Mártuci szállás értékelései

Értékelései
7
6
0
7
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mártuci értékeléseit!

Olvasd el Mártuci szállás értékeléseit!

Érdekes 3 nap a hotlben -

CE Plaza Hotel Siófok

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Decemberben jártunk a szállodában 3 baráti házaspár. Nagyon tetszett a szálloda, ahogy beértünk, már nem csak tetszett, hanem izgalmas is volt. Ugyanis egy labirintus, ami nem baj, hisz mi poénra vettük az egészet. Nem mindegy melyik lifttel megyünk, mert máshova visz bennünket mindegyik. Ezért néha mókásan, nem oda értünk, ahova akartunk.
Megosztom
Kényeztető pihenés -

Hévíz Resort & Spa Cserszegtomaj

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Férjem a baráti társaságunktól kapott szállásutalványt a születésnapjára, és a Relax Hotelt néztük ki, amit nem bántunk meg. Nagyon szép a környezet, tisztaság van kint is bent is. A recepciós hölgy nagyon kedves, felvilágosított bennünket mindenről, amit tudnunk kell. Külön figyelmet érdemel a svédasztalos reggeli és vacsora, amire nem csak a választék sokasága, hanem a finom ízek is jellemzőek.
Megosztom
Hétvégi pihenés barátokkal -

Misefa Kastély Misefa

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal töltöttünk el egy hétvégét a kastélyszállóban. Nagyon szép környezet, gondozott park, csend és nyugalom várt bennünket. A recepciós hölgy nagyon kedves és segítőkész. A szobákból nagyon hiányzott a hűtő, nagy melegben ez szinte elengedhetetlen lenne. A reggeli svédasztalos volt, átlagosnak mondanám a választékot.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel töltöttünk el 3 napot a Calimbra Wellness Hotelban. Nagyon szép a szálloda, jó az elhelyezkedése is, közel van a Miskolc-tapolcai barlangfürdőhöz. Csodálatos a wellness részlege, ami teljes ellazulást nyújtott számunkra. Gyönyörű virágok között élvezhettük a jakuzzit, ahol még mentateát is felszolgáltak.
Megosztom
Egy téli este izgalmai -

Hotel Casa Latina Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Nemrég vendége voltam ennek a szállodának. Már a parkolónál megkezdődtek a problémák. Olyan jeges volt a parkoló, hogy alig lehetett menni,fogódzkodva, apró lépésekkel, csomaggal a kézben azért valahogy eljutottunk a bejárati ajtóig. Se felsózva, se letakarítva. Hozzáteszem az utak már járhatóak voltak akkor több napja, tehát nem épp aznapi jég volt.
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal voltam a Ramada Hotelben. A gyönyörű 12 emeletes szálloda 12. emeletére foglaltunk szobákat, mivel ez a szint dohányzó. Megérkezésünkkor egy kis elírás történhetett, ugyanis a 10. emeletre kaptunk szobákat, de a recepción korrigálták a helyzetet. 15 órai elfoglalásból így 16 órai lett. De ezt a kezdeti bosszúságot kompenzálta a következő napok pihenése.
Megosztom
Kleopátra kényeztetése -

Janus Boutique Hotel & Spa Siófok

2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal töltöttünk el 3 gyönyörű napot ebben a szállodában. Már az érkezésnél lenyűgözött bennünket a szálloda belső hangulata, mintha csak Kleopátra birodalmában lettünk volna. A személyzet nagyon kedves volt,körbevezettek bennünket a szállodában, megmutatták a wellness részleget, és 3 különböző stílusú szoba közül választhattunk.
Megosztom


TérképX