Gabor67 étterem értékelései

Értékelései
4
7
3
14
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gabor67 értékeléseit!

Olvasd el Gabor67 étterem értékeléseit!

Új étterem Pécs és Szigetvár között -

Mobaka Étterem Kacsóta

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. május 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég nyílt étterem Pécs és Szigetvár között Kacsótán. Ízléses szép megjelenésű. A kiszolgálás kedves, az árak korrektek, remélem később se szállnak el. Az étterem világos, ízléses, kulturált- Átutazóknak (van menű is), családi programoknak, összejöveteleknek is tudom ajánlani. Ha arra járok, magam is meglepődöm, milyen nagy forgalma van máris.
Megosztom
Igazi finom ételek -

Ormánsági Halászcsárda Kémes

2015. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. március 15. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kémesen, a Sellye - Harkány úton található a csárda. A tulajdonos öreg focirajongó, igazi ereklyéket őriz és szívesen megmutatja őket, mesél a hősi időkről. A csárda hangulatos, családias. Amit kipróbáltam, és nagyon ajánlok, az a halászlé és a különböző halételek. Ha csak "rohanok+, akkor egy rántott húsos szendót szoktam venni, de ezt is nagyon finomra el tudják készíteni.
Megosztom
Apolló pizza és sör -

Apolló Étterem & Söröző Pécs

2015. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. február 6.
Amiért tudom ajánlani, hogy nyáron nagyon jó a kiülős része, sok estét elsörözgettünk már ott barátokkal. Egész évben szuper a pizza, mi rendelni is szoktunk onnan, még nem kellett csalódni. Szóval ideális egy nyári baráti beszélgetéshez vagy egy kiránduló családnak. Az árak közepesek, el lehet viselni. A személyzet kedves, nekem nem volt még problémám soha.
Megosztom


TérképX