gyuramaria szállás értékelései

Értékelései
21
21
0
18
0
0
36

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyuramaria értékeléseit!

Olvasd el gyuramaria szállás értékeléseit!

gyuramaria értékelései

Nagyon örülünk, hogy idevetődtünk! -

Teleki-Wattay Kastélyszálló Pomáz

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 31.
Csak a legjobb véleményünkről számolhatunk be. A csodás környezetben, szépséges parkban található impozáns kastély kívül belül igen megnyerte a tetszésünket. A kedves fogadtatás, az előzékeny kiszolgálás, az aranyos felszolgálók és a választékos, finom étkek, mind-mind csak fokozta megelégedésünket.
Megosztom
Ide biztos, hogy nem jövünk máskor! -

Andreas Wellness & Borház Panzió Badacsonytördemic

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Errefelé még sohasem jártunk, ezért vállaltuk a cca 8 ezer Ft-tal drágább részvételi díjat, ami kecsegtető volt a reklám szerint. Ebből sajnos fele sem volt igaz, hűtő volt, de csak felárért, a borzalmas rezsi-számla-panasz miatt a wellness-programot sem kértük, a borkóstoló kimerült a vacsorához kapott borocskával, a beígért borkészítésről való előadásról szó sem esett.
Megosztom
Már többedszer voltunk itt, de nem utoljára! -

Asztrik Panzió Kalocsa

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nekünk mindenféle téren megfelelő volt, sőt nagyon elégedettek voltunk mindennel, pedig sok éve járjuk az ország lehetőségeit, de ide nagyon szívesen jövünk vissza mindahányszor. Már harmadszor voltunk itt, de reméljük, még hamarosan megismételhetjük. A személyzet kedvességével, az ellátással és a lakhatással is igazán maximálisan elégedettek vagyunk.
Megosztom
Szép augusztusi emlék -

Apartmanpark és Kemping Cegléd

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 7.
A szállás, a fürdő-strandbelépő nagyon feldobta az itt eltöltött időt. A kifogástalan bánásmód, tisztaság, a kényelmes apartman, igen elnyerte a tetszésünket, máskor is szívesen visszatérünk még, de csak ellátás nélkül. Jóllehet, a félpanzió mindig csábító számunkra, de ez alkalommal az Ambrózia étteremben nagyot csalódtunk.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örülünk, hogy ott tölthettünk kis időt ebben a hotelban. A hosszú séták után szívesen tértünk vissza a kellemesen meleg, tiszta szállodába. A szállásadók kedvesek, figyelmesek voltak, a kiszolgálás kifogástalan, a reggeli bőséges és finom volt. Az ágynemű különösen jó és szép. 1-2 csekély hiányosság: fürdőszobában nincs konnektor és az elszívó nem működött.
Megosztom
Kedves, csendes Hotel -

Hotel Forrás Zalakaros Zalakaros

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rossz idő ellenére is jól éreztük magunkat. Már sokadszor voltunk Zalakaroson, mert igazán szép, tiszta, hangulatos üdülőhely, csak a fürdőbelépő nagyon drága. A Forrásban most voltunk először, és igen jó benyomást gyakorolt ránk. A tisztaság, a kifogástalanul bőséges reggeli-választék, a kedves és ügyes masszőrnő jó hatást keltett.
Megosztom
Szép szeptemberi emlék -

MTA Üdülő Visegrád

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos táj, gyönyörű kirándulóhely, tartalmas történelmi emlékekkel. A lenyűgöző szépségű Dunakanyart sokszori látogatás után sem lehet megunni. Az MTA Üdülő /Ezüstfenyőként hirdették meg/ szerény külső-belsővel rendelkezik, de azért jól éreztük magunkat. Az egyszemélyes, barátságos, kedves kiszolgálással, és az ellátással is meg voltunk elégedve.
Megosztom
Csodás táj, szép fogadó -

Kastély Fogadó Gyékényes

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején látogattunk erre a szép vidékre. Festőien szépséges tájon található ez a várszerűen kialakított, kívül és belül is gyönyörű fogadó. Szép kilátás nyílt a tóra, ahol a fürdés és csónakázás is szép élményt nyújtott. A napozóterasz és a park is tetszett. Az ellátással és kiszolgálással többnyire elégedettek voltunk. Szép emlékekként gondolunk vissza.
Megosztom
Csak jó tapasztalataink voltak! -

Melis Panzió Balatonlelle

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1.
Augusztus végén voltunk itt kétéjszakás lehetőségen. Az apartman szép, tiszta, rendes jól ellátva mindennel. A svédasztalos reggeli- és vacsoraválaszték kifogástalanul finom volt. A recepciós- és kiszolgáló hölgyek aranyosak, kedvesek. Külön élmény volt a balatonboglári gömbkilátó és bobpálya meglátogatása, ahová kerékpárral mehettünk.
Megosztom
Negyedszer is jól éreztük magaunkat -

Hotel Mária Balatonmáriafürdô

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 29.
Mi már törzsvendégként, negyedszer voltunk itt a barátainkkal. Szerintem, ez magáért beszél. Most először nyári idényben, kétéjszakáson, az előzőekben négyéjszakás lehetőséget vettünk igénybe. Most csak reggelis ellátásban volt részünk, de a svédasztal maximálisan kielégítette az igényünket. A marcali belépő is jól jött, mert a Balaton sajnos nagyon lehült.
Megosztom
3 oldalon / 21 találat


TérképX