Kozmané szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kozmané értékeléseit!

Olvasd el Kozmané szállás értékeléseit!

Rövid vakáció móron! -

Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
SZép és csendes volt a környezet, az ellátás reggeli és vacsora finom volt és bőséges! A programok ismertetése a környéken kicsit lehetett volna jobb! Hiányzott az esti wellnes a pihenés szempontjából jó lett volna!
Megosztom
wellnes szálloda wellnes nélkül -

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Decemberben jártunk itt párommal 3 nap két éjszakás wellnesre csak az hiányzott, első nap tudtuk 1 órára igénybe venni a jakuzzit! ennyi volt utána vizet cseréltek nem lehetett használni, a többi medencébe hideg volt a viz mert elromlott a berendezés, a legbosszantóbb hogy kifizettették a teljes árat! Panzióban 20000ft olcsobban is kaptunk volna ilyen szolgáltatást!
Megosztom
hétvége Igalon -

Pál-Cappone Panzió Igal

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2017 juni elején jártunk itt a hugommal és férjével ,nagyon figyelmes és barátságos a tulajdonos, finomak az ételek és a kiszolgálással is elégedettek voltunk, aki szereti a nyugodt csendes környezetet annak kiváló pihenést biztosít, és itt van még az igali gyógyfürdő pár méterre, az sem megvetendő hogy a tulaj masszőr is egyben,máskor is jövünk ha lehet!
Megosztom
Pihenés Szoboszlón -

Wellness Hotel-M Hajdúszoboszló

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
A személyzet,kiszolgálás nagyon jó volt ,csendes szép a környezet,lehetett pihenni. Az ételek finomak és házias izviláguak ez nagyon tetszett, esetleg a kinálat lehetett volna több féle.,és egy két program a szállodán belül még feldobhatta volna a napokat,igaz ez már az utó szezon,de jól éreztük magunkat!
Megosztom


TérképX