04janos szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
1
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg 04janos értékeléseit!

Olvasd el 04janos szállás értékeléseit!

Félpanziós meglepetés -

Hotel Bassiana Sárvár

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Szeptember utolsó hétvégéjét töltöttük a szállodában, amit az értékelésből is látható kiválónak találtuk. A szállás minden szempontból megfelelő volt, sőt az időnek köszönhetően még a külső medencét is használhattuk. Az ételek finomak, a személyzet udvarias, segítőkész. Nagy meglepetés volt a közvetlen átjárás az arborétumba, ami egy különleges élmény volt.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október 25-től volt szerencsénk eltölteni egy kellemes hétvégét a hotelban. Megérkezésünk után tettünk egy kisebb sétát, amit akkor tapasztaltunk az leírhatatlan. A levegő olyan tiszta, hogy harapni lehet. A várost talán nem kell bemutatni, izgalmas, sok régi emlékkel, de ennek ellenére inkább a szálloda környékén töltöttük az időt.
Megosztom
Előszezoni kiruccanás. -

Hotel Eger & Park Eger

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Barátaink ajánlására látogattuk meg a szállodát. mivel elég nívós szállodáról volt szó, ennek megfelelően alakultak az elvárásaink is. A fogadtatás kedves volt,a meglepetés a szobába lépés után ért bennünket. A képet az Önök oldaláról töltöttem le, ez egy standard szoba, tehát csak erről tudok véleményt írni. A többi szoba valószínűleg ennél kényelmesebb volt.
Megosztom
Kellemes hétköznapok -

Hotel Castello Siklós

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 5.
Májusban töltöttem itt feleségemmel 3 éjszakát, és csak legjobbakat tudom elmondani. A szoba, a berendezés, az ételválaszék maximálisan kielégítette igényeinket. A wellness részleg is különböző szolgáltatásaival mindennap élvezetes volt. A személyzet udvarias, segítőkész. A belső kialakítás jól alkalmazkodott a vár hangulatához. ( natúr téglafal ).
Megosztom


TérképX