Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közvetlen a vízparton

Prémium Hotel Panoráma SiófokPrémium Hotel Panoráma Siófok a térképen

2018. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Böngészgetéssel találtam ezt a szállodát és elég jó áron találtam egy hétvégi csomagot, így ismét Siófokot választottuk, ezúttal ezt a szállodát.
A hotel közvetlen a vízparton található, így viszonylag egyszerű megtalálni a vízparti sétányon végighaladva. A téli hónap miatt könnyű volt parkolni, mert ilyenkor díjmentes a parkolás az utcában. (Szezonban nem tudom, mi a helyzet, mert a szálloda körül most sem volt szabad hely, csak kicsit messzebb és bár van külön elkerített parkoló, elég kevésnek látszott a kialakított hely.)
A bejelentkezés gyors volt, minden információt megkaptunk, a welcome drinknek kínált forralt bor kedves meglepetés. Érdekes, hogy valószínűleg be van illatosítva a hotel, mert mindig egy finom, diszkrét gyümölcstea vagy nem is tudom milyen illatot lehetett érezni a folyosókon :) A szobánk megfelelően tágas, tiszta volt, kényelmes ágyakkal, szép kilátással a Balatonra. A fürdőszoba kicsi, viszont van kád és törölközőszárítós radiátor.
Az étterem nagy, az ételválaszték vacsoránál széles és nagyon finom volt minden, reggelinél kicsit kisebb választékot tapasztaltam más szállodákhoz képest, de nekem személy szerint nem hiányzott semmi. A sok vendég ellenére is mindig azonnal jöttek kiszolgálni és gyorsan megkaptuk, amit kértünk. A bár az étteremhez és a lobbyhoz kapcsolódik, az italválaszték közepes, az árak a szállásárhoz képest drágák, 10% a szervizdíj, a blokk másodpéldányokat mindig megkaptuk.
A wellness részlegen a medence kicsit csalódás volt, a képek alapján szebb és nagyobb élménymedencére számítottam, valójában egy elég kicsi élménymedence fogadott és egy szintén kicsi úszómedence. A barlangra hasonlító dekorációval rendelkező medencének jó meleg vize volt, aminek nagyon örültem, annak viszont kevésbé, hogy olyan akusztikája volt a helyiségnek, hogy nagyon visszahangzott minden. A vízzubogást túlkiabálni akaró vendégek hangjából egy hangos káosz lesz, itt nem nagyon lehetett pihenni. A szaunavilág nagyon tetszett, bár pont a kedvencünk, a gőzkabin annyira minimál üzemmódban működött, hogy gyakorlatilag nem lehetett használni, mert alig volt gőz és a padok jéghidegek voltak. Azt hiszem, a nagy helyiséghez kicsi teljesítményű a gőzfejlesztő, de akkor meg feleslegesen megy egész nap, nem használta senki, ahogy láttam, más vendégek is kijöttek onnan rögtön. A finn szauna kabin jó nagy, sokan elfértünk a szaunaszeánszon is, amit a top 3-ba sorolnék az eddigiek közül – sok hasznos információ elhangzott. Ezenkívül egy kétszintes infraszauna, egy 50-60 fokos szanárium és egy jó forró pados tepidárium (pihenő) van még itt. A jégkút sajnos pont javítás alatt volt, nem működött. Egy másik részen sókabint és egy kétszemélyes infrakabint lehetett igénybevenni, illetve délután a folyosón limonádét és teát lehetett fogyasztani. Külön wellnessbár nincs, a lobby bárba lehet átmenni, ha valaki szeretne valamit fogyasztani wellness közben.

A személyzet mindenhol szimpatikus, kedves, gyors. Jól éreztük magunkat, de az egyszem élménymedence és a gyenge gőzkabin miatt nem biztos, hogy jövünk újra, míg van más felfedeznivaló hely is :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Prémium Hotel Panoráma további értékelései

2024.04.27barátokkal
Kiváló
Másodjára voltam a hotelben,de most sem csalódtunk,ezért választottam újfent. A fiatal személyzet kedves,udvarias a szobák tiszták az ellátás is kifogástalan,bár csak a reggeli volt svédasztalos a vacsora tányérszervizes,de ez is 5 fogásból állt,a főételből és a desszertböl lehetett...
2024.04.10a párjával
A wifi a 7.emeleten teljesen használhatatlan sajnos, illetőleg a wellness részleg,ami az árban szerepel (vagyis maga a medence) rendkívül gyenge az árhoz képest. A fürdés a szobában nehézkes. A kád nagyon kicsi, végig nagyon figyelni kell,nehogy elcsússzon az ember, és nagyon könnyen...
2024.04.06a párjával
Átlagos
4 csillagos szállodához képest nem rossz. Welnes -rész, egy úszómedence, egy kissebb "barlangfürdő" . Amikor ottvoltunk tele volt gyermekekkel. Szaunna részleg, nagyon jó. Mi wifi jelszót nemkaptumk( nem is kértünk) Mi 2 éjszakát töltöttünk ott, csak reggelis ellátást kértünk, így már...

A Prémium Hotel Panoráma legnépszerűbb csomagjai

Prémium Hotel Panoráma Siófok - Egy szelet Balaton (min. 3 éj)
Egy szelet Balaton
227.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
07.05-08.25.
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton (min. 2 éj)
Irány a Balaton
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
06.14-28.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval