Születésnapi ajándéknak vásároltam a férjem részére az utalványt. A véleményeket olvasva bíztam benne, hogy én is hasonlóakat fogok írni az ottlétünk után. Nem csalatkoztam. Minden szuper volt. A wellnes, az ételek választéka, a személyzet. . . Szóval csak jókat tudok írni, és ajánlani másnak is.
Jártam több Ensana Hotelban is a megszokott kényelmes szoba,JÓÓÓ az ágy, az Arborétumra , nézett a szoba. Csend és nyugalom, számunkra ez már fontos.A konyha nagyon jó finomak voltak az ételek,bőséges a kínálat,.A város gyönyörű szép tiszta,az épületek a hely hangulata kíváló.Szeretnénk még visszatérni.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk el. A személyzet mindig mosolyog, az éttermi pincérek előzékenyek, nem tolakodóak de figyelmesek, kedvesek. Az ételeket külön ki kell emelnem, mert nagyon finomak, változatos a kínálat a reggelinél és a vacsoránál is és tényleg hibátlan volt minden amit megkóstoltunk, ismeretlenül is szívünkben zártuk a szakácsokat, akik készítették az ételeket, de max.
elismerés az egész konyhai személyzetnek. A szálloda nagyon csendes, igaz, hogy az őszi, idősebb korosztálynak szánt időszakban voltunk, de mi is ezt kerestük. Az, hogy a " kert" gyakorlatilag a Sárvári arborétum, az egyedülállóan kiváló. A wellness részleg is nagyon jó, legalábbis a pihenni vágyó ezüst korosztálynak, akiknek szívből ajánlanám ezt a szállodát.
A mi ablakunk és a teraszunk is a botanikus kertre nézett és a levegő és a madárcsicsergés gyönyörü volt, Egyetlen dolog volt egy kicsit kellemetlen,hogy az eső nagyon verte az ablakot,Oda kidobó lemezt tehetnének.A szoba nagyon szép elegáns volt,és a környék is nagyon tiszta.Ide biztos visszatérünk.
Kedves Ensana! Már nem először jártunk itt, és mondhatom nem is utoljára. Kiváló személyzet, tisztaság, fantasztikus konyha! ! ! Egyetlen egy dolog amit megemlítenék, amivel korábban nem találkoztunk az ágy puhasága. Ez kicsit kellemetlen volt. De a gyógyvíz jótékony hatással volt éjszaka elgémberedett tagjainkra. Köszönet mindenért.
A Sószoba nagyon jó, érdemes kipróbálni, tökéletes masszázs élményben volt részünk. Bőséges ételválaszték, tökéletesen elkészített ételkínálat a vacsoránál, figyelmes, kedves, kiszolgálással. Nem volt erkély a szobához nem jelezték , hogy a megjegyzésrovatban kérni kell az erkélyes szobát.
A szoba nem franciaágyas volt, össze kellett tolnunk a két egymástól távol lévő ágyat. Nem volt lehetőség szoba cserére a telt ház miatt. Ezektől függetlenül nagyon jól tudtunk pihenni.
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A szoba kényelmes, tiszta és tágas volt. Az ételelkínálat nagyon változatos , kiváló minőségű. A személyzet profeszionális munkát végzett. Ebben a szállodában minden feltétel adott ahhoz, hogy a vendégek új energiával feltöltödve távozhassanak.
Nagyon finom, ízletes, házias volt a konyha ebben a hotelben /Ensana Termál, Sárvár/ és bőséges választékkal. A szakácsok és a cukrászok kiválóak, de mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Mindenki nagyon kedves és figyelmes. Tökéletes felszereltség és kényelem. Semmiben sem csalódtunk. Sok helyen jártunk már, de a legjobb hotel ez volt.
Nagyon jó éreztem magam,kikapcsolodtam teljesen. Nagyon jó a hotel ,welnesze,gyógyviz nagyon tetszett. Svédasztalos reggeli és vacsora nagyon jó volt ,böséseges. Délben a levesek is jók voltak. Wifi internett kicsit akadozott. Televízió adásokba hiányoztak sport1,sport2,spiler1,spiler2 . Szobák tágasak voltak,légkondi is jól működött.
A szálloda csodálatos helyen, az arborétum közvetlen közelében található. Csend, madárcsicsergés, mókusok. :) A szoba tökéletes, tiszta, kényelmes. A wellness részleg szintén rendben volt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
Amit mégis kiemelnék az az étterem és személyzete: fantasztikus ételek, változatos bőséges választék, folyatos feltöltés, nem várják meg hogy elfogyjon, mindenre is odafigyelnek, a személyzet nagyon kedves, figyelmes,mosolygós, vidám, segítőkész.