Elhelyezkedése a hotelnak jó. Személyzet elfogadható. Szoba borzasztó. Tisztaság kívánni valót hagy maga után. Az ágy katasztrofális. Nem is sorolom tovább. Azt hiszem felejtős.
Ócska,lepukkant retró,a kád undorító,a szoba elhanyagolt,amihez 40 éve hozzá nem nyúltak. 5napra mentünk volna,de egy éjszaka után elhagytuk a szállást. Azt mondták,a Balatonra néz a kilátás,helyette,hatalmas fákra nézett az erkély. Aki kicsit is igényes,felejti! A reggeli kajálda lepukkant,igénytelen. Elrontották nyaralásunkat,amire tavasztól készültünk!
Egy szóval : katasztrofális ! ! ! Borzasztóan csalódtam ! Mindig elolvasom az értékelések nagy részét , s megnézem a fotókat is . Erről a hotelről nem sok negatív jellemzést olvastam , s úgy gondoltuk , hogy 3 éjszakára megfelel . Már rögtön a megérkezéskor megdöbbentem , hogy 2020-ban még létezik ilyen állapotú hotel M.
o. -on , a Balatonnál . Mintha megállt volna az idő , s az 1970-80-as években jártunk volna . Azóta szerintem se festés , se semmilyen felújítás nem volt . Kosz , pókháló, zománsfestékkel lefestett csempe s linóleum borítás a fürdőszobában , ezeréves bútorzat , több zsák büdös szemét az erkély alatt a parkolóban . . . A tisztaságról nem is beszélve . A közös helyiségek- nél ( lépcsők , társalgónak nevezett vmi , recepció ) a kőtörlés , pókhálózás , portörlés elfelejtve . Az ablakok szerintem évek óta nem voltak takarítva . Csodálkozom , hogy a Nébih hogyan enged ilyen hotelt működtetni . Őszintén felháborító , hogy 2020-ban van még ilyen szintű szállás .
Egy nagyobb csoporttal voltunk ott, este jött a hír, hogy mindenki nézze át az ágyát, mert 7-8 szobában már találtak ágyi poloskát. A miénkben nem láttunk, de nem tudtunk ott maradni. Többeknél nem volt meleg víz sem (pl. nálunk) mert épp sokan fürödtek egyszerre Retro, igénytelen, koszos hely
Undorító személyzet. Ágyipoloskákkal ellepett szálloda. Történetünk: Érkezésünk elötti estén ismerös szállt meg a szobában akiket az éjszaka ágyi poloskák csíptek meg. Még az éjjel új szobát kaptak. . ezután betettek minket másnap oda egy 2 éves kisgyermekkel. Szoltak nézzük át. Ott voltak ugya úgy csak a matrac át volt fordítva a másik oldalára.
Lementünk jelezni a problémát az arcunkba nevettek majd adtak volna egy másik szobát. Ugyan az a fiu volt ott akinek jelezve volt a probléma. A történet hatalmas felháborodást eltett többen elhagytuk a szállodát. Több szobába is találtak ágyi poloskát. Senkinek nem ajánlom!
Nekem ez egy nagy csalódás! Este lefeküdtem arra lettem figyelmes,hogy a légkondi csövekbol potyog a poloska! Az igazi jó büdös hogy még napokig érzed magadon! A fürdő szappantartoja azt a toltohelyrol lehet hasznalni magyarul a koszos [moderálva - a szerk. ] kezemmel kell belenyúlnom ha használni akarom!
Nem is akarom tudni hogy előttem ezt a módszert hányan használták ! A személyzet kedves fiatalos csapat tuti hogy a nagytesonal tanultak! Reggeli átlagos nem kell éhen halni főleg ha korán mész! A kiszolgálás ott is jó! Maga a hotel jó helyen van. És kb ennyi a pozitív! A többi mind negatív ! Itt maradt Kádár korszakból! Hideg rideg koszos! Ős kövület, a személyzet próbálja rendben tartani de hát ezt nem takarítani kellene hanem teljesen felújítani! Olyan volt az egész mintha egy állatkertben lettem volna! Pókok bogarak és fecskék galambok. . ja és ennek az ürülékei. Senkinek nem ajánlom !
