Éva Róza étterem értékelései

Értékelései
10
11
5
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Éva Róza értékeléseit!

Olvasd el Éva Róza étterem értékeléseit!

Minőségi turizmus -

Urban Betyár Budapest

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 4.
Összességében nagyon színvonalas, kifejezetten külföldiek szóló étterem. Az ételek nagyon finomak, a teríték s az étterem berendezése nagyon modern, kifogástalan. Nagyon jól éreztük magunkat: sok időnk volt beszélgetni, mivel a kiszolgálás nem volt a leggyorsabb. Sőt a pincében is megcsodálhattuk a néprajzi gyűjteményt.
Megosztom
Ételek lefelé menő színvonallal -

Tavirózsa Étterem Poroszló

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 30.
Kb 5 éve jártunk ebben az étteremben, nagyon szerettük. Most nagyon csalódottak voltunk. Gyümölcsszezon közepén konzervből készített gyümölcslevest kaptunk. A harcsapaprikás ehetetlen volt. Udvariasan kicserélték, elnézést kértek. A cserébe kapott "frissen sült" hal hideg volt. A párolt zöldséget mirelit zöldségből készítették: túlfőzték!
Megosztom
Fantasztikus ízvilág csodálatos környezetben -

Macok Bisztró és Borbár Eger

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 26.
Véleményem szerint Eger legjobb étterme. Nagyon jó az elhelyezése, kellemes a környezet. Hangulatos a berendezés. Fantasztikusan elkészített tradicionális magyar ételek újragondolva. A borokat szintén nagyon élveztük. A pincérek segítőkészek, flexibilisek és gyorsak voltak. Nagyon-nagyon ajánljuk mindenkinek. Mindenképpen szükséges asztalt foglalni.
Megosztom
Élvezetes ételek és italok -

Szantofer Vendéglő Eger

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon örültünk, hogy- egy egri ismerősünk javaslatára ezt az éttermet választottuk. Ugyan nem a belvárosban van, hanem egy csendes, tüneményes kis utcában, de színvonalában megállja a helyét a belvárosi éttermek sorában. A konyha igen széles választékkal rendelkezik. Nagyon ízletesek voltak az ételek. Kiváló borokat ajánlottak. Jó volt a kiszolgálás.
Megosztom
Hangulatos étterem hatalmas ételválasztékkal -

Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 8.
Hangulatos étterem hatalmas ételválasztékkal. Nyáron nagyon kellemes a kerthelyiség (leszámítva a szúnyogokat). Főképpen magyaros ételek vannak az étlapon s imádni való halételek. Nagyon jó a borkínálat. Kedvesek a pincérek. Mivel a fürdővel szemben van, így akár egy ebédre is ki lehet ugrani, s utána folytatni a fürdőzést. Nagyobb rendezvényekre is tudom ajánlani.
Megosztom










TérképX