Rmcdf szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rmcdf értékeléseit!

Olvasd el Rmcdf szállás értékeléseit!

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. április 24.
Nagyon kellemes két éjszakát töltöttünk itt. A szálloda szép, a szoba tágas és tiszta volt. Svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és ízletes volt. A wellness részleg lehetne kicsit nagyobb, a pezsgőfürdőt sose tudtuk használni, mert mindig tele volt. A gőzkabin pont nem működött, de szuper, hogy van 2 finn és egy infra szauna is.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
Szerettem volna párommal egy wellness hétvégét eltölteni, viszont a legtöbb helyen a hétvége jelentős felárral foglalható. Nagyon tetszett, hogy itt kifejezetten hétvégi "jóárú" csomag volt, ezért döntöttem a szálloda mellett. A környék nem túl szép, de 1,5 nap alatt nem is ez volt a lényeg, hanem a pihenés, fürdés, evés-ivás, aminek tökéletesen megfelelt.
Megosztom
Jó ár / érték arány -

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, kb. 5 perc a Gyógyfürdő, közel a Zalakarosi Termáltó és Ökpart is. Kis családi szálloda révén nagy elvárásaim nem voltak, azt hozták. A wellness részleg inkább "mutatóban" van, egy pici medence és egy szauna, de mivel tényleg pár perc a Zalakarosi fürdő, ez pont elég.
Megosztom
Batthyány Kúria -

Batthyány Kúria Zalacsány

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 10.
Nagyon szép a kastély és a Kúria is, a park igazán hangulatos és romantikus. A wellness részleg jó, csak nem szerencsés, hogy több helyen van, így rossz idő esetén nem túl komfortos. A vacsora a kastélyban volt, finom és bőséges. A reggeli a Kúriában volt, ott viszont pici negatívum, hogy bár 10ig van reggeli, 8:45-kor érkeztünk, de már nem töltötték fel.
Megosztom


TérképX