Eszti étterem értékelései

Értékelései
0
1
5
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Eszti értékeléseit!

Olvasd el Eszti étterem értékeléseit!

Nem az ízlésemnek megfelelő -

Öreg Sam Sörkert & Étterem Szombathely

2013. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. május 13.
Egy céges vacsora alkalmával jártam az étteremben. A terasz, a kert lenyűgzött viszont sajnos az ételekkel egyáltalán nem voltam elégedett, nem volt az ízlésemnek megfelelő a választék, a kapott étellel pedig sem az ízvilágát tekintve sem pedig mennyiségileg nem voltam elégedett. A pincértől is többet vártam. A legtöbb kollégám is ugyanezen a véleményen volt.
Megosztom
Görögös hangulat -

Görög Pizzéria Szombathely

2012. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 9.
Hangulatos görögös kis étterem a belváros peremén. Álztalában kevés a parkolóhely de legalább parkolójegyet nem kell venni. Nem a tipikus olaszos pizzát készítik hanem vastagabb tésztás változatot (még a vékony tésztásnak mondott pizzájuk tésztája is jóval vastagabb a máshol megszokottnál).
Megosztom
Modern, hangulatos, kellemes élmény -

Móló Restaurant & Café Szombathely

2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 8.
Visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. Bármilyen jellegű ételt szeretnénk enni, megtalálható az étlapon. Különösen kedvelem a tortillába csavart különlegességeiket valamint a padlizsánkrémet pitával. Ezekből a finomságokból nagyobb adagot is meg tudnék enni a felszolgáltnál. Szeretem a pizzákat is, bár nem annyira tökéletes, mint a város ismert "olasz pizzériájában" de megközelíti azt.
Megosztom
Csodálatos terasz, finom ételek -

Gól Vendéglő Szombathely

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 28.
Csodálatos terasszal rendelkezik, ami nyári melegben is elviselhető. Az ételek nagyon izletesek, gusztusosan vannak tálalva. Negatívumként annyit tudok írni, hogy a pincérek lehetnének kedvesebbek is. Nem voltak udvariatlanok, de soha egy mosoly nem volt az arcukon. Kihozta az ételt, letette és talán annyit mondott, hogy tessék.
Megosztom
Tényleg csak ajánlani tudom! -

Gekko Pub Szombathely

2012. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 28.
Kedvenc éttermünk. Akár hétköznap este akarunk bekapni valamit, akár hétvégi nagyobb vacsorára vagy vasárnapi ebédre vágyunk, itt tuti megtaláljuk a számításunkat. Külön kiemelném a hónapról hónapra változó ételkülönlegesség ajánlataikat. Mindig kitalálnak valami újat, valami igazán ínyencet.
Megosztom


TérképX