Hotel Fagus Sopron

Hotel Fagus SopronHotel Fagus Sopron
Hotel Fagus SopronHotel Fagus Sopron
135 fotó

Hotel Fagus Sopron bemutatkozása

A Hotel Fagus a csodálatos Lövérekben kínál kényelmes szállást turisták és tökéletes felszereltséget üzletemberek számára. A szálloda gyönyörű zöld környezetben található, közel Sopron történelmi városához, az osztrák határhoz, valamint a Fertő tóhoz.

63 vendég értékelése alapján

3,9Kényelem
3,6Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Május 1. - teljes előrefizetéssel
Civitas Hotel Sopron
63.552 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Pünkösd
Ensana Thermal Sárvár
99.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?

Hotel Fagus Sopron vélemények

Kiváló 2017. január 15.gyerekekkel járt itt
Először jártunk Sopronban, de biztosan vissza fogunk még térni. Nagyon tetszett a szálloda, kellemes 3 napot töltöttünk itt. A wellness egy kissé el volt hanyagolva, de más problémát nem tapasztaltunk. Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek! Kutyával érkeztünk és semmi gondot nem okozott, gyönyörű szobában helyeztek el minket.
Kiváló 2016. augusztus 3.a párjával járt itt
Három napot töltöttünk ebben a csodálatos helyen lévő szállodában. A szoba és fürdőszoba is tiszta volt, a matrac kényelmes. Csak reggelit kértünk, az bőséges volt és jó ízű. A személyzet kedves volt. Csak jót tudok írni róluk. A wellness nem működött, de erről már a foglaláskor tájékoztattak, így nem volt meglepetés. Teljesen korrekt volt minden. A wifi jelerőssége nem volt mindig megfelelő.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. július 9.a párjával járt itt
3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében nagyo elégedettek voltunk. A szoba tiszta volt, a matrac kényelmes volt. Az ételek választéka a lehető legszuperebb volt és minden nagyon finom volt. A wellnes részleg is kiváló volt. Amibe bele tudtunk volna kötni az a padlószőnyeg elhasználtsága a folyosókon illetve szét akart esni az erkélyen a kis asztal. De ez minket nem zavart.
Szörnyű 2016. május 17.a párjával járt itt
Februárban töltöttünk három napot a Fagusban. Azt gondoltuk egy 4csillagos szálloda csilli-villi,de tévedtünk! Az első napi vacsora 2 féle szalámi,2 féle sajt,kenyérért könyörögni kellett. Majd hozták az étlapot,/4-5 féle kajával/,egyet választhatunk belőlle ami lehet hogy egy ovisnak is kevés lett volna. Deszert is pocsék volt!
Gyenge 2016. május 6.egyedül járt itt
Két éve jártam már a Fagusban a családommal, imádtam, jó hozzáállású szobaasszony főnöknő, szuper étel választék, s a belsőépítészet is rendben volt. Nos, ezekkel az emlékekkel érkeztem egy munkanap után újra a Fagusba két éjszakára megpihenni, mivel a környéken látogattam ügyfeleimet.
Kiváló 2016. május 6.a párjával járt itt
Csodaszép hétvégét töltöttünk férjemmel a soproni Fagus Hotelben. Kissé nehezen találtunk oda még a gps segítségével is, de azért megoldottuk. Nyugodt, pihenésre teljesen megfelelő helyen található a szálloda, és a szobánkból is pazar kilátás nyílt. Az ellátásunkban csak reggeli volt benne, de az olyan bőséges választékú volt, hogy késő délutánig evésre gondolni sem kellett.
Kiváló 2016. május 3.a párjával járt itt
Áprilisban a párommal,vagyis helyesebben a vőlegényemmel Sporonban töltöttünk pár napot, a Fagus Hotelben. A párom elkövette azt a hibát, hogy véleményeket,kommenteket olvasott a szállodáról. . . Az utazás előtti egy hetünk azzal telt,hogy ezeket boncolgatta, hogy vajon milyen lesz a hely, a szállás, stb.
Szörnyű 2016. március 4. járt itt
Egy kedves ismerősöm ajánlásával választottuk ezt a szállodát! De! ! ! Érkezéskor a recepciós hölgy gyakorlatlan volt,de gondoltuk most tanul be. Lift: tükrök elpattanva. A szobánk szintjén elég fura szag fogadott bennünket. A szobàba érve. . . a szag tompult kissé. . .
Kiváló 2016. február 12.a párjával járt itt
2016. februárjában töltöttünk el 3 csodálatos napot a hotelben. Én nagyon kritikus vagyok, de a legnagyobb rosszindulattal nem tudtam hibát találni. Némi kis esztétikai hiba voltak, /pl. padlószőnyeg/ de ez elenyésző volt ahhoz a sok jóhoz amit kaptunk. Szerintem nagyon kényelmes, tiszta és komfortos a szoba.
Bronz fokozatú értékelő
2016. február 5.családjával járt itt
2016 január végén jártunk itt, 4 fő, 6 éjszakát töltöttünk el a hotelben. Az apartman gyönyörű kilátást ígért, amely a szálloda kiválló elhelyezkedéséből egyenesen fakadt. nem csalódtunk. Szép a kert. karnyújtásnyira az erdő. Az étterem megfelelő, jóllehet némi odafigyeléssel sokkal többet ki lehet hozni belőle.