Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adele visszavár!

Adele Hotel PécsAdele Hotel Pécs a térképen

Kiváló 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Izgatottan vártam a pécsi kirándulásunkat a férjemmel, hiszen 18 éves korom óta nem jártam a városban (azaz már 15 éve), a párom pedig még soha...Sikerült lefoglalnunk egy gyönyörű boutiqe hotel superior szobáját 2 éjszakára. Az Adele Hotel mellett szólt, hogy csak pár percnyi sétára helyezkedik el a Széchényi tértől, és minden turista tudja, hogy Pécsett onnan indul minden élet.
Másrészt olyan hotelt kerestünk, ahol nyugodtan pihenhetünk, azaz csendes, mégis frekventált területen található. Jól választottunk, mindkét éjszaka nyugodt, pihentető álomban volt részünk. No, de ne kanyarodjunk ennyire előre!
Délután 4-re, fáradtan érkeztünk a szálláshelyünkre, mert késett az egyik vonatunk, így gondolhatjátok, mennyire volt rózsás jókedvünk a bő 5 órás utazás után. De aztán beléptünk az Adele Hotel ajtaján, és csak ámultunk. A szépen csillogó előtér, és a vendégfogadó személyzet mosolya felülírta a morcosságunk, és kisütött a nap (holott odakinn pityergett az ég).
A lift hála istennek működött, így felvitt bennünket az emeletre. A szobánk sem okozott csalódást. Igaz, hogy a belépőkártya először nem működött, de gyorsan kicserélték. A szobánk, és a fürdőszoba is makulátlanul tiszta volt, a bútorok egyszerre modernek, másrészt remekül összepasszoltak a műemlék épület stílusával. Végre egy hotel, ahol a szekrényben is vannak vállfák. :-) A naponta utántöltött szobaszéf, a minibár, a fürdőben található tisztálkodási szett is fokozta a kényelmünket. Törülközőből is jutott bőven. Az ajándék csokikról ne is beszéljünk, a fotózás után hamar elfogytak!
Ottlétünk alatt végig nagyon rossz idő volt, de még így is végig tudtuk bóklászni a fontosabb gyönyörű pécsi történelmi emlékeket. Mindig jó érzés volt visszamenni a hotelbe, este például nagyon finom cappuccinot ittunk az étkezőben. Elég fázós vagyok, de szerencsére a fűtéssel sem volt, így nem kellett zokniban aludnom. A nap fénypontja egyértelműen a reggeli volt, ahol nagy választék tárult elénk a svédasztalon. Sőt, a szakácsnő külön kívánságra készített nekünk bundás kenyeret, és palacsintát is.
Utolsó nap, amíg felmentünk a Székesegyház tornyába, ingyenes poggyászmegőrzésre is lehetőségünk volt. Ugyan a csomagban hirdetett 'karácsonyi welcome sütemények' nem jutottak el hozzánk, de egyrészt, hol volt már a karácsony, másrészt nem is igényeltük, a szívélyes vendéglátás enélkül is bőven feltette az i-re a pontot.
Legközelebb biztosan ki fogjuk próbálni a finn és infra szaunát és a fitnesz termet is, mert most időhiány miatt nem sikerült. Ámde lementünk az alagsorba megnézni, és nagyon rendben volt.
Nem vagyok munkamániás, de néha muszáj volt megnéznem az e-mailjeimet, és így kapóra jött az Adele hotel ingyenes Wi-Fi-je. Ó, és majd elfelejtettem, kaptunk 10 %-nyi kedvezményt a Zsolnay Kulturális Negyedbe, ami bizony jól jött.
Ugyan mi elfelejtettünk vinni a városi sétánkra a recepción található esernyőkből (persze bőrig is áztunk), de legalább tudtuk, mit hagytunk ki. :-) A két nap leforgása alatt volt részünk napsütésben, hózáporban!, és esőben is, szóval kaptunk hideget-meleget, teljes volt a kép. A személyzet pedig ugyanolyan kedvesen és mosolygósan búcsúzott tőlünk, mint amikor először találkoztunk velük. Jó tudni, hogy Adele visszavár!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (6)
Adele Hotel Pécs - VendéglátásAdele Hotel Pécs - VendéglátásAdele Hotel Pécs - VendéglátásAdele Hotel Pécs - BelsőAdele Hotel Pécs - SzobákAdele Hotel Pécs - Belső

Adele Hotel további értékelései

2023.09.20a párjával
A jó előre lefoglaltunk egy nagyobb apartmant. Becsekkoláskor szembesültünk vele, hogy teljesen másik szobát kaptunk, mint amit kértünk. A reklamációkor elnézést kértek, de nem tudták már biztosítani az előre lefoglalt és egyébként kifizetett saját konyhás két légterű apartmant, helyette maradt a...
2020.09.08a párjával
Kiváló
Négy éjt foglaltunk a hotelba nemrég kettesben,hogy felfedezzük a várost ahol 11 éve nem jártam már és érdekelt mennyit változott azóta:)Belváros lépésre van ,mégis csendes az utca,amitől kivalo pihenésre egy nyüzsgő nap után,Első körben a Tettyén lévő egyik hotelt választottam ki ,de miutan ott...
2019.01.28csoporttal
Gyönyörű szállás Pécs szívében. A apartmanhotel nagyon igényesen és szépen lett kialakítva, tiszta és ízléses, és a reggeli nagyon finom volt. Tényleg a központban van, sétatávolságra van a legtöbb látnivaló és jó étterem. Hiányoltam azonban a teljesjkörű tájékoztatást a parkolásról. A szálloda...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
19.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval