2019. július 8.gyerekekkel járt itt 35 A csomagot ajándékba kaptuk, tehát az alapárat nem tudom, a hétvégi és gyerek felárral együtt 27 ezer forintot fizettem pluszba, ezt kissé sokallom a 2 éjszakáért. Az elhelyezkedés tényleg kiváló, csendes helyen van, de könnyen megközelíthető minden.
Összességében egy átlagosnak mondható szállás, kisebb hiányosságokkal: a konyhában jól jött volna egy textil törlőruha, kicsivel több tányér, evőeszköz, a fürdőszobából hiányzott a kádkilépő, így az egyik törölközőt kellett használni. A szobában volt egy befejezetlen konnektor nyílás, ami szerintem balesetveszélyes, illetve jól jött volna egy-két szék pluszba. A hétvégi felárhoz járó wellness-belépő körül volt egy kis félreértés, így azt később kaptuk meg, pedig az érkezés napján szerettük volna használni. A reggeli tényleg friss, bőséges, előző nap bekészítve, tehát napközbeni fogyasztásra is elég. Kávézáshoz, teázáshoz is megkaptunk mindent. Az ebédet és vacsorát ki kellett egészíteni, mert fél adagok voltak, de ezzel tisztában voltunk előre.