Nonó étterem értékelései

Értékelései
1
3
4
5
0
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nonó értékeléseit!

Olvasd el Nonó étterem értékeléseit!

Olcsó és finom! -

Márka Étterem Győr

2013. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen elégedett vagyok ezzel az önkiszolgáló étteremmel. Az áraik is reálisak, nagyon sok ember tér be enni ide, ebből is látszik, hogy az ételek finomak! A levestől a desszertig többféle ételek közül választhatunk! A személyzet, kedves és türelmes. Bárkinek csak ajánlani tudom! A Mc Donald's helyett mi már ide járunk a gyerekekkel.
Megosztom
Elégedett lehet bárki, ki ide betéved! -

Ara Étterem Mór

2013. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2013. október 6.
Nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással, kedves, mosolygós a személyzet, mindent a vendégért elvárásoknak tesznek eleget. Igényes terítékkel vártak minket. A mosdó, amely számomra igen fontos, nem okozott csalódást. Tiszta, rendezett. Az ételek is ízletesek, pont olyannyira, amit az ember megkaphat egy étteremben. Ami, valljuk be őszintén, manapság igencsak ritka.
Megosztom
Szombathely legklasszabb étterme! -

Club Korrekt étterem és kávézó Szombathely

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 29.
Elég sok étteremben jártam már, de ez az ász mindközül! Dicsérni tudom csak! Az ételekkel minden tökéletesen rendben volt, hatalmas adagok, isteni elkészítési mód! Sehol egy koszos villa vagy pohár! A pincérek rugalmasak, barátságosak, mosolygósak! Tetszett, hogy a nagy forgalom ellenére is nyugodtak maradtak!
Megosztom
45 perc várakozás.... -

Tóvendéglő Szombathely

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután barátnőmmel elfoglaltuk az asztalunkat, 10 perc elteltével sem kaptunk ital vagy étlapot. . . . magam mentem a pulthoz elhozni, ami nem is idegesített, inkább az asztalnál ülő két ötéves kisgyerek, kik nagyon szomjasak és éhesek voltak. Ezután 5 percre rá felvették a rendelést és 30 perc kegyetlen gyereknyafogás után, hogy "anya mikor kapunk inni" egy másik felszolgáló kérdezte meg , hogy "mit hozhatok?
Megosztom


TérképX