Hotel Nostra Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Nostra Siófok a Balaton parttól mindössze néhány perces sétára található, így a strandon töltött idő és a városnézés is kényelmesen megoldható. A hotel retro jellegű épülete a hetvenes-nyolcvanas éveket idéző berendezéseket hordoz, amit sok vendég nosztalgiával értékel. A személyzet barátságos, kedves és segítőkész. A svédasztalos reggeli bőséges és általában jó választékú, amely hozzájárul a kellemes napindításhoz.
Az ár-érték arány a középkategóriás üdülőhelyek között általában kedvezőnek tűnik. A teraszos és kertre néző részek állapota felújítást igényel néhány részén, azonban a balatoni élményt ez nem befolyásolja. A nyári nagy melegben a klíma vagy ventilátor megléte vagy hiánya befolyásolhatja a komfortot, ezt érdemes mérlegelni. A szállás közel van a balatoni parthoz és a belvároshoz, a környék jó kiindulópont a sétához vagy a fürdőzésekhez. Bizonyos alapvető technikai szolgáltatásokkal kapcsolatban előfordulhatnak kisebb problémák, például WiFi vagy TV, de ezek jellemzően gyorsan orvosolhatók. Ennek ellenére a Hotel Nostra Siófok kedves személyzete, a reggeli és a környezeti adottságok összességében pozitív élményt nyújtanak és megfelelnek az árkategóriának. A Hotel Nostra Siófok továbbra is vonzó célpont a Balaton közelsége, a kedvező ár-érték arány és a vendégbarát légkör miatt.
Azt gondolom a szálloda a megépítését követően soha nem esett át még csak egy festésen sem. Azon kívül, hogy ágyneműt cserélnek, semmi takarítást nem végeznek. A fürdőszoba bűzlött, a szemetes teteje egy merő retek volt, a falon hatalmas pòkhàlòk és érkezésemkor kb 15 hatalmas pókot nyìrtam ki a folyosóról szerzett seprűvel.
A közös helyiségekben szintén a szádig értek a pòkhàlòk ès centi vastagon a por, piszok, dzsuva mindenen. És ez nem az, hogy a természetben vagy, hanem annál sokkal inkább az elhanyagolt "takarítás" eredménye. A reggelinèl nagyon mini tányérokat tesznek ki, nem is láttam még ilyet sehol. Nagyon kevés mennyisèget tesznek ki mindegyik ételből, így szinte a fél brigád mindig vár valamire. Az, hogy fiatalokkal tömték tele a szemèlyzetet, a tulajnak biztos kifizetődő, de legalább egy felnőtt lehetne közöttük, aki érdemi információt, vagy választ tudna adni a feltett kérdésekre. És az ár egyáltalán nem olcsó, sokkal inkább átlagos, ugyanennyièrt találni ezret is. Amikor a takarítás hiànyàt jeleztem a takarító kiscsaj csak legyintett egyet és pont lekakilta a jelzett problémàt. Katasztrófális a hely, a berendezést és főleg a "tisztaságot" tekintve. Az meg plusz negatívum, hogy pont senkit nem érdekel, ha jelzel bármilyen problémàt.
Sajnos a külső kép nem a valóság szerint van megadva, szoba belül a tapéták piszkosak, ellőszobában nem volt világítás, amit már az első nap jeleztünk csak igéret volt de javítás nem. Hát a fürdőszoba kritikán aluli a ajtónál a küszöb nincs rögzitve elmozdúl balesesetveszélyes, Wc csésze repedt lehozásnál folyt ki a büdös víz a lapra nagyon balesetveszélyes volt.
TV (vétel, adás) kritikán aluli már minden hol lapos TV van. Szoba száma földszínt 18. Fentiek alapján kérném a kivizsgálást felső vezetés részéről, hogy ilyen szobát hogyan lehet kiadni. Összefoglalva ilyen szobát még nem kaptunk, pedig sok helyen voltunk.
A fürdő szobában az egész mennyezet penészes,a zuhanynál a csövön mindenhol dőlt a víz csak ott nem ahol kellett volna. A szobában a fal tele volt foltokkal(valószínűleg agyon nyomott bogarak miatt)ami nem meglepő hiszen nincs egy ablakon sem szúnyogháló. Az erkélyajtón nem volt sötétítő.
Az udvaron este nem lehet közlekedni mert olyan sötét van hogy biztos hasra esel,a hanyagul ott hagyott öntöző csőben. Az reggelinél a poharakat sorban rajtuk félre mert mind piszkos volt,a személyzet nem várta meg míg befejezed a reggelit,elkéregették a tányérokat amik mellesleg elég picik kb. mint egy teáscsésze kistányérja. Az asztal takarítás katasztrófa,mert egy kisseprűvel seprik le az asztalt de nem nézik hogy kire,mire megy a morzsa. Ha vissza mentél egy üdítőért úgy nézett rád a kislány mintha lopni készülnék. Szerencse hogy nem sok időt töltöttünk a szálláson.
Sajnos nagyon lepukkant az épület kívül is és a szobák is. Szúnyogháló sehol nincs, a sötétítő függöny leszakadva. A fürdőszoba borzalmas, csatornaszagú. . . az ajtókilincs majdnem kiszakadva, a mosdókagyló csapját nagyon nehéz volt megnyitni annyira szorult. Kár hogy nem lehet ide képeket feltölteni, mert elég "látványos" A reggeli viszont változatos, kielégítő volt.
Penészes volt a fürdőszoba. A WC papír többször megázhatott és újraszáradt, mert penészes volt. A tusolófej folyt minden irányban, így úszott a fürdőszoba tusolás után. Csatornaszag volt az egész szobában. A fürdő ventillátorából annyira jött a por, hogy köhögést ingerelt. A dugaljzat lógott a falból.
A szőnyeg és a falak koszosak. A mini TV-t nem lehetett nézni, mert a kábelcsatlakozás el volt törve. Az erkélyre nem lehetett kiülni, mert nem voltak székek, kérésre sem tudtak biztosítani. Az étkezőben mind a kettő reggel fennakadás volt, várni kellett hogy kézzel mossanak el evőeszközöket, a reggeli választéka nagyon gyenge volt. A személyzet viszont kedves volt és előnye, hogy közel van sétálva a part.
Màr a megérkezésünk elsô napjàn ki is jelentkeztünk a hotelbôl,mivel egy percet sem voltunk hajlandóak itt tölteni. A kislànyommal kint voltunk az erkélyen,mikor a felettünk lévô erkényrôl leesett a vakolat. Azonnal szóltunk a személyzetnek,amire a fiatalka kiszolgàló fiú csak vigyorgott egyet!
Mondanom se kellett azonnal kijelentkeztünk! ! ! A szomszèdos hotelba mentünk àt. Legszìvesebben bezàratnàm az egész "hotelt"! ! ! Hol van olyankor az ÀNTSZ,mikor pókok lógnak a fürdô falàn,màllik szét az egész épület? ? ? Szörnyû és undorìtó! Az ìgérték,hogy 2-3 nap alatt visszautaljàk az elôleget,de mivel még a 4. napon sem jött meg a pénz,ezért bementünk reklamàlni! Az üzletvezetô hölgy [moderálva - a szerk. ] ki sem jött hozzànk,a recepciós fiúval üzent,hogy 30 napos àtutalàs vàrható! ! ! Soha senki ne menjen oda,ha kedves az élete! ! !
Borzasztó. Senki ne menjek oda. Egy csillagot sem érdemel a hely,mióta új kezeke kerűlt. Ez volt régen a Hotel Natura. Senkit ne tévesszen meg az értékes,mert azt még a Natura kapta. Nem a Nostra. Eddig minden évben eltöltöttünk itt egy hetet. Most egy nap után visszakértem a pénzem és átmentem a szomszéd hotel koronába.
Borzalmas rossz élmény a Hotel Nostrában. Minden évben ide jöttünk le nyaralni egy hétre már negyedik éve. Tavaly kétszer is. Amíg Hotel Natura néven működött a hotel fiatalos,lendületes,kedves,profi csapat üzemeltette. Sajnos új tulajdonba került,hát ez meg a vicc kategória lett. Kezdő vagy tanuló csapat folgozik.
Nincs semmi kedvesség,tisztelet. Koszos,lelakott szobák. Penészes plafon,ágynemű. Három csillagos hotelről beszélek,ami két csillagtól nem érdmel többet. A vacsora valami menza jellegű zöldség leves. A második paprikás csirke. Ennyi. Amikor jeleztem hogy vegetáriánus vagyok a vállukat huzogatták és mondták nincs más. Meg se probáltak valami megoldást keresni,hogy a vendég a kifizetett pénzéért ne éhezen. Aznap viszamondtam a fogalásom és átmentem a mellette levő Hotel Koronába ami ugyan csak három csillagos hotel. Na de mérföldekre van szinvonalban a kettő egymástól. Senkinek nem ajánlom a Hotel Nostrát. Sajnos az értékelések az előző hotelt jelzi nem ezt. Igy mindenki beleesik a hibába ,hogy jó vendégértékelést olvas róluk. Zsuposné Tar Brigitta
Első reggelen vettük észre hogy nincs wc papir korán reggel kellemetlen meglepetés volt. A megadott wi fi jelszó nem stimmelt, utána kellett járni a helyes jelszónak. 2. Emelten kb 32 fokban próbáltunk aludni. Meg kérdeztük hogy esetleg ventilátort tudnak e adni. Erre a válasz: ide magukkal szoktak hozni az emberek.
A berendezés igen retro 70 es évek. Ami magában nem ie lennr baj. A meleg szörnyű volt. És a mellettünk lévő szobába az erkélyről éppen át is lehettet nyúlni, nézni. Olyan szinte közel voltak egymáshoz az ablakok. Ez miatt a szomszéd lakók korai ébredése is zavaró volt. Ami tetszett az az erkély volt, es hogy közel volt a Balaton.
Mi kiskuyaval érkeztünk ami szobatiszta és nagyon nagyon aranyos mindenki megcsodalta, dicsérte. Semmi felé kárt nem okozott és 4000 Ft éjszakáért se egy kis ágyat semmit nem kapott sőt még reggelizni is csak kint engedtek minket a teraszon ahol egyik reggel szakadó esőben érünk. Szerintem 4000 Ft nem igazán ezt vártuk volna ha kutya barát szálas. A személyzet nagyon kedves volt ara nem tudok semmi rosszat mondani.