Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mélyrepülés! Pedig nyitáskor kiváló volt!

Luxury Spa & Conference Hotel SiófokLuxury Spa & Conference Hotel Siófok a térképen

Átlagos 2018. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Most jártam itt harmadszor, de többet már nem jövök.
Első alkalommal a szálloda nyitása évében, augusztusban voltunk itt.
Akkor azt mondtam, hogy csodálatos! Minden szép és jó volt. Mindenkinek áradoztam róla. A legfelső emeleten félkör alakú üvegezett teraszon étkeztünk, csodás panorámával, a Balaton szinte a lábunk alatt! Az ételek óriási választéka, minőségi ízvilággal, tálalással, tökéletes volt. Amint félig lefogyott bármi azonnal utántöltöttek. Udvarias, kedves, gyors volt a kiszolgálás.
A svédasztalon minden mi szem szájnak tetsző!

A szobánk két erkélyes, amelyből egyik a Balatonra nézett, tágas, igényesen és ízlésesen berendezett, tiszta volt. Bekészített minőségi fürdőköpeny, fürdőlepedő, kéztörlő, szaunalepedő, hófehér tökéletes ágynemű, kényelmes ágy, zárt ellenőrzött parkoló, stb. várt bennünket.

És most mit kaptunk a harmadik látogatásunk alkalmával?
A zárt parkolóból "átjáróház" lett! Éjjel-nappal nyitva a kapu, a szomszédos apartman parkolójából is itt jártak át a kocsik, mert az övék zárva volt.

A portán bejelentkezésünkkor azonnal kérték a teljes összeg kifizetését!!!???
A szoba felszerelésén is sok csorba esett: a fürdőköpenyt a portán külön kellett kérni, szauna lepedő nem volt, kispárna úgyszintén nem. Úgy kaptam meg hogy aláíratták velem az átvételét!!!!!!! Igaz távozáskor nem néztek utána, hogy megvan-e a hotelszoba berendezése!
A törülköző foltos a fürdőben a csap alatti alsó fiók beszögelve, az erkélyeken lévő fotelek párnái mindkét oldalon erősen foltosak, szennyezettek voltak. A terasz koszos, ápolatlan, madárürüléktől szennyezett. Az itt eltöltött 5 nap alatt a takarítónőket csak akkor láttam amikor két alkalommal a folyosón sétálgattak. Ott botlottam beléjük, na és akkor, amikor cigiztek a bejárat előtt.

A csodálatos felső szinti étterem helyett a porta melletti
étterem fogadott bennünket, ahol sok férőhelyet csináltak kis helyen. Olyan sűrűn voltak az asztalok, hogy alig, vagy kerülgetve lehetett leülni. Az ételválaszték elenyésző, 5-6 féle, de az legalább ízletes volt, amihez csak egymás hegyén-hátán jutottunk hozzá.

Én azt gondolom, aki előszőr jár itt, annak talán! szomorú, de egy átlagos szállodának tűnik, de én nagyot csalódtam, mert tudom milyen szolgáltatás és milyen körülmények között kaptunk anno. Ami most itt van, ahhoz képest a szálloda amit nyújt, az maga a MÉLYREPÜLÉS.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Luxury Spa & Conference Hotel további értékelései

2022.07.09családjával
Kedves, segítőkész személyzet, finom reggelik és vacsorák. Nagyon szuper, hogy a terasz üvegezett kívül! Hatalmas szoba nagy fürdővel várt bennünket. A wellnessben lehetne egy 10-12 fős finn szauna, mert egy 43 szobás hotelhez ekkorra kell. A játékterem gépeit, ahogyan az infraszaunákat is...
2020.11.05gyerekekkel
Twin szobát foglaltunk 2 kis gyerekkel. Kellemes meglepetés ért, hogy elég tágas és még egy üvegezett terasz is tartozott hozzá, ahova teregetni lehetett. Az ágyak megfelelőek, az ágynemű szép tiszta volt. A fürdőszoba is nagyon szép, igényes, tágas. Nagyon közel van a szabad strand. Az...
2019.12.30gyerekekkel
Átlagos
A képek és leírás alapján választottuk a szállodát karácsony és szilveszter közötti pár napos kikapcsolódáshoz. A szoba szép, tiszta és tágas volt négy fős családunknak. A wellness már kevésbé ütötte meg az általunk elvárt szintet a képek alapján nem vártunk sokat, de a fotós nagyon ügyes...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.20.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval