sztimi étterem értékelései

Értékelései
0
1
5
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg sztimi értékeléseit!

Olvasd el sztimi étterem értékeléseit!

Édesség mennyország a belvárosban -

SUGAR! Shop - Paulay Ede utca Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mikor beléptem, olyan érzésem volt, hogy valami mesébe csöppentem. Az első gondoltam az volt, hogy ilyen Budapesten tényleg létezik? És ha igen, akkor hogy lehet, hogy még nem jártam itt eddig? Minden nagyon színes és akármerre nézünk tele van cukorkákkal, süteményekkel és mindenféle édességgel. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy mit is válasszak.
Megosztom
2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. március 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hatalmas a választék mind ételekből, mind italokból. Egy fix összeget kell fizetnünk, amelynek összege függ attól, hogy mikor szeretnénk menni és utána annyit eszünk és iszunk, amennyi csak belénk fér. Külön grill pulttal rendelkezik az étterem, ahol ki tudjuk választani a rengeteg hús, hal, sajt és egyéb ételek közül, hogy mit szeretnénk enni és ezeket előttünk készítik el.
Megosztom
Baráti beszélgetés finom koktélokkal -

Leroy Cafe - Mammut Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. március 31.
Elegáns étterem, udvarias kiszolgálás, kellemes hangulat. Általában koktélozni szoktam idejárni, ideális a hely baráti beszélgetésekhez. Ebédelni is voltam már itt, az ételek finomak, de szerintem irreálisan drágák. A csokis shake tejszínhabbal és kókusz darabokkal viszont verhetetlen és még meg is fizethető. Utána biztos, hogy már éhesek se leszünk.
Megosztom
Nagyszerű ételek a feneketlen-tó partján -

Hemingway Étterem Budapest

2013. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. március 22.
Idén Torkos Csütörtökön voltam az étteremben. Ennek köszönhetően elég sok vendég volt, de így is gyorsan kihozták a megrendelt ételeket. Nagyon szép környezetben, a téli Feneketlen-tóban gyönyörködve fogyaszthattuk el a vacsorát. Eredetileg a lazac steak miatt választottam ezt a helyet, ami nagyon jóra is sikerült, de a marcipános, csokis rétes meggyraguval annyira finom volt, hogy ezért még biztos, hogy jó párszor visszatérek ide.
Megosztom
2012. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. március 22.
Legjobb étterem, ahol eddig jártam. Sokszor ettem itt, de még soha semmi negatívumot nem tapasztaltam. Igazi olasz ételeket ehetünk , a pizzákat, tésztákat fantasztikusan készítik, csakúgy mint az előételeket vagy a desszerteket. Az én kedvencem a pármai sonkás, rukkolás pizza, illetve a faszénen grillezett különböző halak.
Megosztom


TérképX