Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vízparti, de sajnos nem túl jó

Hotel Yacht Wellness & Business SiófokHotel Yacht Wellness & Business Siófok a térképen

Átlagos 2013. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. április 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2 napos céges tréningen jártam ebben a szállodában. Az elhelyezkedésében pozitívum, hogy a Balaton partján van, bár ezt sok egyéb siófoki szálloda is elmondhatja magától, azonban a várostól, vásárlási lehetőségektől, látnivalóktól, stb. igen kiesik, a környéken a jacht kikötőn kívül gyakorlatilag nincs semmi. Ha bárhová el szeretne menni az ember, akkor vagy kocsiba kell ülni vagy egy csomót gyalogolni.
A szobában a wifi egyáltalán nem működött, a recepciós azt mondta, a kinti közös helyiségben majd jó lesz, kiköltözködtem a notebook-kal, hát sajnos ott sem volt jó, és a tréning teremben sem volt internet elérés. Aztán kiderült, hogy valamilyen technikai hiba miatt egyáltalán nincs internet sehol. Ezt a 2 nap alatt nem sikerült megoldaniuk.
A szobák között voltak elég jó kinézetű teraszos apartmanok is, Balatonra néző ablakokkal/terasszal, de sajnos én nem tartoztam azon szerencsések közé, akinek ilyen jutott volna (a szobákat a szálloda recepciósa osztotta be saját elképzelése szerint). Az a szoba, ami nekem jutott, igen silány volt, egyik leggyengébb szállás ebben a kategóriában, ahol valaha is jártam. A 2 db összetolt egyszemélyes ágy töltötte ki a szoba kétharmadát, amely mindkét oldalról a falra volt rátolva, tehát bevetődéssel lehetett megközelíteni. Az 1 db asztal a szobában egyszerre funkcionált TV tartóként, íróasztalként, dohányzóasztalként, így amikor leültem az asztalhoz, akkor az arcom benne volt a TV-ben. Az asztaltól pár centire már a fürdőszoba ajtaja volt, ami egy zuhanyfülkéből állt mosdóval, WC-vel, ez is nagyon pici volt.
Az apró szoba kényelmetlenségét csak fokozta a "remek" panoráma. A földszinti szoba ugyanis a parkolóra nézett. (a Balaton a szálloda másik oldalán van). Bár nagy forgalom nem volt, az ablakot nem szívesen nyitottam ki, hiszen csak a benzingőzt szippanthattam volna be fejmagasságban.
A wellness részlegben a szauna és a jaccuzzi is kellemes volt, a kollégákkal este abban pihentünk, de ha teltház vagy ennél nagyobb telítettség lett volna, akkor már valószínűleg szűkös a hely. A beltéri medence vize hideg volt, de az úszáshoz engem nem zavart, bár rajtam kívül csak ketten merészkedtek még bele, a többieknek túlságosan hideg volt.
Október lévén a Balaton vizét nem próbáltuk ki.
Az étkezés elfogadható, átlagos volt, az ebéd menürendszerben került felszolgálásra, az ebéd mennyisége kevés volt; vacsorára egy kisebb svédasztalt készítettek.
Ott tartózkodásunk idején zajlott a szomszédos telken egy nagyszabású építkezés.
Nekem összességében csalódás volt, főleg a szoba miatt, amelynek cseréjére nem mutatkozott hajlandóság, annak ellenére, hogy nem volt teltház. A mi csoportunkon kívül 1-2 pár volt csak vendég.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (28)
Hotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Medence/kertHotel Yacht Wellness & Business Siófok - KörnyékHotel Yacht Wellness & Business Siófok - VendéglátásHotel Yacht Wellness & Business Siófok - BelsőHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - BelsőHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Medence/kertHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - SzobákHotel Yacht Wellness & Business Siófok - SzobákHotel Yacht Wellness & Business Siófok - SzobákHotel Yacht Wellness & Business Siófok - SzobákHotel Yacht Wellness & Business Siófok - KörnyékHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső képHotel Yacht Wellness & Business Siófok - Külső kép

Hotel Yacht Wellness & Business további értékelései

2024.03.21csoporttal
Kiváló
Ezt írtam a szállodának : Tisztelt Igazgató Úr ! Kedves szállodai csapat Ezúton szeretném méltatni a kollégáit , akik a legmagasabb színvonalat tartva láttak vendégül minket.Szeretnénk kifejezni hálánkat és elégedettségünket az önöknél eltöltött idő alatt nyújtott kiváló szolgáltatásokért...
2024.01.05gyerekekkel
Szörnyű
Csalódás...a fotók alapján a családi szobánk messze nem olyan volt.Foltos szőnyegpadló ,lógó tv kábelek,foltos fal,vagy beázás vagy penész vagy csak 1x lett átfestve....sivár üres falak.Hangszigetelés gyenge,a szomszéd szobából és a folyosóról minden hallatszik. A tűzriasztó 3x szólalt meg...
2023.09.04a párjával
Kiváló
2023.augusztus első hetében jártunk férjemmel a hotelben. 4.éjszakát töltötték ott. A recepción nagyon kedves hölgy fogadott, és tájékoztatott bennünket. A hotel szépen berendezett, modern. A szobánk kényelmes, és Balatonra néző erkélyes volt, ami nagyon tetszett, hisz gyönyörködhettünk a...

A Hotel Yacht Wellness & Business legnépszerűbb csomagjai

Hotel Yacht Wellness & Business Siófok - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
38.021 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.01-ig
Hotel Yacht Wellness & Business Siófok - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
145.572 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok
Pihentető Vital wellness napok
2024.09.01-ig
Hotel Vital Zalakaros
169.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval