A Hotel Szieszta a soproni Lővérek egyik legszebb részén helyezkedik el, gyönyörű zöld környezetben, a történelmi városközponttól 15 percnyire. A szálloda kényelmes, erkélyes szobái csodálatos kilátást bizotsítanak a környező erdőkre.
Elégedett voltam a fogadtatással, étteremmel, kiszolgálással. Amit hiányoltam, nem tudtam, hogy a 7. emeleten leszünk. Nem fogadtam volna el. Furcsa volt hogy amit rendeltünk italt, felírattuk a szobára de nem kaptunk számlát és nem kellett aláírni. Nem tudtam, hogy mit fogok fizetni a végén. Amúgy rendben volt. A felújítás nem zavart.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen az értékelést és a visszajelzést! Észrevételeit továbbítjuk az illetékes kollégák, vezetők részére. Várjuk Vissza Önöket sok szeretettel!
2024. augusztus 7., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A szoba felújított, szép bútorokkal viszont a tisztasággal nem voltunk megelégedve! Az erkélyen bogarak voltakés sok pókháló. . . . A bútorokon ujjlenyomatok, foltok voltak. A velnes részleggel sem volt minden rendben! Bejelentkeztem masszázsra, még árlistát is mutatott a hölgy, de mire oda értem, közölték :Nem hogy masszázs, még masször sincs a szállodában!
Az ételek finomak és bőségesek voltak! A negativ dolgok miatt egy nappal hamarabb haza is jöttünk!
Hotel Szieszta válasza
Kedves Tünde! Nagyon sajnáljuk, hogy nem voltak elégedettek a szolgáltatásaink minőségével! Minden területet összefogva igyekszünk folyamatosan fejlődni, a panaszait továbbítjuk az illetékes vezetők felé! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. július 24., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A legnagyobb probléma a szoba hangszigetelésének majdnem teljes hiánya volt: a szomszédban lakók horkolását úgy lehetett hallani, mintha a mi ágyunkban aludtak volna. Tekintve, hogy a vendég pihenni érkezik, komoly probléma, hogy éppen aludni nem tud, és ezen a szálloda személyzete a helyzet ismeretében sem tud változtatni.
A személyzet egyébként nagyon vegyes volt. A takarítónők mellékes cifra káromkodásától a recepciós segítőkészségéig bezárólag sok minden előfordult. Az összképet a kedves inkompetencia foglalja össze legjobban, és az példázza, hogy a vacsorák során az egyébként kedves személyzet nagyon nehezen volt elérhető, így nehéz volt italhoz jutni.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Dániel! Nagyon sajnáljuk, hogy nem voltak elégedettek a szolgáltatásaink minőségével! Minden területet összefogva igyekszünk folyamatosan fejlődni, a panaszait továbbítjuk az illetékes vezetők felé! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. július 24., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A honlapon fel volt ugyan tüntetve, hogy felújítást végeznek a hotel egyes részein és megtesznek mindent, hogy ez ne okozzon kellemetlenséget, azonban baromi zavaró volt, hogy a felső szobában fúrtak egész délelőtt és az is, hogy reggel a munkagép zajára ébredtem, mert alattunk már korán reggel dolgoztak!