Még ennyire rossz hotelben nem jártam! Nagyon retró hotel,de nem ez a fő gond, hanem a tisztaság, szolgáltatások, reggeli minősége. Nagyon koszos volt a szoba, a teraszon idén még tuti nem takarítottak!
A fürdőszoba szinte használhatatlan, a víznyomással komoly problémák vannak, meg nem volt meleg víz, a portán erre a válasz, hogy legalább fél óráig engedni kell a vizet, mire meleg víz jön a csapból, fél óra vízpazarlás mellett is csak langyos víz volt, de tusolni abban sem lehetett a víznyomás miatt. A reggeli max kibővített kontinentális reggelinek nevezném, nem svédasztalos étkezésnek, silány minőségű felvágottak, minden nap ugyanaz a meleg reggeli, rántotta, főtt virsli, ennyi. A péksütemény már fél 9-re elfogyott, csak száraz szeletelt kenyér volt utána. A hotel vendégek alig találtak maguknak parkolót, mert a parkolóhelyeket kiadták a fizetővendégeknek. Összefoglalva, senkinek nem ajánlom azt a hotelt!
A személyzet tagjainak körülbelül 10%-a volt képben bármivel is a helyen. Nem a foglalásunknak megfelelő szobát kaptuk, hanem egy alacsonyabb kategóriájút, ami nagy szó, mert a magasabb kategóriájú sem büszkélkedhet pozitív tulajdonságokkal, azonban szerencsére sikerült mégis megoldani egy szobacserével, hogy a 2 éves gyerekkel ne egy munkásszálló jellegű, legalsó kategóriájú szobában kelljen 5 napot töltenünk.
Azonban ez is csak egy kis pozitívummal járt, a szoba valamivel újabb bútorokkal volt berendezve, de ugyanolyan piszkos, különböző fajtájú bogarakkal tarkítva. Az egész összességében itt maradt a 80-as évekből, úgy ahogy itthagyták, a maga lepukkant "romantikájával". Egyedüli pozitívum, hogy a part nagyon közel, parkoló mindig akadt, és szerencsére túl drága sem volt, de azért mégsem annyi amennyit ért. Sovány vigasz. . . ha mégis itt szállsz meg, akkor töltsd az időd a parton. :)
Legyen elég annyi, hogy a fényképek közelről sem tükrözik a valóságot. Ilyen ételek, ilyen kinézetű/állapotú szobák nem voltak mikor én voltam 1 hetet. A személyzet jófej, de szakmai hozzáértése nulla, nem tájékoztatnak semmiről ha nem kérdezel, elszámolták a szállásdíjat, sokadik nekifutásra sikerült rájönnijük, hogy ők számoltak el valamit.
Nem kaptam meg az ingyen 2fős kisvonat jegyet, atb. . . 21. sz-ban nincs internet, se normális TV, tisztaság NULLA! Az élményekhez a "hotel" nem járult hozzá semmivel, azt csak az adta, hogy Balaton, Siófok a . helyszín. .
Jó volt,hogy a kiskutyánk jöhetett. A reggelivel elégedett voltam, nagyon ízlett a lekvárjuk, finom kalácsok voltak, és szedhettem amennyi jól esett. Az ágy matrac nekem gyenge volt de kibirtam. A meggyes csapolt sörük is bejött. Jó helyen van a hotel minden közel van. A környező éttermek is finom ételeket kináltak. A parkoló is elég tágas volt.
8600Siófok, Mártírok útja 8.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Egyéb kistestű háziállat: ingyenes (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: ingyenes (Foglalás szükséges) • Macska: ingyenes (Foglalás szükséges)