Zsolt66 étterem értékelései

Értékelései
0
3
4
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsolt66 értékeléseit!

Olvasd el Zsolt66 étterem értékeléseit!

Isteni ételek, remek kiszolgálás -

Fehér Fregatt Vendéglő Gárdony

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Mindenkinek maximálisan ajánlom ezt az éttermet, aki csak a tó környékén jár! Remek választék, normális árak, bőséges adagok és barátságos kiszolgálás várja a vendégeket. A megrendelt ételeket hamar kihozták és készséggel el is csomagolták nekünk a maradékot. Házias, magyaros ízek jellemzőek erre a kis tóparti vendéglőre. Minket nagyon megfogott, biztosan jövünk még!
Megosztom
Hangulatos kerthelyiség, finom ételek -

Tinódi Étterem Sárvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Kicsit messzebb található az étterem a központtól, de belépve hangulatos kis kerthelyiségbe csöppentünk. Kicsit csárda jellege van a helynek, de mi pont ezt szeretjük. A választott főételek bőségesek és nagyon finomak voltak. Ki is találtuk a párommal, hogy másnap itt reggelizünk, mert láttuk az étlapon, hogy van erre lehetőség.
Megosztom
Remek kiszolgálás, isteni burgerek -

Street Kitchen Sárvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Hangulatos kis étterem, igazi street food jelleggel. Nagyon kedves volt a kiszolgálás, még akkor is amikor zárás előtt 1 órával értünk oda. Nagyon finomak a hambik, házi húspogácsából készülnek, nagyon barátságos áron. Kétszer is megfordultunk ott a nyaralás során és mindkét alkalommal finomakat ettünk, ittunk. Aki arra jár mindenképp nézzen be, megéri :)
Megosztom
Hajszál / Szőrszál az ételekben -

János Vendéglő Siófok Siófok

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 14.
Pozitívum: A pincér rögtön üdvözölt minket, a hely hangulata jó, a tálalás szép volt, keveset vartunk az ételre. Negatívum: A párom befejzte az étkezést ugyan, de én még nem, zavaró volt, hogy az ő evőeszközeit elvitték, sürgetve éreztem magam. A legnagyobb gond az volt, hogy az ő ételében is és az enyémben is volt rövid hajszál vagy szőrszál.
Megosztom


TérképX