Központi helyen van, a vár közekében. A szálló vendégei ingyen látogathatják a szomszédságában található arborétumot. Külső és belső medencéi vannak. A kinti úszómedence környékére egy kicsit jobban odafigyelhetnének. A szauna rész nagyon jó. A gyerekek de a felnőttek számára is vannak sporteszközök. A konyha pazar.
Jó volt a szoba, kényelmes ágy, jobban örültem volna zuhanykabinnak, mint bemászni egy kádba. A medencék is nagyon megfelelőek, sok nyugágy áll rendelkezésre. Egy óriási negatívum: miért csak teljesen meztelenül lehet használni a szaunarészleget? Ez elképesztő! Sehol nincs ilyen feltétel. Nem veszik észre, hogy emiatt alig használják a vendégek?
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését, és hogy szállodánkat választották. Jelenleg a szaunát tényleg fürdőruha nélkül használhatják a vendégeink, viszont mindneninek biztosítunk szaunalepedőt. Hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, melyek alapján a jövőben fejleszteni tudjuk majd szolgáltatásainkat.
A szobánk mellett volt a takarítói szoba, reggel fél 7-kor már tologadták a kocsikat, csapkodták az ajtót. Szóval ébresztő volt keményen fél 7-kor. Pedig pihenni jöttünk. Miver elfelejtettem kitenni a "Ne zavarj" táblát érkezésünk utánni reggelen fél 8-kor ránk nyitottak, hogy kérünk-e takarítást. Egy kicsit kellemetlen volt.
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését, és hogy szállodánkat választották. Hálásak vagyunk, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, melyek alapján a jövőben fejleszteni tudjuk majd szolgáltatásainkat. Várjuk vissza Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Ensana Thermal Sárvár
2022. május 12., Gerse Eszter, Ensana Thermal Sárvár
Hátány: A Wi-fi gyenge volt. A fürdőszoba csempék lepattogzottak, több helyen sérültek-esztétikailag nem kellemes látvány. A tisztaság szinte teljesen jó volt a látható területeken. (lépcső melletti üveg-keretek szemmagasság fölött porosak voltak. A közös fürdő, sauna ,medence nagyon szépen tisztán tartott.
A dolgozók rendkívül kedvesek,segítőkészek5* <3 az ételek kitűnőek voltak(íz, állag, választék) Csak néha alig lehetett helyet foglalni vacsora időben. ("lefoglalt"asztalok miatt talán) Hiányzott a hétvégi gyógyászati kezelések teljes palettájának a választéka(pl: iszap)
Az ágy matrac túlságosan besüppedt, nehezen lehetett mozogni rajta. A lapostetőn elhelyezett szellőzők hangja erősen behallatszott a szobába. Csodás kiszolgálás, udvarias-kedves személyzet dolgozik itt. A hotel belső terei lenyűgöztek. Bőséges, finom ételek közül választhattunk reggel és este is. A spa részleg remek.
Nem működött rendesen a szoba-kártya. Többször kellett újra mágneseztetni a portán. Volt fent szerelő, de ő sem tudott segíteni. Több helyen elég elhasznált a folyósokon a szőnyeg. Ez nem illik egy négy csillagos szállodához. A fürdőszobában még mindig kád van. Idősként nehéz a ki-,bemászás.
Ma már a világban a zuhanyozó fülkés rendszerek az általánosak. Csücsülni a meleg vízben nagyszerű medencék vannak. Akkor minek a szobában a kád? Lent viszont a medencéknél csak egy darab zuhanyozó van. Ez kevés.
Visszajáró vendégként újra kellemes napokat töltöttünk el. A COVID miatti előírások nem voltak zavaróak,a fertőtlenitések ,maszkviselés mind az üdülők biztonságát szolgálja. Ételek minősége,változatossága kiváló. A fürdő és a wellnes rész biztonságosan használható. /igaz a vendéglétszám a járvány miatt lényegesen kevesebb/.
Kellemes napokat töltöttünk itt, a személyzet udvarias, kedves, a szobában tisztaság volt, a szakácsok első osztályú ételeket készítettek. Egyedüli negatívum, hogy a reggelinél a felvágottak, sajtok,szalonna egymásra halmozva álltak, nehezen lehetett szétszedni, és esztétikailag sem volt megfelelő.
Nagyon kedvesek voltak a dolgozók. Finoman készültek az ételek. Tisztaság volt. Jó volt, hogy 1/6-tól tudtunk vacsorázni. (nem szeretünk késön enni). És szívesen mentünk este még egy kicsit fürdeni. (nagyon jó volt, hogy este még csobbanhattunk egyett) Ami negatív volt számunkra: szerintem a kinti víznek a hőfoka lehet i egy kicsit melegebb.
A szauna használata (nem szívesen szaunázunk meztelenül) És az étterem zsúfoltsága. (valószínűleg ez ellen nem tudnak tenni) de mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a vendéglátást!
Kevésbé tetszett, hogy online volt a bejelentkezes, erkezeskor ismételten meg kellett tennem. Kevésbé tetszett, hogy a fürdő WC nem rendelkezett szellőző el, vagy illatosítóval. Kevésbé tetszett, hogy a tányérokat leszedo etkezesem közben kétszer is az orrom előtt nyúlt át miközben érkeztem. Tetszett a szálloda hangulata, stílusa.
A szoba jó volt, bár két alkalommal is láttam pici bogarat. . . Tetszett a sok egészséges növény. Tetszettek a medencék. Tetszettek az ételek választékban, minőségben.