Kurcz Ilus étterem értékelései

Értékelései
4
14
13
7
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kurcz Ilus értékeléseit!

Olvasd el Kurcz Ilus étterem értékeléseit!

Visszatérő vendégek. -

Gastland M1 Hotel étterme Páty

2019. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. december 16.
Csoporttal voltunk kirándulni Pozsonyban és haza felé jövetben mentünk be az étterembe vacsorázni, amit már előre bejelentettem. Külön teremben fogadtak bennünket , udvarias gyors ital kiszolgálás. Az ételek között nagy választék volt és finomak , frissek. Többféle sütemény, saláták, savanyúság és gyümölcs. Összességében jól éreztük magunkat és a pénztárcánkat sem terhelte meg .
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal voltunk ebédelni az étterembe. Mivel hétvége volt és nem foglaltunk asztalt kicsit féltünk , hogy elküldenek bennünket, de kellemesen csalódtunk. Annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak mégis a főpincér nagyon udvariasan mutatott egy asztalt ahol helyet foglalhattunk. Az étterem svédasztalos nagyon sok féle ételből lehet választani.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
Családi kirándulás alkalmával tértünk be ebbe az étterembe ebédelni. Kár volt, mert a pincér aki kiszolgált bennünket csak azt nem kérdezte meg miért mentünk be. Unottan és kényszerből csinálta amit csinált, tudván azt, hogy a borravaló úgy is meg lesz, mert be van építve a végösszegbe mint szerviz díj. Igaz ez számunkra csak a fizetéskor derült ki, ezt nem reklámozzák.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Családi nyaralás alkalmával kerültünk Nyíregyházára. Az éttermet interneten már korábban kinéztük,mivel olasz étteremben még nem jártunk. Szép helyen van , csend vízpart,vadkacsák. A kiszolgálás udvarias , mosolygós és gyors. Család barát. Az ételek finomak, bőségesek. A tálalás ízléses, a mosdó tiszta , tágas. Nem volt igazán olcsó hely, de bármikor szívesen visszamennénk.
Megosztom
2017. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. november 14.
Csoporttal jártam a fogadóban még szeptemberben, de idáig nem tudtam rászánni magam az értékelésre. Az előzetes meg beszélés ellenére nem úgy alakultak a dolgok ahogy vártuk. A két személyes tálakat négy személyesként tálalták , ami leginkább három, vagy két személyesnek felelt meg. Az egyik ilyen a másik olyan volt. Ahogy sikerült. Nem lehetett nyomon követni.
Megosztom
Nekünk főztek -

Neked Főztem Zánka

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
Ezen a helyen is ugyanazzal a baráti társasággal jártam, mint a Zománcban. Biciklis pihenőt tartottunk és ezt a helyet választottuk ebédelni. Az ételek finomak,kevés választékkal, de itt is drágák. A kiszolgálás kicsit akadozott, de meg bocsájtható mert sok volt a vendég. A felszolgálók idegesek , kapkodók.
Megosztom
Régi idők emlékei. -

Zománc Bisztrócska Vászoly

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 14.
Baráti társasággal jártam ebben az étteremben, amely rendkívül hangulatos. Nagymamáink idejét idézi. Az ételek nagyon finomak, de nagyon drágák is. Nagyszerű a tálalás a kiszolgálás. Barátságosak a felszolgálók. Legnagyobb meglepetésünkre míg a megrendelt ételekre vártunk kis kóstolót hoztak tepertő krémet és kifli falatkákat ez is nagyon ízletes volt.
Megosztom
2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8.
Barátokkal voltunk a Balatonon és útban haza felé megálltunk ebédelni. Korábban már jártunk itt és emlékeztünk, hogy finoman főznek. Így van tényleg nagyon finom ,bőséges és gusztusos a tálalás. A kiszolgáló személyzet figyelmes . Talán a tisztaságra egy kicsit jobban figyelhetnének, de ez betudható a sok átmenő forgalomnak is. Pl.
Megosztom
Éttermi kirándulás -

Gastland M1 Hotel étterme Páty

2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoporttal jártam a Gastland éttermében. A személyzet udvarias ,segítőkész. Az ételek átlagban finomak voltak, de volt egy két kifogásolható bennük. Például a káposzta levesben olyan hosszú volt a káposzta, hogy nem lehetett beletenni a csészébe. A tisztaság kifogásolható ,elég pókhálós volt a külön terem ahová bevezettek bennünket , a mosdó viszont tiszta és illatos.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Férjemmel voltam az Erkel hotelban, ennek kapcsán kerültem az étterembe. Számunkra semmi extra élményt nem nyújtott, talán még a megszokottnál is egy kicsit alacsonyabb színvonalt nyújtottak. Úgy gondolom karácsonyhoz közeledvén / dec 15-17-ig voltunk/ több és kicsit különlegesebb ételekkel kellet volna szolgálniuk.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX