marti771

marti771 adatlapja

7Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.05.27
Utoljára itt2022.09.26

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2016. január 5.családjával járt itt
Először jártunk Cserkeszőlőn a gyógyfürdőben,és mivel megéheztünk,átmentünk az étterembe. Nagy tömeg fogadott minket,de nagyon gyors volt a kiszolgálás. Nagyon sokféle ételből lehetett választani,és viszonylag olcsón. Mindannyiunknak nagyon ízlett a választott étel,én például még ílyen finom gyümölcslevest nem ettem máshol.
Kiváló 2015. április 13.családjával járt itt
Ha Egerben járunk,vagy ott is töltünk pár napot,mindíg a Dorner Étterembe megyünk ebédelni,mi nagyon meg vagyunk vele elégedve,mind a kiszolgálással,kedvesek,udvariasak,gyorsak,mind az ételekkel,finomak és bőségesek,turista menüt szoktunk kérni,a levesből bármennyit lehet szedni,és még ami nagyon fontos ebben a világban,nagyon olcsó étterem.
Kiváló 2014. május 27.a párjával járt itt
Én nyertem ide egy 2 személyes hétvégét,el sem akartuk hinni,de igaz volt,de ami ott várt minket,maga a paradicsom volt,leírhatatlan,gyönyörű helyen,csodaszép szálloda,kítűnő személyzettel,és finomabbnál finomabb ételekkel,hangulatos wellness résszel.Szeretnénk majd még ide eljutni!!!
Felhasználó fényképei:
La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad -
La Contessa Kastélyhotel válasza
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy szállodánk Vendége volt sikerült maximálisan kedvében járni!
Visszavárjuk Önt és kedves partnerét!
2014. június 4., La Contessa Kastélyhotel
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?