Tomi 970

Tomi 970 adatlapja

7Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2018.08.29

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2018. augusztus 23.családjával járt itt
Az idei nyaralásunk alatt azokat az éttermeket keresetük fel újra , amelyekben már eddig sem csalódtunk . Az egyik ilyen a siófoki Mikes étterem . 12 éve voltunk itt először , és azóta is minden évben megtiszteljük ! Nyugodtan kijelenthetem , hogy itt olyan emberek dolgoznak , akik szeretik a szakmájukat és tisztelik a hozzájuk betérőket !
Felhasználó fényképei:
Mikes Étterem Siófok - Mikes Étterem Siófok - Mikes Étterem Siófok - Mikes Étterem Siófok - Mikes Étterem Siófok -
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2014. június 5.családjával járt itt
Most július 04. -én megyünk újra . Már 13-szor voltunk és ez mindent elmond . Hacsak ennyit írtam volna már az is elég lenne , de akik még nem voltak azoknak csak leírom : ha a földi paradicsomban akarsz pihenni, itt a helyed ! A hely gyönyörű , a gasztronómia pompás a kiszolgálás pedig példás .
Felhasználó fényképei:
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Erzsébet Park Hotel Parádfürdő -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2014. június 5.gyerekekkel járt itt
Arthur királynak éreztük magunkat , a Camelotban ! A séf kiváló , a személyzet lesi minden kívánságunkat , a tálalás pedig KÖZÉPKORI a szó jó értelmében ! Az előétel amit étvágygerjesztőnek adtak csodás , már azzal majdnem jól laktunk , ajánlom mindenkinek hogy üres hassal érkezzen !
Felhasználó fényképei:
Camelot Középkori Étterem Siófok - Camelot Középkori Étterem Siófok - Camelot Középkori Étterem Siófok - Camelot Középkori Étterem Siófok - Camelot Középkori Étterem Siófok -
Még több kép (2 db) >>