Hajnalné B.E.

Hajnalné B.E. adatlapja

6Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.03.12
Utoljára itt2020.11.05

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. január 27.a párjával járt itt
Nem először jártunk itt,ismét jól éreztük magunkat.Az itt dolgozók nagyon kedvesek,mosolygósak. Az ételek nagyon finomak voltak. A szálláshelyünk apartman jellegű volt,tetszett.A wellnes rész is szép,a benti és kinti medencék is megfelelőek voltak számunkra. Köszönünk szépen mindent,jól telt a pihenésünk!
Kiváló 2024. november 1.a párjával járt itt
13,30- kor még nem tudtunk hamarabb bejelentkezni,nem volt kész a szobánk. Szoba teljesen megfelelt a számunkra,tágas fürdőszobánk volt. Csendes hotel,jót pihentünk. Az ételek nagyon finomak voltak. Reggel még sültszalonna is volt,tükórtojás,rántotta,sültkolbász,sültvirsli,főtt kolbászok,főtt virsli,bundáskenyér,sajtok,bőségesen jutott mindenkinek!
2016. szeptember 8.a párjával járt itt
Az ebéd,vacsora meglepően ízletes volt. Ebédnél menüből választottunk,amit igyekeztek minél hamarabb felszolgálni. Este a cigánypecsenye mennyei volt! Ételadagok is bőségesek,s szerintem nagyon elfogadható áron vannak.Megkóstoltuk a meggysörüket,nagyon finom volt,s jólesett a kánikulában.