Kudika étterem értékelései

Értékelései
2
5
6
4
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kudika értékeléseit!

Olvasd el Kudika étterem értékeléseit!

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utolsó szabad asztalt foglaltuk el a teraszon, ezért megértem, hogy a kiszolgálás kicsit lassabb volt. Az ételek ízletesek, bár kicsit drágábban adják, mint a környéken. Az illemhely valóban aprócska, de büdöset, tisztátalanságot nem tapasztaltam. (bár a terítő morzsás, pecsétes volt :) ) A pincérnők is udvariasak voltak.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11.
Az étterem szépen meg van csinálva, az ételek finomak, az árak szokásosak, mint a szomszédos éttermeké. A pincérek jó modorúak, bár ez kicsit erőltetettnek tűnt. Igaz, hogy későn érkeztünk, már mindenki haza akart menni a munkából, de a nyitvatartáshoz tartani kell magukat. Egyetlen dolog nem tetszett: a borok kimérésének mennyisége.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 8.
Érdekes ez a pizzéria, ami egyben pub is. Magában a pizzériában nem lehet ételt fogyasztani, csak kiszállításra készítenek el ételt. Az már egy másik dolog, hogy ezt az ételt elfogyaszthatjuk a "szomszédos" pub asztalainál, ami lényegében hozzá tartozik a pizzériához :) A pub szépen be van rendezve, a tisztaságra és a kiszolgálásra is ügyelnek.
Megosztom
Nagyon megérte az árát! -

Molinari Kávézó Szilvásvárad

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Megmondom őszintén, először nem sokat vártam ettől az étteremtől. Szokásos helyi gyorsbüfének gondoltam, EHETŐ ételekkel. Tartottam is a rántott karfiol minőségétől, amit általában félnyersen szolgálnak, de nem itt! Kiválóan elkészítették akkora adagban, hogy nem bírtam az egészet megenni! Az árak is szuperek! Ami nem tetszett az a műanyag tányérok, étkészlet.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 11.
Húsvétkor tértünk be ebbe az étterembe. Számomra is érthetetlen, hogy miért mindig más pincér szolgált ki minket? :) Az egyik felvette a rendelést, a másik kihozta az italokat (azt a nyomott, unott arcot, kissé bunkó hangnemet. . . ), a harmadik kihozta az ételeket és egy negyediknél fizettünk. Az étel ízletes volt, bár az értéke nem ért annyit, amennyit elkértek érte.
Megosztom
2016. júliusban járt itt
Értékelt: 2016. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Maga az étterem szép, az ételek átlagosak, viszont a felszolgálók modora minősíthetetlen. Az a kifejezés, hogy (előre is bocsánat) b. . . [moderálva, a szerk. ], túl gyenge! ! ! Vacsora közben szó szerint rosszul éreztem magam. Még messziről is láttam, hogy rólam beszélnek, mutogatnak felém. . . A desszertet inkább máshol fogyasztottam el.
Megosztom


TérképX