A Sirocave Barlang Apartmanok Sirok a faluban elhelyezkedő, barlanglakásokkal kínál különleges szállásélményt, a hegyoldalba vájt terekből kilátással a környező tájra. A szállás rusztikus, de komfortos berendezéseket kínál, a kényelmes ágyak és a csendes környezet nyugalmat biztosítanak. A teraszokról nyíló panoráma és a friss levegő hozzájárul a nyugodt tartózkodáshoz. A reggelit kosárban viszik az ajtó elé, változatos kínálattal, amely visszautal a falusi vendégszeretetére.
A konyha az alapvető eszközöket tartalmazza, a félpanziós ellátás pedig a közeli étteremben tovább szélesíti a lehetőségeket. A személyzet barátságos és segítőkész, a fogadtatás kedvező érzést kelt. A környék gazdag program- és látnivaló-kínálatot kínál, így könnyen bejárható a várak, természeti látnivalók és túraútvonalak sokasága. A helyszín nyugodt környezete és a természet közelsége ideális hátteret ad a pihenésnek és az aktív kikapcsolódásnak is. A barlanglakások különleges élményt nyújtanak, amelyért érdemes visszatérni azoknak, akik valami újat keresnek a szállásban. Az ár-érték arány kedvező, különösen a több programlehetőség és a kényelmes elhelyezés tükrében. A Sirocave Barlang Apartmanok atmoszférája és a környezet látványa olyan egyedi élményt ad, amely ötvözi a természet közelségét a kulturális látnivalókkal.
A párommal töltöttünk egy hétvégét a SIROCAVE barlangszobákban, és egyszerűen imádtuk! A hely különleges, hangulatos és nagyon tiszta. A wellness részleg tökéletes volt a pihenéshez, a reggeli pedig bőséges és finom. Külön élmény volt egy barlangban aludni, különleges, mégis modern és kényelmes.
A környék gyönyörű, csendes, igazi feltöltődés. A vendéglátók kedvesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek ajánljuk, aki valami egyedit és nyugodt kikapcsolódást keres!
Semmihez nem fogható élményben volt részünk - igazi barlangban aludhattunk! Nagyon-nagyon hangulatos, tiszta, világos és különleges volt a barlang szobánk! A falak kb. sehol nem egyenesek! :D Nagyon szép, ízléses, keleties hangulata van a barlang berendezésének. Nem volt nyomasztó, nem volt dohos, hanem minden elvárásunknak tökéletesen megfelelt.
A reggeli aranyos kis kosárkában érkezett, bőséges volt, és kb minden volt benne, ami szem-szájnak ingere. Minden szükséges bútort és felszerelést megtaláltunk a barlangunkban, emellett egy jól felszerelt közös konyha és egy wellness helyiség is rendelkezésünkre állt. Csodás órákat töltöttünk el a szaunában, utána hideg vizes fürdő kint a szabadban, majd ellazulás a jakuzziban. . . Tökéletes pihenésben volt részünk, nagyon köszönjük! !
Kedves fogadtatásban volt részünk. A szállás bár rendhagyó, de kényelmes, minden igényt kielégítő volt. A félpanzióval nagyon elégedettek voltunk! Mivel ide mindenki kocsival jött üdülni, megemlíteném a feljáró és a parkolás hiányosságait. Ha mást nem, a kanyarba egy közlekedési tükröt kellene szerelni, hogy a beláthatatlan, meredek és derékszögű kanyart nagyobb biztonsággal lehessen megtenni!
A szállás módfelett kedves, megegyezik a képen látottakkal, a hölgy, aki fogadott minket végtelenül kedves és segítőkész volt - akárcsak a helyiek mindegyike. Remek és nagyon kompakt élmény volt így a hideg ellenére is ez a 3 nap Sirokon:)
Nagyon jó ötletnek találtuk hogy programokat is biztosítottak számunkra.A félpanziós étkezés szintén nagyon tetszett .Gusztusos volt a kiskosárban érkező reggeli és bőséges.Az ételbárban elfogyasztható ebéd vagy vacsora nagyon finom volt
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a barlangban :) Mindennel felszerelt (konyha,furdőszoba) és tiszta hely. A hölgy nagyon kedves és segitőkész volt,szép kártyával is tudtunk fizetni. Kosaras reggeli nagyon hangulatos volt,bár kissé hiányosnak találtam. A várat is meglátogattuk,csupa kedves emberekkel találkoztunk.
Egy dolog volt ami nem tetszett,hogy a mi apartmanunk összenyitható a mellette lévővel és egy ajtó valasztotta el egymástól ,igy mindent át lehetett hallani. De ez nem volt akkora probléma , ettől még jól éreztük magunkat. Szívből ajánlom mindazoknak akik nem szeretnének egy hagyományos hotelben megszállni. :)
A szállás szuper lehetett volna száraz meleg időben. Sajnos a többnapos eső után nagyon nyirkos volt a szélső barlang. Az étkezés szuper volt. Jó ötlet volt a reggeli kis kosaras "barlanghoz szállítás". A vacsora a Végvár Ételbárban Mennyiségre , minőségre egyaránt Tökéletes volt.
Bár kissé nehezen találtuk meg a szállást, de a helyi lakosok kedves és segítőkész útmutatásával ez is megoldódott. Kívülről a barlang igazi barlang, belülről én hiányoltam ezeket a természetes lágy íveket. Fantasztikus élmény volt kiülni a teraszra és hallgatni a sokféle madárhangot, és elfogyasztani a kosárban felszolgált (bőséges) reggelit.
A személyzet kedves, segítőkész és nagyon barátságos! ! ! Maga a helyszín lenyűgöző, a zöld ezerféle árnyalata, a hegyek látványa megrendíti az embert. Rengeteg látnivalót nyújt ez a térség, kezdve a Darnó hegyi lovastanyától az Ilona-völgyi vízesésen át a siroki várig. Minden napra jutott élmény és látnivaló. Ittunk a helyi (bevizsgált) forrásvízből,naponta felsétáltunk a Végvár étterembe vacsorázni, közben töltekezett a lelkünk a sok szépség láttán. Csodás élmény volt, amit újra át szeretnénk majd élni! ! !
Nagyon eredeti ötlet, barlangokból szállást csinálni. Olyan embereknek ajánlom, akik szeretik a csendet. A nyári nagy melegben a barlang önmagától is kellemes hűs érzetet ad, ami egy kis légkondival még megspékelhető. A gondnoknő csodálatos, kedves, segítőkész! ! A reggelit kis kosárkában helybe hozzák.
Ebéd/vacsorázni kicsit távolabb kell menni, viszont finom és bőséges az étel. Összességében az egyszerűséget és a jó kilátást virágos környezetet és csendet kedvelő utazni vágyóknak ajánlanám. Illetve egyszer próbálja ki mindenki! :)
Kiváncsiak voltunk milyen barlangban lakni. Mivel tél volt, kissé aggodtunk a fütés miatt, de minden nagyon jól mükődőtt. Csodálatos volt a napfelkelte a teraszról nézve. Tündéri kis kosárkában hozták a reggelit és a vacsorát is házhoz kértük. Elmentünk ugyan a siroki vár lábánál lévő éttermbe egy finom ebédre, de a csúszos út miatt a várhoz nem tudtunk felmenni.
A fürdőszoba stilusos kövekkel van kirakva,és a butorzat is nagyon tetszetős. Köszönet a tulajdonosnak, hogy ilyen kuriozum jutott eszébe. Bükkszéken nagyon jó fürdő van, amit ki is használtunk.