Második alkalommal jártunk a Hotelbe,baráti társasággal.Szuper volt,hogy Balatonra néző szobát kaptunk ismét,teljesen megfelelt az is,hogy a negyedik emeleten volt! A legjobb szerintem! :) A Wellness rész lehetne nagyobb,a két medence nem igazán nyújt nagy választékot,ez csak rossz időbe kellemetlen,amikor a balatonba nem lehet fürdeni.Az ételek nagyon jók,a személyzet tökéletes.Biztos vagyok benne,hogy fogunk még menni! :) :)
Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. A szoba tiszta volt, nagyon szép kilátással. A reggeli és a vacsora változatos és nagyon finom volt. A szomszéd Hotel wellnesse is nagyon szuper volt. Nagyon szép helyen van ez a Hotel. A személyzet nagyon kedves volt, a recepcióstól a pincérig. Máskor is...
remek ez a hotel pihenesre kikapcsolodásra . teljes felüdülés a kilátás miatt. nagyon jokat lehet aludni , mert semmi zaj , semmi zavaro körülmény nem zavar. az ellátás kiváló. az étterem remekül müködik.