Papírvékony étterem értékelései

Értékelései
0
1
7
0
0
0
32

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Papírvékony értékeléseit!

Olvasd el Papírvékony étterem értékeléseit!

A Kert bisztró -

A Kert Bisztro Budapest

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 31.
A forgalmas Thököly útról léptünk be a Kertbe. Az étterem fedett része is kellemes, de a kert igazi oázis. Az itt dolgozók nagyon udvariasak és figyelmesek voltak. Az asztalhoz kísértek bennünket és az általunk kért asztalcsere is hamar megtörtént. A mangó leves finom volt, és a húsmentes főétel - pappardelle gombákkal - is ízletes volt.
Megosztom
Latte és simit az Auguszt cukrászdában -

Auguszt Cukrászda Budapest

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 8.
Budai sétánk előtt betértünk egy kávéra, a híres Auguszt cukrászdába. A magas házak közti kis belső terasz igen hangulatos. Az eszpresszó kávé és a latte finom volt. A simit is ízlett, nekem kissé sótlannak tünt. A kiszolgálás udvarias volt. Az árak magasabbak más cukrászdákhoz viszonyítva. Ami nem tetszett, hogy csak készpénzzel lehetett fizetni.
Megosztom
Ebéd a Kopaszi gáton. -

Vakvarjú Beach Bistro Budapest

2020. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 23.
Barátnőmmel az étterem teraszán foglaltunk helyet. A hűvös idő ellenére jól éreztük magunkat. Ehhez hozzájárultak a finom ételek, az udvarias és figyelmes kiszolgálás, a székre terített plédek. A bécsi szelet ízletes volt. Az árak magasabbak az átlagnál, de cserébe minőséget kaptunk.
Megosztom
Ebéd a budapesti Lecsó étteremben -

Lecsó Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22.
Többször voltunk már ebben az étteremben, ma is itt fejeztük be szigeti sétánkat. Mint mindig, most is majdnem telt ház volt a földszinten, így felmentünk a galériába enni. Az ételválasztáskor kértem egy szelet magvas rántott húst. A vékony, szőke hölgy rátette egy nagy tányérra, majd amikor mondtam, hogy kérek rántott sajtot és petrezselymes krumplit, megkérdezte, hogy ezt mind egy tányérra?
Megosztom
Ebéd a VakVarjúban -

Vakvarjú Csónakház Budapest

2020. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 14.
Az étterem közvetlenül a Duna-parton van. A helyfoglalás nem ment egyszerűen, de sikerült. Az étterem belül kellemes, barátságos, a gyereksarok miatt különösen kedvelt a kisgyermekes családok körében is. Az ételek, desszertek, finomak, és ízletesek voltak. Az omlós marhaszegy nem volt omlós. A kiszolgálás udvarias volt. Lehet fizetni kártyával és készpénzzel is.
Megosztom
Pizza finom, kiszolgálás gyenge -

Pizza Mágus Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
A kellemes napsütésben kiültünk a Pizzázó teraszára. Választottunk pizzákat, vártuk, hogy valaki felvegye a rendelést. Bementünk sźólni, akkor kijött egy fekete hölgy, és kelletlenül megtette, amit már jóval előbb meg kellett volna tennie. A pizzák finomak voltak. Étkezés után újra bementünk, jelezni fizetési szándékunkat. A számla pontatlan volt, és nem a mi javunkra.
Megosztom
Csalódtam az étteremben -

If Jazz Cafe Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2.
Ebédelni tértünk be az étterembe. A menű kellemesnek tünt, azt kértünk. Tudjuk, hogy a menű kisadagot tartalmaz, de a nekem kihozott rántott hús, nemcsak kicsi volt, de papírvékony. Rögtön eszünkbe jutott, hogy "hogy lehet a semmit így bepanírozni". Reklamálásomra a fiatalember közölte, nekik ennyit kell adni, ez a főnöknő utasítása.
Megosztom


TérképX