A Hotel Szieszta a soproni Lővérek egyik legszebb részén helyezkedik el, gyönyörű zöld környezetben, a történelmi városközponttól 15 percnyire. A szálloda kényelmes, erkélyes szobái csodálatos kilátást bizotsítanak a környező erdőkre.
A férjemmel és 2 nagyobb gyermekünkel töltöttünk itt 4 éjszakát,félpanziós ellátással. Több helyen utánna néztem a szállodának,és összeségében jobbat kaptunk a vártnál. Tény és való,hogy ráférne egy nagyobb felújítás,ami biztosan egyszer meg is fog történni. Az ételek változatosak és nagyon ízletesek voltak,ügyeltek a folyamatos újra töltésre.
A személyzet kedves és segítőkész volt. Lehetőségünk volt takarítás igénybe vételére is,de az idő rövidsége miatt erre nem tartottunk igényt. A kilátás és a levegő szintén érdemlést igényel,nem hiányzott a város közelsége. Szívesen visszajövünk ide máskor is!
Párommal töltöttünk el pár napot itt A szálloda tiszta a szobánk szépen fel volt újítva. A személyzet kedves volt és segítőkész. Svédasztalos reggeli és vacsoránk volt befizetve. Az ételválasztékra semmi rosszat nem tudok mondani. Telt ház volt ez nagyon feladta a munkát az átlag kb 18 éves felszolgálóknak (tanulóknak).
Nagyon hajtottak szegények ,minden tiszteletem az övéké. Az étkezések színvonalát nem ők vitték le hanem a kedves vendégtársaink egy része. Akik képtelenek viselkedni ha svédasztalt látnak. Igyekeztünk úgy menni az étterembe hogy minél kevesebben legyenek De így is sokszor botrányos volt mit művelnek honfitársaink. A étteremben felszolgált traminitől mindenkit óva intenék. A szálloda konditerme jó volt, bár nem értem miért nem lehet legalább egy ablakot kinyitni. Légkondi nem volt. A welness részleg nem túl nagy nem is sokat mentünk le. A pezsgőfürdő mindig tele volt. Összességeben jól éreztük magunkat. Csak erősen régi szocialista feeling volt.
A fürdő és Wc igen csak sok kivánnivalót hagy maga után (pl. a Wc kagyló ronda sárga vízköves). Az erkély is megérdemelne legalább egy linoleum burkolást, a ronda nyers beton helyett. A szoba és az "uszi" ablakai sem volt épp tisztának mondható. Az étel finom és bőséges volt. Összességében jól éreztük magunkat. Az említett hiányosságokat kompenzálta az ár.
A környék nagyon szép, kiráduláshoz pihenéshez is. A tájékoztatás félreérthető,elfújta a szél kisvonattal 500 ft lemaradt a jegyár és hogy vissza nem hoz a vonat, ígymár nem csábító a lehetőség. Az ételek és a kiszolgálás jó volt, a szoba felszereltsége elég szerény, de azért jól éreztük magunkat, köszönjük.
Jártam már pár wellness szállodában,így mikor megérkeztem ez sokkoló látványt nyújtott! ! ! ! Az egèsz felújításra szorul, a dallasbeli korban még talán elmenne de ma már biztos nem. Sok a 3 csillag! Tiszta vízkő, az ajtót mintha megrágták volna, az ágynemű szakadt, a saját vendégeimet nem várom ilyen körülményekkel az otthonomba, de maguk ebből élnek könyörgöm!
! ! De lassan lehúzhatják a rolót ami nincs is, mert közelébe nem ér egyik wellness szállónak sem. Ezért sok ez a pénz. A tvhez nagyító kell, minibár üres, erkély jó hogy le nem szakad, hüvelygomba veszély a fürdőben, iyen ágya van a kutyának otthon, a bútorzat okádék, design nulla, szőnyeg koszos, ágy kifeküdve, a wc büdi és egy csonkkal lehet lehúzni! A képek önmagukért beszélnek!
A szobák kicsik, de ezt a csodás panoráma kárpótolná, ha az ablakon ki lehetne látni. De sajnos azt biztosan soha nem tisztítják. A szobalányok nagyon kedvesek, de a fürdőt nem törlik fel, az ágyakat nem igazítják meg, éppen csak a szemetet viszik ki a szobából.
Értékarányos, jó szolgáltatást kaptunk. Az étkeztetéssel nagyon meg voltunk elégedve, bőséges választék, jó minőségű ételek. A szolgáltatásokat azért csak jónak minősítettük, mert a wellness medence vize kissé hideg volt, valamint nem találtunk kisgyermek részére kültéri játszólehetőséget.
2013. augusztusba jártunk a szállodában. Igazi szoc. reál hotel,azt hittük a 80-as évekbe csöppentünk vissza. A szoba felújításért kiált. A fürdő tiszta vízköves, a zuhanyfüggöny penészes. A szobákat a 3 éjszakás nyaralásunk alatt egyszer sem takarították. A félpanziós svédasztalos étkezés igen szerény,olcsó kategóriás felvágottakat, zsemlét takart.
Vacsora az kielégítő volt,de hiányzott a házi desszert,vagy a gyümölcs ,esetleg fagyi a vacsora végére. Úgy hiszem nem kívánkozom ide vissza. Esetleg egy alapos felújítás után!
Érkezésünk napja a legnagyobb kánikulában volt, sajnos a szoba nagyon meleg volt, nem kaptunk ventilátort, ami kicsit segíthetett volna. A többi éjszakára megoldódott a probléma. A soproni város nézés István bácsival nagyon tetszett, tudott újat mondani és mutatni is nekünk.
A reggeli átlagos volt, de a svédasztalos vacsora kitűnő volt, változatos és nagyon finom ami a szakácsok kiváló munkájának köszönhető. A felszolgálok, és a tanulók is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A szállodára ráférne a felújítás, de sajnos a sok betont nehéz eltüntetni, de egy kis festés segíthetne, de persze ez emelné az árakat is.
Harmadik alklommal jártunk itt a férjemmel, először 2005-ben nászúton voltunk és csodás volt minden. Azután 2010-ben és akkor is jól éreztük magunkat. De az idei 2013-as nyaralás egy csalódás volt, amióta nem Hungest-Hotel azóta ez a hely leamortizálódott, a konyhája is mesés volt mindaddig míg nem tapasztaltuk,hogy savanyú a krumpli és egyhangú a menü.
Sőt szegény férjem 2 napig ki sem jött a szobából mert hasmenése volt a burgundi marhától. A szoba szőnyege kutya szőrös volt, és az egész szálló hangulata más mint régebben. Az éttermet szombaton rendezvényre használják, ( esküvő) és nagyon zavaró,hogy üvölt egész éjjel a zene a vendégek meg hajnalig a szálló előtt dorbézolnak, aludni lehetetlenség volt. A parkolóban a szemetes annyira tele volt minden nap , hogy a szél tele fújta a parkolót a sok szeméttel. A vezetőségnek van még mit tanulni, de ezekből a véleményekből remélhetőleg, okulnak. Üdvözlettel, egy csalódott vendégük aki soha több nem megy vissza a Sziesztába
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 900 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár