Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló a Tisza-tó közelében található, csendes környezetben, ideális pihenésre. A szobák tágasak, klimatizáltak, felújítottak, és az ágyak kényelmesek; az ablakon szúnyogháló gondoskodik a nyugodt éjszakáról. A felszereltség 4 csillagos szintet idéz, és a belső terek igényes hangulatot sugároznak. A wellness kínálata magába foglalja a külső termálmedencéket és a beltéri medencéket, lehetővé téve a 024 órás használatot és a szaunázást.
A gasztronómia svédasztalos reggelivel és vacorával, változatos és egészséges ételekkel gondoskodik a gasztronómiai élményről. A grátisz esti bor és limonádé gesztusa kedvező ár-érték arányt erősíti, és a borválaszték is kellemes. A környék tökéletes a Tisza-tó felfedezésére: a séták, kerékpározás és a közeli Ökocentrum kedvezményes belépője is igénybe vehető. A szállodát kísérő programkínálat sokrétű: bowling, billiárd, pingpong, léghoki és egyéb szórakozási lehetőségek széles kínálatot adnak. A személyzet udvarias és segítőkész, a tulajdonosok közvetlensége pedig hozzájárul a családias hangulathoz és a folyamatos karbantartáshoz. A kert környezete virágos, a környéken továbbá állatpark és barátságos légkör várja a vendégeket. Összességében a Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló kiváló árérték arányú, nyugodt, családbarát szállás a Tiszától és a természet közelségében.
Hosszas keresgélés után döntöttünk úgy, hogy a Tisza tó partján ezt a hotelt választjuk. Gyönyörű szép helyen van, maga a hotel is nagyon szép, csendes, igazi pihenésre szolgál. A személyzet segítőkész és nagyon kedves. Az ételek finomak és ízletesek voltak, a szoba tágas és tiszta. Többet kaptunk, mint amire számítottunk, csak ajánlani tudjuk. Máskor is visszamegyünk!
Mar az interneten latottak felkeltettek a figyelmemet-es nem csalodtam-SOT! Igazi nyugalom szigete, csodas kornyezettel "fak, viragok, fenyek", viz, allatok. . . Negy-otcsillagos szallodakat /tapasztalatbol mondom/megszegyenito ellatas ugy a letesitmenyek mint az ellatas teren. A szemelyzetre igazan buszke lehet a tulajdonos, mert pillanatokon belul a legbensobb viszony jon letre a vendegekkel.
. Kulon kiemelem Pistit, Lalit, Zsuzsat-akik mindig a legnagyobb keszseggel segitettek, s azon voltak, hogy a legjobban erezzuk magunkat. No, es koszonet a szakacsnak a sok finomsagert. . . Nomen est omen-itt valoban lehet pihenni.
Csodálatos környezet, kényelmes szoba, szolgálatkész, udvarias személyzet, ízletes és bőséges svédasztalos (élő zenés ! ) vacsora, változatos program lehetőségek jellemezték a Hotelt 2014. május 9-11 közötti ottlétünk alkalmával. Különleges élmény volt a közeli Ökocentrum látogatás és a Tisza-tavi GPS-es motorcsónakázás.
A hely gyönyörű, személyzet kedves. Reggeli 08. 00-09. 30 között, ez túl rövid, hamarabb nyithatna. Az árban lévő kávé instant por, ezért külön kell rendes kávét venni, ami drága. Egészséges ételféleség nem nagyon van a büfén. Benti medencében lévő vizet nem fűtik, legalábbis érzetileg 15 fok körül lehetett (nem volt kiírva, de nem lehetett benne fürdeni).
Este korán bezár, így kihasználatlan (napközben az emberek a Tisza-tavon vannak ill. bicikliznek, este lehetne használni). Ágy nagyon kényelmes, ez fontos. Biztos, hogy visszajövünk, mert összességében nagyon jól éreztük magunkat itt.
Pozitívum: A szállás kellemes, tiszta volt. Helyben adottak voltak szórakozási lehetőségek. A személyzet nagyon segítőkész volt. A kinti medencéket 0-24-ben lehetett használni. Az Ökocentrumba kedvezményes belépőt biztosítottak. Negatívum: A benti úszómedence vize 12 fokos volt.
Csodás környék, egy dolog nem tetszett, az pedig az étkezéssel kapcsolatos. Félpanzióra fizettünk be, és előre ki kellett választani a vacsorát, hogy mit szeretnénk enni az ott töltött napokon. Első este nagyon jól esett, de többi nap nem kívántuk a választott ételt, és korai volt a vacsora ideje.
A személyzet segítőkész volt és kedves, udvarias.Reggeli bőséges svéd asztal. Szuper kinti medencék. jakuzzik egy kicsit meleg volt nekem.Csak egy -két kis hibák voltak nem figyeltünk arra hogy a klima fizető. és a uszoda is csak este 20:00 van nyitva és a bowling pálya is.Remek hely csak ajánlani tudom .
Először jártunk a Fűzfa Hotelben. A recepción nagyon kedves volt a hölgy, aki mindenről tájékoztatott minket, mielőtt a szobánkat elfoglaltuk volna. A szobánk emeleti volt, szép tágas és tiszta. Az étteremben a személyzet nagyon udvarias, és szolgálatkész volt. Első este 5-féle ételből választhattuk a vacsoránkat,ami bőséges, és finom volt.
A második naptól a reggeli és a vacsora is svédasztalos volt és nagyon bőséges választékú. Mindennel meg voltunk elégedve. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett: az utolsó nap reggel 10 óráig kellett elhagyni a szállodát (mint általában mindenhol) de az udvari termálvizes medencét már nem használhattuk 10 óra után , pedig szerettük volna és ott akartunk ebédelni az étteremben, de csak 3000 Ft/fő fizetése ellenében tehettük volna meg, amit rendkívül soknak találtunk 1-2 óra fürdésre. Más szállodákban ezt a távozási napon megengedik felár nélkül is. Ez volt az egyetlen negatívum. Valószínű még vissza fogunk ide jönni, mert egyébként egy nagyon kellemes hely a pihenésre. 2019. február 21. középkorú házaspár
Kellemes három napot töltöttünk párommal a Fűzfa hotelben.Pihenésre kifogástalan szállás,és a környéke.A személyzet segítőkész, barátságos,a menüválaszték tetszett,az ételek ízlettek.Ami fontos még számunkra,a televízió csatornaválasztéka is kielégítő volt.Összességében csak jó emlékekkel távoztunk.
Rendkívül tartalmas két napot sikerült eltölteni a Füzfa Hotelben Poroszlón. Tartalmas élményt, szórakozást nyújtott a ÖKO centrum, azon belül is az édesvizi akvárium. Igaz, hogy már a szezon végén mentünk, de azzal a céllal, hogy felderítsük a terepet egy hosszabb lélegzetű nyári szállásfoglalásra.