Struccolok szállás értékelései

Értékelései
5
5
0
1
0
0
25

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Struccolok értékeléseit!

Olvasd el Struccolok szállás értékeléseit!

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
A tetőtéri szoba levágása kicsit kellemetlen volt ezért lett 4 csillag a szoba kényelme. Viszont ilyen gyönyörű fürdőszobával még nem találkoztam A kétszemélyes jakuzzi és annak elhelyezése fantasztikus élményt nyújtott. Tisztaság a felsőfokon, bár a közlekedő felújítása miatt volt némi kifogásunk. A wellnwss és a fittness részleg minden igényt kielégítő volt akárcsak a masszázs.
Megosztom
A parkolás lehetetlen -

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 29.
Megdöbbentő látvány a 15. emeleten lakni. Sokszor kell várni a liftre, ami érthető a sok-sok emelet és szoba miatt. A parkolás egy mélygarázsban lehetséges, ha van hely, amiért fizetni kell, de ha az utcán állsz akkor is fizethetsz érte, és még több száz métert is gyalogolhatsz ha nincs szerencséd. A szobák tisztasága hagy némi kívánni valót.
Megosztom
élővíz csatorna -

Aqua Hotel Gyula

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 23.
A száloda felújítása szépen sikerül, ezt mondhatom azért mert voltunk régebben és most a közelmúltban is. A gyógyfürdő közelsége és az élővíz csatorna látványa nagyon kedvező. A szolgáltatások talán bővíthetők lennének, akárcsak az étterem kihasználsága is. A szobáink minen alkalommal kifogástalanok és kényelmesek voltak. A parkolás a zárt udvarban jónak mondható.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 23.
Több alkalommal is vendégeskedtünk itt, hol kettesben hol baráti társasággal. A szállásunk minden alkalommal kiválló volt (1 es apartman) Az étkezése akkor tetszett jobban amikor svédasztalos volt. A borkóstolók alkalmával kitűnő borokat kaptunk (selection borok) Jól fel is tankoltunk minden alkalommal amikor hazaindultunk.
Megosztom
visszamegyünk ide -

Arany Strucc Hotel Kôszeg

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kitűnő elhelyezés a városközpontban, családias kiszolgálás és finomabbnál finomabb ételek az étteremben. A cukrászda különleges hangulatú és mennyeien finom. Már két alkalommal is voltunk itt és mind a kétszer remekül éreztük magunkat, egyszer a párommal mentünk, majd a baráti társaságunkkal. A Jurisics vár, de az Ibrahim kávézó is végtelenül hangulatos hely.
Megosztom


TérképX