holpi szállás értékelései

Értékelései
5
5
0
1
0
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg holpi értékeléseit!

Olvasd el holpi szállás értékeléseit!

Pihenés a nyugalom szigetén -

Batthyány Kúria Zalacsány

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 30.
Csodálatos gondozott környezetben elhelyezkedő kúria tökéletesen kielégíti a pihenésre vágyó vendégek igényeit. A személyzet kedves és udvarias. Az étkezés választékos volt és nagyon ízletes. A szoba nagyon kényelmes volt. A tisztaság átlagon felüli az egész szállóban illetve az egész kastélykertben. Aki nyugalomra vágyik, elvonulva a városok zajától, annak bátran tudom ajánlani.
Megosztom
Kiváló design, szánalmas karbantartás. (Ilyen egy 4 csillagos szálloda?) -

Amira Boutique Hotel Wellness & Spa Hévíz

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
Az internetes leírás alapján, nagy várakozással néztünk egy romantikus pihenés elé. Jól esett a török teával való fogadtatás. Ahogy a szobába léptünk látszólag minden rendben volt, a kipakolás és a kényelembe helyezkedés közben jöttek a problémák: Fürdőszobában nem volt a mosdónál polc, nem volt hely a tisztálkodó és kozmetikai szereknek.
Megosztom
Egy hét kellemes pihenés a Négy Évszakban -

Hotel Négy Évszak Hajdúszoboszló

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Párommal januárban, holt szezonban töltöttünk egy kellemes hetet a hotelban. Kevés volt a vendég, így a welness részleg adottságait maximálisan ki tudtuk használni. A személyzet előzékeny volt, nem zavarta, hogy már megint nekünk kell beindítani a szaunát vagy a pezsgőfürdőt. A masszőr mindig időre megérkezett és alaposan átmasszírozta fáradt izmainkat.
Megosztom
2014. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 14.
Közvetlenül az őszi szünetet követő napon voltunk Kőkapun. (Pár nappal korábban akartunk,de teltház volt. )Ebben az időpontban viszont csak mi voltunk vendégek a párommal, de ezt a kiszolgálásban ellátásban hátrányosan nem tapasztaltuk. A Hely és a környék a nyugalom szigete volt. Aki a csendre nyugalomra vágyik, annak csak javasolni tudom.
Megosztom
A jó reklám nem mindig minőséget hordoz -

Bástya Wellness Hotel Miskolctapolca

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
November elején jártunk itt, sajnos a kedvenc szállodánkban nem volt hely az ünnepek miatt. A legtöbb internetes szálláskereső portálon, felbukkant a Bástya hotel ajánlata, én ídő szükében itt foglaltam szállást, bár ne tettem volna. A szoba olyan kicsi volt hogy, 2 szék és 2 éjjeliszekrény helyett csak 1-1 volt a szobában. (Egy ágyas szobának megfelelt volna.
Megosztom


TérképX