medence.