Cafeteriás szállás értékelései

Értékelései
5
5
2
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Cafeteriás értékeléseit!

Olvasd el Cafeteriás szállás értékeléseit!

Kellemes családias Hotel. -

Penta Lux Hotel és Apartman Tata

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 27.
Szép környezetben közel az Öreg tóhoz jól megközelíthető saját parkolóval. Nagyon kedves segítőkész a személyzet. Kellemes a wellnes, nincs benn tumultus. Nagyok kényelmesek melegek a szobák. Tisztaság és rend van az egész hotelben. Reggeli 7-től de kérésre picit előbb is letudtunk már ülni enni! ! ! Minden friss és finom! Bőséges! Reggel is kedves a kiszolgálás!
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 27.
Kedves segítőkész fogadtatás tiszta környezet. Jól megközelíthető. Zárt ingyenes parkoló. A szoba jól felszerelt és kényelmes és meleg, nekem a matrac picit kemény volt. Elegáns tiszta fürdőszoba. Reggeli már 6!!!!! órától! Nagyon ritka!!! Friss minden, bőséges csoda jó választékkal. Szívélyes kiszolgálással. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Megosztom
Ajánlom mindenkinek -

Kispipa Panzió Szombathely

2019. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 27.
Szívélyes kedves fogadtatás akár a késő esti órákban is. Jó parkolási lehetőség. Bőséges meleg reggeli kedves kiszolgálással. A tulajdonosok figyelnek az estleges vega vagy egyéb étkezőkre is. Ezt természetesen előre kell közölni. Tiszta kényelmes meleg szobák. Családias hangulat. Egy valami ami hiányzott, kabát akasztó a szobából! :) Ajánlom mindenkinek.
Megosztom
Jó ár érték arány! Ajánlom! -

CE Bestline Hotel Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Kedves és segítőkész a személyzet! Csöndes, nyugodt a szoba, kényelmes matracokkal a francia ágyban. Jó, biztonságos parkolási lehetőség autóval és busszal egyaránt. Kielégítő a reggeli, a juicék viszont picit gyenge minőségüek. Jól, könnyen megközelíthető a Hotel, közel van az autópálya. Jó az ár érték arány! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki nem wellness hotelt keres.
Megosztom
Nem ajánlom,szörnyű! -

Hotel Zugló Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 26.
Wellness hotelt kerestünk! 2 napra mentünk, odaérkezésünkkor közölték előre kell fizetnünk addig nem kapunk kulcsot. Telefonon előtte többször is beszéltünk a recepcióval de ezt nem említették! Elmentünk pénz autómatát keresni! Mikor vissza értünk és be jelentkeztünk sokan voltak a liftnél 1 emeletre irány gyalog, korom sötét a feljáróban nem működik a villany.
Megosztom


TérképX