Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Hotel Azúr SiófokHotel Azúr Siófok a térképen

Átlagos 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. június 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már többször voltam a hotelben, cégesen és priviben is, de most, 2 év kihagyás után akkorát csalódtam, hogy priviben tutira más helyre fogok menni. Egy cég szempontjából tényleg nagyon jók az adottságok (sok szoba, sok különterem), de emiatt szerintem kicsit elkapatták magukat, és a privi vendég nem annyira fontos.
1) Ami szerintem jelenleg egyre fontosabb sok mindenkinek: nincsen semmi, de semmi infó sem az allergénekről az ételeknél, és nagyon nincs is külön választék. Persze, ha kérsz egy szelet húst szósz nélkül, hoznak, de ennyi. Semmi süti egy diétázónak.
Ami tuti: A Snack bárba ne menjen senki ebédelni !!!!! Kicsi adag irtó áron, buta pincérrel........
- kihozza a levest
- majd, míg esszük a levest, már hozza is a másodikat…mondanom se kell, kerestük, hogy hova is tegye…és kihűlt, mire a forró levest megettük…
- majd, míg esszük a kicsit meghűlt főételt (már a leves után), kihozza az előételt is…hurrá !!
- kihoz 3 adag főételt, 3 méretben, az egyik fele akkora, mint a másik (mondanom se kell, hogy még a legnagyobb is kisebb volt, mint bárhol máshol ennyi ennyiért….)
Amúgy maga az ételkínálat az étteremben elég jó…bár ahhoz képest, hogy a Balaton egyik kiemelt hoteljéről beszélünk, kicsit alulmarad már a mostani elvárásoknak. Tényleg régen még ez király volt, de nem haladtak a korral, más hotelekben már frissensült húsok, zöldségek grillen, előtted sütött reggeli kínálat…. (és nem főszezonról beszélek más hotelnél sem !!!).
2) Kértem 3 szobát egymás mellé vagy szembe….erre (ahelyett, hogy szóltak volna, hogy abból a típusból nem tudják ezt így biztosítani, akkor tényleg kérem-e a foglalást), adnak 2 szobát egymás mellé, majd a harmadikat a folyosó másik végére (aki ismeri a hotelt, tudja, hogy az beláthatatlan távolság).
3) Kisgyerekesként a lifthez tesznek….nesze neked alvás….takarítónők tracsparti helye, illetve logikusan mindenki, aki liftre vár, ott beszélget éjjel-nappal….”aludjál picim, nyugi,mindjárt elmennek….”
4) A vízben akkor indítanak be 1-2 pezsgődolgot, ha kéri az ember….pedig elég sokan voltunk a vízben, sok fizető vendég…szerintem alap, hogy menjen minden vagy folyamatosan, vagy időszakosan.
5) Gyerekmedencében 2 vödör, 1 labda és egy locsolókanna….szóval aki gyerekes, vagy ne idemenjen, vagy vigyen magával mindent…
6) Ja, a széf a legviccesebb! Beleteszed a cuccod, megemeled, és már viheted is magaddal…merthogy a mi szobánkban nem volt lerögzítve…(még szerencse, hogy a másik család tudott segíteni, az övék jó volt )
7) Gyerekeknek semmi külön evőeszköz , örültem, hogy volt gyerekszék, és vigyáztam, hogy a gyerek ne szúrja ki a szemét a nagy villával. (ja, kértem pincértől, aki elrohanva mellettem annyit mondott: ha nincs a gyerekbüfénél, akkor elfogyott a gyerekevőeszköz).

Szóval összességében, sajnos annak ellenére, hogy régen imádtam a hotelt, azt kell mondanom, legyengültek. Sok más hotelben voltam az utóbbi években, és ennyi rosszat még egyről sem tudtam mondani. Persze mindenütt vannak apróságok, melyek bosszantják az embert, de itt azért olyan alapdolgokat hibáztak, melyet nem engedhet meg magának szerintem egy ilyen neves hotel. Kicsit haladni kellene jobban a korral.



9) - kérek cézár salit, csak mondom, hogy olyan legyen, ami nem tartalmaz tejterméket…..erre mit hoznak ki??? a zacskóból kiöntött natúr salátát…..meg hozzá egy piritós franciakenyér szeletet ….amikor megkérdezem, hol a hús, hol a szósz, csak néz….visszahozza pár csík hússal….de még mindig semmi öntet nincs rajta….magamnak kereshettem valami öntetet….ez aztán a szakács, aki natúr salit, egy szelet piritóssal képes kivitetni a vendég elé….hát, ilyet még nem éltem meg sehol (ja, mindezt 1.600 Ft-ért)
Konklúzió: Aki diétázik, aki allergiás bármire is a világon, ne ebbe a hotelbe menjen…vagyis legalábbis ne itt akarjon enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Azúr további értékelései

2024.04.07barátokkal
Átlagos
A szálloda megfelelő, tudtam hova megyünk. Ezért is foglaltam az ünnepekre. Ami nem jött be az a konyha vagyis a hozzá állás. Gluténmentes étkezés van amit egy kalap alá vették a fogyókúra szintjére. Első este a szakács ajánlott vacsorát, mivel mindig azzal kezdek hogy miből ehetek? Nem volt...
2024.02.07a párjával
Szörnyű
Megérkezésünkor egy olyan szárnyban helyeztek el,ami felújítás alatt állt. Lebontott szobák,festékes vödrök és hasonló... A wc sem működött,kérésünkre új szobat kaptunk. A parkolóban 5 autó állt... nem is értettük,hogy kaphattuk ezt a szobát? Valószínűleg a kevés vendég indokolta, hogy a vacsora...
2024.01.03barátokkal
Törölközőt csak második napon kaptunk, mert elfogyott. Vacsora közben lekapcsolták a villanyt, hogy mostmár menjünk, holott még volt fel oránk ! Az egyik pincér folyamatosan azt mondogatta, hogy mennyire unja, hogy dolgoznia kell és mennyire fáradt ???!!! Szervizdíjat számoltak fel azért is,...

A Hotel Azúr legnépszerűbb csomagjai

Hotel Azúr Siófok - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.07-ig
Hotel Azúr Siófok - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval