A Hotel Szieszta a soproni Lővérek egyik legszebb részén helyezkedik el, gyönyörű zöld környezetben, a történelmi városközponttól 15 percnyire. A szálloda kényelmes, erkélyes szobái csodálatos kilátást bizotsítanak a környező erdőkre.
Eszter kedvessége a recepción (szobacsere), a wellness recepciós hölgy, illetve a reggeli szobaszám kérő idősebb úr kedvessége kiemelkedő volt. Minden egyéb szörnyű. A vacsoránál egyszer sem kérdezte senki, kérünk e italt a vacsorához…. A wellness kicsi és zsúfolt volt, annak tisztaságával sem voltunk megelégedve. Sajnos, ide biztosan nem fogunk visszatérni.
Hotel Szieszta válasza
Köszönjük visszajelzését! Sajnáljuk, hogy negatív élményekkel távoztak szállodánkból! A visszajelzések alapján igyekszünk minden szolgáltatásunkat a maximális színvonalra emelni! Reméljük adnak szállodánknak még egy esélyt, várjuk vissza Önöket!
2024. augusztus 20., Steininger Kata, Hotel Szieszta
A wellness részleg:A víz hideg wellneshez képest! Az infra szauna és gőzkabin ami értékelhető! A reggeli bőséges svédasztalos a vacsorát nem értékelem! A pincér felszolgálás közben rágózik,a zakó rajtuk szét engedve a csapvizet eladják ásványvíznek! A szoba tisztasága tűrhető igaz ahogy mások is jelezték poloska is járt hozzá!
Kezdem : - A parkolóból nem akadálymentesített a bejárat. - A parkolóban sárba lép az ember amit nincs hol megtisztítani - A parkolóból úgy néz ki a Hotel főbejárat, mintha egy gazdasági bejáró lenne, vagy egy oldalbejáró. A bejáratnál szemét , karácsonyi szalma bála, . . .
stb - Az előtérben , a recepció még elfogadható - A szoba tiszta, de nagyon igénytelen, repedezett tapéta, igénytelen festés, öreg és kicsi fürdőkád . . . stb - Dohányfüst szagú a szoba ! ! ! ! ! ! ! - Az ételek jellegtelen ízűek , kicsi a választék, bár bőséges - A wellnessben algától, csíkos volt az úszómedence oldalfala, de az aljzat fugák is feketék voltak a sarkokban - ROSSZ VOLT A NYÍLVÁNTARTÁSUK MERT 3 NAPRA FIZETTEM ELŐ, DE A MÁSODIK NAP DÉLUTÁN AZ ALVÁSBÓL FELÉBRESZTETTEK ÉS MEGKÉRDEZTÉK MIKOR HAGYOM EL A SZOBÁT ? ? ? ?
Hotel Szieszta válasza
Kedves Kiss Ákos! Sajnáljuk, hogy negatív véleménnyel távozott szállodánkból! A főbejáratnál rámpa a mozgáskorlátozott vendégek részére került kialakításra. Jelenleg szállodánk teljes körű felújításon esik át. A Recepción jelezve kollégáink biztosan segítettek volna egy másik szobát találni Önöknek, például akár legújabb 4* kategóriájú Deluxe szobánkat.
Az éttermünk és konyhánk mindig figyel az ételek változatosságára, sajnáljuk, ha az Ön tetszését nem nyerték el ételeink. A szállodáról szóló észrevételét továbbítjuk illetékes kollégáink felé, hiszen ebből tudunk javulni és épülni! Reméljük viszont köszönthetjük Önöket a már megújult, 4*-os Hotel Sziesztában!
2024. február 29., Steininger Kata, Hotel Szieszta
A klasszikus szobát választottuk, amiről a neten néztünk fotókat. Sajnos a valóságban sokkal rosszabb a szállás. A szoba leélt volt és kellemetlen szag terjengett. És ez volt a második szoba, amit kaptunk. Az első még rosszabb volt. A fürdőszoba gyalázat, undorodva léptünk be. Nagyon büdös. A wellness és étkezés rendben volt.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Mónika! Nagyon sajnáljuk, hogy csalódottan távoztak a szállodából! Sajnos a Classic szobáink még nem kerültek felújításra,folyamatosan haladunk fentről lefelé! Választható már a Deluxe szobánk is, ezek a 7-8-9. emeleten vannak csodálatos panorámával és ezek már 4*-os kategóriájúak!
2024. február 21., Varga-Burkon Adrienn, Hotel Szieszta
Borzasztó! 5 napot vártunk a takarításra,kétszer szóltunk a recepción, mert a teraszról be hordtuk a nemes vakolatot, amit aztán egy seprővel besepertem egy sarokba. A szemetet én vittem ki 3 nap után mert már bűzlött! Sopron leg nagyobb szállodájában semmi időtöltési lehetőség. A wellness-ben mint a heringek!
A egész kritikán aluli, és nem a felújítás miatt! ! A kihelyezett játékgépekhez egy nem működő zsetonautomata párosul! ! ! Az ételek jók voltak,az étteremben a vacsoránál nincs italos pincér, egy darab víz adagoló áll rendelkezésre, ahol sorba lehet állni!
Előre bocsájtom, hogy tudom hogy ez egy három csillagos szálloda. Egyetlen jó, hogy a személyzet nagyon kedves. Superior szoba az étteremre tetejére néz. A felújítás miatt reggel 7-től zúg a daru az ablak alatt, kb egész nap. Az erkélyen szerintem hónapok óta nem volt takarítás. Vastagon a por a széken, madár kaki és malter a földön.
Igaz semmi értelme kimenni. . . . A szobában a padlószönyegre csak papucsban léptünk. . . . A szoba előre ki volt fizetve, és családi okokból többször lett módosítva az időpont, így maradtunk, és próbáltunk a lehető legkevesebb időt a szállodában tölteni.
A meghirdetett öt éjszaka, hat napra fizettem be. Tudniillik 1980 – 1995 között, igen sok alkalommal vendégeskedtünk a Sziesztában. Nosztalgia miatt próbáltunk ismét oda menni. A jelenlegi állapotok katasztrofálisak. A panel épület III. emeletén kaptunk szobát.
Ott azonban volt vagy 40C meleg, ezért kaptunk egy ventillátort, aminek olyan rövid volt a vezetéke, hogy az ágy lábára fújta a levegőt. A fürdőszobában a kádról a vasig le volt kopva a zománc. A tusfej annyira el volt vízkövesedve, mint ha 1000 tűvel szúrtak volna hátba, amikor tusolni szerettem volna és a vezeték „orrán-száján” folyt a víz. Az erkélyajtón nincs szúnyogháló - a meleg miatt éjszaka szükséges volt kinyitni – ekkor azonban a „lódarázstól” kezdve mindenféle bogarak irtását kellett éjszaka végezni. Három szobába – 325, 328, 327 – költöztettek át, mire a tusolás megejthető lett. Egyedül az étkezés volt kellemes. Az ár érték arány nagyon rossz. Ha a meghirdetett időpontot lelakjuk, akkor 97. 000 Ft-ba került volna, ennyiért azonban nekünk más az elképzelésünk. E miatt három éjszaka után ott hagytuk a szállodát. Ide az elkövetkező 50 évben biztosan nem fogunk jönni, tudniillik ebből a szállodából csak kiveszik a pénzt, de rákölteni, „kellemesebbé tenni”, erre már nem gondolnak.
Sopron nagyon szép város ezért gondoltunk ellátogatunk pihenni pár napra ide is. A szálloda Szieszta hotel nagyon gáz, retró kifejezés nem is jó rá. Inkább az igénytelen a jó kifejezés. A hotel szervezésében levő programok valamennyit javítottak rajta, de ez is nagyon kevés volt a összességében.
igénytelen fürdőszoba, leszakadt karnis amit 4 nap alatt sem tudtak megcsinálni. Az erkély egy építkezésre emlékeztetett. Személyzet barátságtalan, tiszteltet a kevés kivételnek. Borzalmas senkinek nem ajánlom, talán csak azoknak akik a 60-as években levő élményeket keresik.
Lássuk csak nyár közepe lévén 30-35 fok, a szálloda nem rendelkezik légkondicionálóval, vagy ahol igen ott sem kapcsolják be. Sajnos a személyzet sincs a helyzet tetőfokán, mert amikor megemlítettem, hogy a mellettünk lévő szobában folyamatosan dohányoztak egy nem dohányzó szállodában akkor egy szemlesütés volt a válasz.
2 éjszakát töltöttünk a szállodában. A szoba nem volt tiszta, a padlószőnyeg koszos, , a paplan is csupa por,a tv távirányítója nem működik, az erkélyajtó nem zár rendesen, huzatos,a fürdőszobában nincs polc, nem túl higiénikus,a Wc sem működik,nem jön a víz, szellőző pedig nincs, nem működik.
A medence olyan hideg,hogy senki nem használja,úszni nem lehet. A kis meleg medencében nyomorognak, de 3-4 hónapos pelenkás babát is bevisznek és undorító volt, hogy mikor kiviszik még kinyomják a gumibugyiból a vizet. Nem szabadna ezt megengedni! A "közeli" Lővér uszodában szintén pórul jártunk, úszni nem lehetett ugyanis kb. 50 gyerek oktatása zajlott a medencében.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 900 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár