Reggeli,vacsora kifogástalan. Első nap mikor odaértünk ebédet rendeltünk pontosabban pacalt hát köze nem volt a pacalhoz 2 kis darab pacalfoszlányt találtam benne inkább sertéspörkölt féleségnek nevezhetném jó hosszú agyonsózott lével 3950ft-ér/adag! Wellness részleg nagy csalódás a medence vize inkább hideg mint meleg yakuzzi nem üzemelt rossz volt amit a leírásban nem említettek.
Direkt olyan szállást kerestünk ahol melegvizes medence yakuzzi van. Elkellett mennünk Győrbe a fürdőbe hogy jól èrezzük magunkat. Távozáskor annyit nem kérdeztek hogy jól éreztük-e magunkat.
A szoba vilagitas nagyon gyenge. Nem fertem be a zuhanykabinba a be es kijovetelnel. Nincs egy kenyelmes szek vagy fotel a szobaba. A setakocsikazaskor nincs semmi es senki aki a felszallasnal segitene a mozgaskorlatozott idos vendegeket. A szoba hutok uresek, es este nyolckor bezar az etterem.sem a szauna sem jaguzzi nem uzemelt.
Félpanziós ellátásban voltunk, ahol az ételek felszolgálva voltak, nem svéd asztalos. Ételek javarészt nagyon finomak voltak, illetve bőséges volt. Viszont desszertből nem nagyon tudták felszolgálni amit szerettünk volna, mert hogy az most pont nincs. Arról nem beszélve hogy sajnos kocsma hangulatban kellett vacsoráznunk, ez elég bosszantó volt, az aktuálisan megszálló emberek miatt.
. A személyzet segítőkész és rugalmas volt. A wellnesz részlegről nem nagyon tudunk mit mondani, van egy nagy medence ami nagyon hangulatos és jó, viszont a jacuzzi sajnos nálunk meghibásodott és nem tudtuk használni. Összességében, esküvő helyszínnek megfelelő, de fiataloknak wellnes illetve teljes kikapcsolódás szempontjából nem ajánlatos a helyszín. Inkább idősebb korosztálynak ajánlanám.
A személyzet kedves és segítőkész volt és a fogadó gyönyörű környezetben fekszik . A pozitívumokról ennyi! A szoba kicsi és a gazdasági épület tetejére néz . A falak papír vékonyak ezért a szomszéd szobákból minden áthallatszik ( tévé , beszélgetés ,köhögés) Az ajtón keresztül pedig a folyosói történténések követhetők nyomon !
A szekrényben a polcok porosak voltak. A vacsoránál a leves kivételével minden hideg vagy éppen langyos volt . Savanyúság nincs. A desszert palacsinta aminek mindkét vége megszáradt . A reggelinél nem töltik utána a tartókat . Választék minimális , édes péksütemény nincs , a kávé minősíthetetlen ! A wellnesen a jakuzzi nem működik (technikai probléma! ) . A finn szauna 58 celsius fok fölé nem melegszik , ha azt eléri egyből hűlni kezdett . A személyzet közbenjárására sem lett jobb. A benti medencében max. 10 percet lehet eltölteni (a szauna után ) mert az ember utána fázni kezd !