![]() 2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt
2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt Kettő alkalommal jártunk a csárdában. Az elsőnél negyed órát vártunk mire a pincér odajött hozzánk. A furcsa az volt hogy a felszolgáló fiatalember szemmel látgatóan kiszolgált közben másokat, viszont a terasz ajtóban álldogáló pincérhölgy unatkozva nézegegett körbe. Már épp indultunk volna mikor odajött hozzánk a pincérfiú hogy felvegye a rendelésünket.
Jó hogy maradtunk, ugyanis az étel nagyon finom volt, jól laktunk. A következő alkalommal már több pincér volt, mi szerencsére kifogtunk egy nagyon kedves pincérhölgyet, aki nagyon ügyesen végezte a munkáját. Az ételek ezuttal is finomak voltak, mi megyünk mádkor is.
![]() 2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt
2015. augusztus 6.gyerekekkel járt ittNagyon finom ételeket ettünk.Az adagok is bőségesek voltak.A kiszolgálásról nem is beszélve.Ha Füreden nyaralunk, akkor csak is a Halászkert étteremben eszünk.
![]() 2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt
2015. augusztus 6.gyerekekkel járt ittArrogáns pincérek, teltházra hivatkozva 11:05-kor nem kaptunk már tojásrántottát, meg hogy már egyébként sincs reggeli idő.Nekünk épp az volt, nyaraltunk , későn keltek a gyerekek.Nem gondoltam hogy egy rántotta készítés gondot okozhat.
![]() 2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt
2015. augusztus 6.gyerekekkel járt ittInternetes oldal véleményei alapján választottuk a Piroska csárdát.Finomakat ettünk, igazából bőségesebb étlapra számítottam.De ezt leszámítva jól laktunk, finomakat ettünk.
![]() 2015. augusztus 6.családjával járt itt
2015. augusztus 6.családjával járt itt Színvonalasnak tűnő, drága étterem. Ezzel nincs is baj ha az ember nem ragacsos étlapokat kap, és a kiszolgáló személyzet is legalább megpróbálna úgy tenni mintha érdekelné hogy van vendég, kvázi van munkája. De miért is érdekelné, hiszen a 10%így is hozzá csapják a számlához.
Egy hetes Siófoki nyaralásunk alatt minden nap más étteremben ebédeltünk és vacsoráztunk, így lett viszonyítási alapom. Itt ettük a legdrágább ételt, nevetségesen kicsi adagot, pocsék kiszolgálássalNem ajánlom senkinek. .