Kellemes tiszaparti hotel . A fogadtatás remek, igazi recepciós a Judit. Kedves, előzékeny. A szoba tiszta, kényelmes. A pincérek udvariasak igazán odaillőek. A reggeli és a vacsora kielégitő és a friss ételek nagyon finomak , a szakácsot dicséri. A wellness részlegük megfelelő és a környezet csodás.
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. A szolgáltatások rendkívül sokoldalúak. Ez az a hely, ahová bármikor szívesen visszamegyünk. Köszönjük szépen a sok kedvességet.
Fűzfa Hotel és Pihenőpark válasza
Bízom benne, hogy hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket! Addig is minden jót kívánok!
2017. szeptember 4., Deáki Lajos, Fűzfa Hotel és Pihenőpark
Most először volt alkalmunk a Füzfában pihenni eltölteni pár napot. A kiszolgáló személyzet megnyerő,munkájukkal figyelmükkel, biztositották kényelmünket. Az étkezési szolgáltatás minden igényünket kielégitette. Előnyére válik a Hotelnek, hogy kényelmi szolgáltatásukon kívül a szórakozási lehetőség is adott helyben és a közelben.
Nagy, tágas szoba, tisztaság, minőségi ételek, megfelelő mennyiségben, udvarias kiszolgálás, ingyenes parkolás, pár percre a csodás Tisza-tó. Sokféle programlehetőség a környéken, horgászat. A TV a szobában nem a legmodernebb, de ez legyen a legnagyobb gond. Tervezzük, hogy újra jövünk ide.
onnantol kezdve, hogy meglattuk a kecskeket, libakat, nyulakat es galambokat, esely nem volt a kivalonal rosszabb altalanos minositesre :) sajnos nem erre keszultunk, mert akkor vittunk volna ket kilo kukoricat is a hosszu hetvegere. a vacsora valasztek lehetett volna kicsit nagyobb. mindossze ket-harom fele fogas volt, de ami volt, az nagyon finom.
a reggelinel a bogre inkabb csesze meretu; megfigyelesem szerint valamiert a csillagok szamanak novekedesevel csokken az "egy pohar tejeskave" mennyisege. a masik "szokasos" problemam, hogy egyszeruen nincs eleg konnektor a vegtelen sok mobil es fenykepezogep es tablet es kobor kutya feltoltesehez. az uszoda vize tul kloros volt, vagy ne merulj a viz ala, vagy hasznalj szemuveget. nem tudom, hogy a foglalas soran egyszeruenelsiklottam folotte, vagy nem is volt rola szo, de az uszodaban az uszosapka kotelezo. mi vettunk egyet a recepcion. a (baromi)nagykepernyos tv-n talaltam egy USB csatlakozot, igy az esti meset vegul megsem a tableten neztuk :). a "rendes" tevemusor szerintem elvezhetetlenul hangyas, es keves a csatorna, de aki tevezni megy a tisza-tora, az meg is erdemli. a takarokat kicsit vastagnak talaltuk. . . ami azert megiscsak sokkal jobb, mintha ejszakankent faztunk volna. a szemelyzet kedves, figyelmes, udvarias, satobbi. a bejelentkezes kb. fenysebesseggel tortent. kozben ugyan elszamoltak az IFA-t, de amint kiderult (nem en reklamaltam, hanem a hotel vette eszre a hibat) azonnal elnezest kertek es visszaadtak a kulonbozetet. a tisza tavi okocentrum autoval masfel perc, gyalog mondjuk tiz-tizenot perc seta, pitypangoktol es katicabogaraktol fuggoen. a gat masik oldalan, a fuzfa kikotobol folyamatosan indulnak csonakok a vizi setanyra.
Nagyon szép környezetben, kényelmes hotelben voltunk. Minden tökéletes volt. A szemüveges pincér klasszis volt. Egyetlen hiba volt: a kinti medencében, amely felett a kupola van, hideg volt a víz. A másik kisebb medencében megfelelő volt a hőfok, de nem volt benne betontuskóba rakott ernyő. Tekintve, hogy rossz idő volt, esőben nem tudtunk fürödni, pedig azért mentünk!
Fűzfa Hotel és Pihenőpark válasza
Köszönjük pozitív értékelését! Sajnáljuk, hogy a hűvös, esős idő gátolta Önöket a termál részleg használatában. Ugyanakkor a benti uszoda (úszómedence, jacuzzi, finn szauna) megfelelő alternatívát jelent a rossz időre. Bízom benne, hogy legközelebb is vendégül láthatjuk Önöket!
2017. április 26., Deáki Lajos, Fűzfa Hotel és Pihenőpark
5 napot töltöttünk ott barátokkal. Csodálatos környezet, a szoba tiszta, kényelmes és szerencsére északi fekvésű volt, így nem voltunk rászorulva, hogy a napi 500 ft-os díjért használhassuk esténként egy picit a légkondit. A wifi, az uszoda és a wellness is rendben volt, és kétszer is voltunk csónaktúrán a Hotel szervezésében, ami tökéletesre sikerült.
64 éves vagyok és még soha sem voltam a Tisza tónál. Olvastam az ÖKO parkról és szerettem volna megnézni. Nagyon kedvezményesen sikerült 2 éjszakát és 3 napot a pihenőparkban tölteni a barátnőmmel,ahol bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát kaptunk. Kihasználtuk a fürdési lehetőséget. Megnéztük a pihenőparkban lévő állatokat is.
Kaptunk 15 %-os kedvezményt az ÖKO parkhoz, ami közvetlen a szomszédban volt. Egy kellemes sétával könnyen megközelíthető. Szívesen visszamennék, akár hosszabb időre. Nagyon elégedett voltam a szobával, nagy 4 ágyas szoba volt kettőnknek. A személyzet kedves volt és segítőkész, az ellátás bőséges volt.
Régi vágyam volt a Tisza tó, mert ez valahogy kiesett a látóteremből, de - az internet jóvoltából - annyi ajánlat zúdul ránk, hogy már csak a pénztárcám szab határt annak, hogy minden héten útra keljek. Szerencsére baráti társaságunkból mindig akad partner, s ebben a szeszélyes áprilisban kifogva a 3 napsütéses csoda időt, "akciósan" látogattunk Poroszlóra a Fűzfa panzióba.
Mit mondjak? Kellemes meglepetés volt! A hely jól megközelithető,a szálloda kényelmes, a személyzet észrevétlenül tette a dolgát, a kert telis-tele virággal, ja, és eleve egy csodás lila akácos kapu fogadja a vendégeket, mellette mini állatparadicsom. Aa fedett úszómedence mellett élvezhettük a szabadban lévő thermálvizes medencét, no és este vidám bowlingpartival zártuk a napot! Mondogattuk is: igen, igy kell élni a nyugdijas éveket! Természetesen kulturálódtunk is, minden elismerésünk az Öko parknak, ami igazán európai szinvonalú! Csónakból ismerkedtünk a tó madárvilágával, egyszóval, jó áron, jó idóben, jó társasággal mi bajunk lehetett volna?
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár