![]() 2019. május 11.gyerekekkel járt itt
2019. május 11.gyerekekkel járt itt Az interneten találtuk ezt az éttermet. Jól megközelíthető, nyáron még hangulatosabb lehet, ha kinn ülünk a kerthelyiségben és az étterem mellett van egy levendulás is. Maga a hely is a levendula köré épül fel, nagyon ízléses, szépen kialakított a belső tér. A kiszolgálás nagyon udvarias, kedves és gyors.
Az ételek nagyon szépen vannak tálalva és jó ízűek. Ritkán eszünk desszertet, de most kivételt tettünk és megkóstolták a gyerekek a csoki szuflét, ami isteni és szintén nagyon gusztusos! Meleg szívvel ajánlom másoknak is!
![]() 2019. május 11.gyerekekkel járt itt
2019. május 11.gyerekekkel járt itt Húsvét hétfőjét nem töltöttük otthon, hanem kirándulni mentünk Szarvasra. Az ünnep miatt nem sok étterem volt nyitva, az arborétumtól nem messzire, a Kőrös partján találtunk rá a Halászcsárdára. Mivel rögtönöztünk, nem volt foglalásunk, de ennek ellenére pár perc múlva már volt asztalunk a telt ház ellenére.
A kiszolgálás nagyon gyors és udvarias volt a sok vendég ellenére is. Mindig igyekszünk olyat enni, ami a hely specialitása, így esett a választásunk a szarvasi ropogósra, ami tényleg nagyon ropogós bundával rendelkezik. Nagyon jót ettünk, jó szívvel ajánljuk másoknak is.
![]() 2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt Múlt hónapban látogattunk el ide a párommal és a gyerekekkel. Réges-régen sokszor pizzáztunk itt, gyerekeknek kedveskedtünk ezzel, hogy ők is megkóstolhassák, hogy bizony itt ízletes a pizza. Nem mellékesen nekünk is volt mit ünnepelni, a 15. házassági évfordulónkat. Szép idő volt, így a hangulatos kerthelyiségben ültünk le.
A kiszolgálás nagyon udvarias és gyors volt, a kiválasztott ételekre sem kellett sokat várni. Az adagok szép nagyok, az ízek isteniek és a tálalás is nagyon dekoratív. 20 év után is mondhatjuk, hogy érdemes ide betérni és enni egy jót, akár pizzát, akár frissensültet!
![]() 2018. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
2018. augusztus 12.gyerekekkel járt itt Hódmezővásárhelyről utaztunk Sopronba, hogy kicsit kikapcsolódjunk a hétköznapokból. Utolsó esténket töltöttük a Perkovátz Ház éttermében. Először kinn ültünk le, de vihart jósoltak, így belül folytattuk az esténket. A belső tér nagyon igényes, meleg hangulatú és kényelmes.
A választék bőséges, az árak is elfogadhatóak, főleg úgy, hogy volt egy 10%-os kuponunk [moderálva - a szerk. ]
 A család minden tagja talált a kedvére való ételt, ami gyorsan meg is érkezett. A találás szemet gyönyörködtető volt, én egy borsmártásos bacon-ba tekert szűzérmét ettem, párom sörben pácolt tarját, a gyerekek csirkét ill. pulykát fogyasztottak. A húsok omlósak és nagyon jól fűszerezettek voltak, az adagok jó nagyok, a köretek is nagyon gusztusosak és ízletesek voltak. Köszönjük szépen és meleg szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a helyet.
![]() 2018. április 10.gyerekekkel járt itt
2018. április 10.gyerekekkel járt itt Húsvét hétfőn kirándultunk Budapestre, a Városligetet és környékét szemeltük ki. Már itthon szétnéztünk, hogy hol lenne érdemes enni egy jót, így találtam rá a Paprika vendéglőre. A Városligettől egy kényelmes séta után meg is találtuk a vendéglőt, pont ebédidő volt, asztalfoglalásunk nem volt, mégis azonnal kaptunk egy asztalt nagy szerencsénkre.
A választék széles, az árak nagyon családbarátiak. A család minden tagja talált a kedvére valót. Az ételek gyorsan megérkeztek az asztalunkhoz, az adagok nagyok, a tálalás dekoratív, az ízek remekek voltak. Meleg szívvel ajánlom családoknak, akik szeretik a magyaros ízeket és szeretnének egy jót enni.
![]() 2016. október 17.a párjával járt itt
2016. október 17.a párjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Mint már többször is, ide tértünk be ma ebédelni. Hűvös idő lévén, benn már kellemes meleg fogadott minket, ennél már csak a pincér kedvessége volt kellemesebb. Párom a megyeszerte híres pacalt fogyasztotta, én pedig egy hatalmas adag Fasor tekerccsel birkóztam meg. Az ízek remekek, a találás étvágygerjesztő, a kiszolgálás első osztályú.
Ki kell emelnem a káposztasalátát, bár nem olcsó, de szintén fejedelmi adag, az íze pedig maga a tökély: az ízesítés harmonikus, a káposzta ress-ropogós :-)). A maradékot kérés nélkül becsomagolják, így még otthon is lehet élvezni a finom ízeket. Köszönjük!