Hotel Szieszta válasza
Kedves Zoltán! Sajnáljuk, hogy pihenésükben zavarták a felújítási munkálatok! Újra felhívjuk a kivitelezők figyelmét,hogy reggel 9 előtt zajhatással járó munkálatokat ne végezzenek! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. július 24., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A szálloda felújítása jó irányba halad, jók az elhelyezési feltételek és a szobák felszereltsége kielégítő. Az étkezések során megfelelő volt a választék és az a teljes étkezési időben biztosítva volt. A wellness részleg a szálloda méretéhez és nagyságához képest kicsi, ezt ellensúlyozza a közeli a Lövér strand és a Tómalom strand napi igénybevételi lehetősége. A városban sok a látnivaló és remek kirándulási lehetőségek vannak.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Mihály! Köszönjük szépen a pozitív visszajelzésüket! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. július 23., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
Nem volt légkondi,a meleget a szobában éjszaka nehezen tudtuk elviselni. Ventillátort csak a távozásunknál ajánlottak fel. Volt jó is és volt ami nem. Máshol ennyi pénzért szebb szobát és fürdöszobát kaptunk. A vellnesz szuper volt. Az étellel elégedettek voltunk,csak néha nagyon sós volt. A személyzet kedves, udvarias volt. Majd ha megtörténik a teljes felújítás ismét megyünk.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Piroska! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, és valóban igaza van, a régi szobák tényleg felújításra szorulnak, de már csak a 2. és 3. emeleten vannak régi szobáink, és a nyár folyamán ezek is lezárásra és felújításra kerülnek! Honlapunkon már foglalhatóak Deluxe szobáink,melyek légkondícionáltak, 2 összenyithatót is tudnak foglalni egy család részére!
A wc-ben a víz nagyon gyönge erősségű volt,ami a használatát erősen nehezítette.a nagyobb dolgoknál a kefét kellett alkalmazni.Probléma még,hogy sem az ablakot sem az erkélyajtót nem lehet bukóra állítani. Gondolom ezek a dolgok a felújítás során meg fognak oldódni. Összegezve jól éreztük magunkat,köszönjűk.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a visszajelzést, véleményét továbbítjuk a vezetőség résére! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. május 22., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ellátás/ reggeli, vacsora / választékos, jó ízű, finom volt. A szoba, fürdőszoba kifogástalanul tiszta. A hirdetésük alapján bosszankodtam, hogy a parkolásért fizetni kell, ha a szálloda vendégei vagyunk. Szerintem ez etikátlan. Azonban nagy meglepetésként ért, hogy a felújítási munkálatok miatt nem kellett parkolást fizetni.
Elég sok helyen jártunk már az országban, de eddig egyik szálloda sem kért parkolási díjat. Negatívum még, hogy az ágymatrac nagyon puha. A wc-ben nincs szellőzés, és a fürdőszoba is túl retró. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk máskor is, ha nem lenne ilyen messze.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Mária! Sajnáljuk a kellemetlenségeket, viszont jeleztük, hogy ezek nem felújított szobák! Foglalható már az oldalon az új 4*-os színvonalú Deluxe szobánk, legközelebb már tudják ezt is választani! Örülünk, hogy összességében jól érezték magukat! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. május 22., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
Tudtunk róla, hogy felújítás alatt van a szálloda, szerencsénkre a felújított 9. emeleten kaptunk szobát. 7. 8. 9. emelet már felújított. Nagyon szép modern minden, gyönyörű volt a kilátás. A wellness rész nem olyan nagy, de jó. Az étterem nagy, finom, bőséges volt az ellátás, gyors, udvarias kiszolgálás.
Egyedül ami nem tetszett, hogy a fürdőköpeny bérleti díja 800 Ft/fő/éj volt, igaz,hogy parkolási díjat nem kértek, valószínű azért, mert a felújítás miatt ott is folytak munkálatok. Összességében jól éreztük magunkat.
Hotel Szieszta válasza
Köszönjük szépen a visszajelzést! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
2024. május 22., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
A CLASIC szoba újra van festve de a berendezések (ágy, TV, erkély és a fürdőszoba) állapota nem megfelelő. Különösen az ágy kényelmetlen: a matrac túl puha és túl ruganyos, így nem lehet aludni, mert a minden mozdulatra felébredünk. A TV-ben kevés adás van és a készülék sem megfelelő a mai viszonyoknak.
Hotel Szieszta válasza
Kedves László! Sajnáljuk a kellemetlenségeket, viszont jeleztük, hogy ezek nem felújított szobák! Foglalható már az oldalon az új 4*-os színvonalú Deluxe szobánk, legközelebb már tudják ezt is választani! Örülünk, hogy összességében jól érezték magukat! Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 900 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár