Siófok üdülőövezetében, a vízparttól 100 méterre várja vendégeit a Hotel Nostra. Kétágyas szobák és kétszobás apartmanok állnak rendelkezésre, melyekben TV, telefon, minibár és rádió teszi kényelmessé a pihenést. Konferencia rendezési lehetőség is adódik a szállodában, több teremmel és teljes felszereléssel rendelkeznek.
A környék számos kikapcsolódási lehetőséget ígér, a központ 1200 méterre található.
Sajnos az látszik, hogy a tulajdonosok mindent a személyzet hozzáállásával, kedvességével próbálnak pótolni. Földszinti szoba 1 db sötétítőfüggönnyel, ami az ablak harmadát takarja? , reggeli kínálata. . , hát szűkös/bundás kenyér, parizer, rántotta kétféle ömlesztett sajt stb/,az ajánlott étterem/SÁNDOR/ háromszoros áron kínálja magát, amiből könnyen adható 20% kedvezmény.
Egy baráti házaspárral érkeztünk mindössze 2 éjszakára. Kellemes meglepetés volt a fiatal személyzet udvarias, barátságos viselkedése. Szobánk tiszta, kényelmes, a 2 csillagos besorolásnak tökéletesen megfelelt. Csak reggelis ellátással foglaltunk, a reggeli választékos,friss és finom volt.
A szálloda elhelyezése megfelelő, a strand 5, a belváros 20 perc sétával elérhető. Kihasználva a ragyogóan szép és meleg időt, egész nap fürödtünk és napoztunk. Ha élünk, jövőre is eljövünk.
Nyári élményünk! -Igaz 40év kellet hozzá hogy lássuk a Balatont, de meg érte. -De hogy mijen kék a vize! ! ! -Nagyon megszeretük Siófokot, Nostrát, Tóparti Büfét és a Sanyi vendéglőt. (Az utóbbin nem csodálkozom hogy olyan jó értékelést kap. )-Irigyeltük az ottani lakókat, most is sajog a szívünk úgy vissza mennénk.
És fogunk is. -Káprázatos a naplemente. -Van egy varázsa a szabadstrandnak az már tuti. -Napozhat pancsolhat az ember. A partól vagy 500m re van a bója és ott is csak nyakig ér a víz. -Ha feltámad a szél akkor igazi tenger hangja van a balcsinak. Ahogy csapkodják a hulámok a part oldalát. -MIT ÉRDEMES TUDNI A NOSTRA SZÁLODÁRÓL? -A balcsitól egy útcával van fentebb. -(Nem mertem közvetlen vízparti szálót választani, az északai bulik miat. -Aludni szeretem volna éjjel, hisz piheni mentünk. )-Első este nem nagyon ment az alvás, mert mecs volt és valami idiótának bele kelet kiabálni az északába hajnali egykor hogy "GÓL! ! ! "(Eről a száloda és a személyzet nem tehett. ) -Tény hogy az ágyba a matracok elég kemények. És mivel meleg volt klíma híjan próbáltunk szelőztettni. De így meg behallani a vonatok kerekeinek a zaját. -Egy álló ventilátornak örültünk volna. -A belső udvaron is napoztunk. -Erkéjre is kiültünk fagyizni. -A tóparton jeges koktélokkal hűtötük magunkat. -Reggeli önkiszolgálós svédasztalos jelegű. (Mindenki aki befizetett rá azt evet amit szeretett volna. (Valószínü hogy ebből kifilyólag volt ojan érzésünk, mintha otthon lennénk és nem vendégek. Vagy még jobb mint otthon. )-Kimondottan tetszet hogy szinte mindennüt szőnyeg. A szobába is lehettet mezitlább mászkálni. Talán még egy pár kerti bútort elbírna az udvar. -Vagy gyerek és felnőt medencéket. -MINDENT ÖSSZE VETVE. Nem bántuk meg. Azt kaptuk amire vágytunk.
Kedves fogadás probléma meg oldás mivel hamarab érkztünk. Szoba átadásnál a szobába nagyon jó illat volt, tiszta ágynemű kifogástalan,mi megvoltunk elégedve sőt felül multa a vártnál. Személyzet udvarias segitőkész. Reggeli kifogástalan választékos. Habelekellene kötni valamibe akkor a tévet mondanám,de nem tévét nézni mentünk!
Köszönöm aszemélyzetnek a recepciósoknak, a pincérnek, de még a takaritó nőnek is az udvarias segitséget! ! Mi biztos vissza megyünk! Ajálni is fogjuk!
A személyzet kedvesek, mosolygósak, a kerékpárjainknak isadtak egy szobát,ingyen. A szobánkra kértek 15 percet hogy átadják, de mire kimondták, már mehettünk is. Holnap reggelizünk, majd megírom milyen volt. A szobák és fürdő-wc ki volt tisztítva. Ár érték arányban megérte eddig. A net olyan mint otthon a full UPC -m.
Szeptemberi utószezonban voltunk, igen kedvező áron. Csak jót tudok mondani a szobáról, a személyzetről, az ellátásról. A Balaton is közel van, a part pedig nagyon jó.
Ma jöttünk haza Siófokról. 3 napot töltöttünk a Nostrában mintegy kevesebb mint 21ezer forintért, amiben benne volt a bőséges svéd asztalos reggeli. Minden étkezésnél, tányér vagy pohár elvételnél, mikor befejeztük az étkezést, strandra menet, szobára menet, minden alkalommal tisztelettudóan üdvözöltek vagy kérdeztek.
5 nap/4 éjszakát töltöttünk itt. A vacsora tényleg 3 fogásos és bőséges volt,a reggeli szintén. A szobák tiszták, a személyzet kedves,udvarias. akár a reggelinél,akár a vacsoránál,ha azt látta a pincér(nő),hogy befejezte az étkezést a vendég,odajött és udvariasan megkérdezte,hogy elviheti-e a tányért,csészét,poharat.
Étkezések végén mindig elhangzott az "Egészségükre! Viszontlátásra! "mondatok. Teljesen hűek a tekintetben is amit magukról,a szállodáról,és a szolgáltatásaikról írnak a honlapjukon! Mindenkinek bátran tudom ajánlani a Nostra Hotelt Siófokon! És még egy: bababarát is(vannak etetőszékek is)!
Szép modern és tiszta a hotel, a személyzet nagyon készséges, az étterem remek, a fagyi nagyon finom. A városközpont nagyon szép és tiszta, nem is gondoltam volna, hogy éppen egy hagyományos régimódi esküvői menetet láthatok, nagyon szép volt. Örülök annak, hogy itt még őrzik annak a hagyományát, hogy a város főutcáján és főterén áthaladva a Megyeházába vonulnak a zeneszékkel.
Számomra nagyon jó élmény volt. Ki ne felejtsem a gyógyfürdőt ami a hoteltől kb 1 km-re van, egy hatalmas területen,nagyon szép és kellemesek a vizek, és az úszómedencék. Ja meg az, hogy a fürdő területén meg egy tó is van, és lehet csónakázni. Remek, nagyon valószínű, hogy még elmegyek ebbe a hotelbe.
A mérsékelt árhoz viszonyítva elégedettek voltunk. Meg is hosszabbítottuk egy nappal az ott tartózkodásunkat. A jó minősítés az árhoz viszonyítva kiváló, hiszen nem várhattunk magasabb színvonalat. Gondolok itt a pohárhiányra,négy napig egy - egy törölközőre nem kettőre személyenként, egy olvasólámpára középen, mert így zavarhatjuk egymást. Mindazonáltal jól éreztük magunkat és szándékunkban van újra elmenni
8600Siófok, Erkel Ferenc u. 51.
+36 20 5110400
Wellness szolgáltatások
• napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség