Réva72 étterem értékelései

Értékelései
1
3
3
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Réva72 értékeléseit!

Olvasd el Réva72 étterem értékeléseit!

Nagyon szép környezetben udvarias kiszolgálás... -

Ambrózia Étterem Kazincbarcika

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 26.
Nagyon kellemes az étterem, rendkívül udvariasak a pincérek. Rendelés után normál idő alatt szervírozták az ételeket, amelyek adagja nem volt nagy, de pont elegendő. Nemcsak a gyomrunkat kényeztettük, hanem a szemünket is a tálalás által. Ha módunk lesz, máskor is betérünk ide. Ajánlani tudom mindenkinek, aki kulturált környezetben, finomat akar enni-inni!
Megosztom
Kiváló étkek, közömbös pincérek.... -

Bajor Sörház Étterem Kazincbarcika

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 26.
A kiváló összhatásból a pincérek ( nem mindegyik ) udvariatlansága, nem túl készséges hozzáállása von le valamennyit,de az ár-érték arány kiváló! Legutóbb teltház volt, a kinti székek és asztalok azonban eláztak. . . a pincérlány csak közömbösen vállat vont, amikor ajánlottuk, hogy szívesen kiülnénk, csak le kéne törölni a vizet!
Megosztom
Gyönyörű környezet-nagy csalódás -

Gottwald Hotel étterme Tata

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 5.
Ballagási ebéd alkalmával jártunk ott. Az asztalunk közvetlenül a bárpult mellett volt, ahol hangoskodó, fürdőgatyás-fürdőköpenyes vendégek nyüzsögtek, néha ,,elsodorva" a székünket. Rendelés után kihozták a sem nem sült, sem nem főtt ételeket, amelyeket visszaküldtük még egy kis sütésre, de összeégetve kaptuk vissza, gyakorlatilag ehetetlenül!
Megosztom


TérképX