franci étterem értékelései

Értékelései
7
11
23
24
3
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg franci értékeléseit!

Olvasd el franci étterem értékeléseit!

franci értékelései

Olcsó és jó hely a Füvészkert és a Természettudományi Múzeum közelében -

Füvészkert Étterem & Kávézó Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sarki bisztró a Füvészkert bejáratával szemben van. Két unokámat vittem el a Füvészkertbe és a Természettudományi Múzeumba. Már odafelé feltűnt nekem a hely. A fiúk jól elfáradtak és megéheztek. Italos szekrény, kifüggesztett étlap, rudas tálcatologató, a pulton melegen tartó süllyesztett tálak fogadtak. Hamburgert, illetve rántott csirkemellet ettünk hasábburgonyával.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Nagyjából 13 évvel ezelőtt itt, a kerthelyiségben tartottuk a kisebbik lányom esküvőjét. A hely ugyanolyan kedélyes, mint akkor. Az étteremnek van egy még régebbi különlegessége: csak csütörtökön rendelhetünk halat.
A kiszolgálás gyors, pontos, udvarias. Az ízletes ételeket szépen tálalják.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Más éttermek egy-két libanapot tartanak Szent Márton tiszteletére. Az Aranyfácán ellenben, négy egymás utáni héten kínálja a libás ételeit. Ha jól emlékszem, még ma, 2017. november 19-én is, pedig máshol Márton libái már régen a fazékban végezték. Változatos volt a menü:
- libaleves húsgombóccal,
- libacomb többféle módon elkészítve (magyarosan lila káposztával és édes mártásokkal),
- libamell,
- hideg libamáj libazsírral.
Megosztom
2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 24.
A napokban gyanútlanul betértem a pizzériába. Kértem lebbencslevest és párizsi szeletet elvitelre. A meglepetés akkor élt, amikor otthon kibontottam és megkóstoltam a szerzeményt. A lebbencsleves nem látott paprikát. A krumpli benne fövetlen volt. A párizsi szelet nem sertéshúsból, hanem valami nem friss, nyúlós csirkemellből készült.
Megosztom
Vegyes benyomások -

Bacchus Étterem Tokaj

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 16.
Tokaji nyaralásunk alkalmával kétszer is ebédeltünk itt. A fokhagymakrémleves kenyérkockákkal jó volt. A gulyás már nem nyerte meg tetszésünket. Édeskés volt a sok sárgarépától, és inkább egy felvizezett pörköltre hasonlított. A bolognai makaróni jó volt. A palacsinta is ízletes. Másodszor gyümölcslevest és májgaluskalevest rendeltünk, amivel nem volt probléma.
Megosztom
Kár, hogy kint van a pusztulatban -

Horgony Étterem és Kávézó Tokaj

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
Tokaj végén, Bodrogkeresztúr irányában a Katlanon túl található az étterem. Tömegközlekedés két óránként van, vagy a tűző napon jó fél órát kell gyalogolni a központtól. Egyetlenegy taxis működik a városban, ha éppen ráér. A májgaluskaleves finom volt. A keszeget valahogy nem jó készítették el, mert tele volt hosszú kemény szálkákkal. A palacsinta finom volt.
Megosztom
Drága hely szörnyű kiszolgálással -

Toldi Fogadó étterme Tokaj

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két alkalommal is ettünk az étteremben. A kétszemélyes benti asztalok elég szűkek. Alig fér el az ember lába. A felszolgálás nem valami gyors. Első alkalommal a leves langyos volt, de mivel a második fogással együtt hozták, nem kértük, hogy melegítsék fel, mert addigra a második fogás kihűlt volna. A 10%-os előzetes figyelmeztetés nélkül felszámolt szervízdíj felháborító.
Megosztom
Hangulatos kis borozó -

Böne Borozó Tokaj

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
A városközponttól körülbelül 200 méterre van a borozó, ahol többféle helyi borból lehet választani, akár helyi fogyasztásra, vagy üvegesen elvitelre. Különleges a meggysörük, amit másutt ritkán tartanak. Háromtól hat puttonyos tokaji aszút is mérnek ki. A kiszolgálás gyors, figyelmes. A nagy kánikulában párakaput is szereltek a borozó elé.
Megosztom
Csak a menüt fogyasztóknak való -

Sörház Étterem Szerencs

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak annak ajánlom, aki csak menüt akar enni, mivel erre rendezkedtek be. Az étlapról való rendelésre nincsenek felkészülve. Sokat kell várni az ételre. A vadas marha sertésből készült, kockára vágva. Köszönő viszonyban sincs az eredeti étellel. Az étterem tágas, szellős. Egyetlen pincér szolgál ki, aki még fizető és csapos is. A menü bőséges és ízletes.
Megosztom
Különlegességek -

Bogáncs Étterem Komárom

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Szállásunkhoz és a termálfürdőhöz is közel helyezkedik el az étterem, így három alkalommal is betértünk ide ebédelni. A májgombócleves igazi csemege. A cigánypecsenyét gusztusosan tálalták, és főleg ízletes volt. A halászló finom volt a hal patkóval. Érdekesség volt a fokhagymaleves sajtgombóccal és az amerikai palacsinta költemény.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX