Vadászkürt Panzió Sopron

Vadászkürt Panzió SopronVadászkürt Panzió Sopron
Vadászkürt Panzió SopronVadászkürt Panzió Sopron
15 fotó

Vadászkürt Panzió Sopron bemutatkozása

A Vadászkürt Panzió & Étterem Sopron családi házas negyedében, az Alsólőverekben található!
Könnyű megközelíthetőség, autóval, vonaton egyaránt!
Mindössze 10 perc sétára a belvárostól, nyugodt környezetben, étterem, borkóstoló, terasz, vinotéka áll a vendégek rendelkezésére!
Egyedülállóan a panzió és étterem üzemeltetését is a tulajdonosok végzik, immár 30 éve!

8 vendég értékelése alapján

4,8Kényelem
4,6Szolgáltatás
4,9Étkezés
4,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Május 1. - teljes előrefizetéssel
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Vadászkürt Panzió Sopron vélemények

Kiváló 2018. július 1.családjával járt itt
Csodálatos 5 nap / 4 éjt töltöttünk júniusban Sopronban a Vadászkürt Panzióban, a Volt Fesztivál kapcsán. Tágas, tiszta, igényes és ízléses szoba várt minket. A szobaár korrekt, a hozzá tartozó reggeli finom, bőséges, változatos volt. A Panzió és étterem csendes, jól megközelíthető kertvárosi környezetben fekszik, közel a belvároshoz.
Kiváló 2017. augusztus 13.a párjával járt itt
A panzió a belvárostól nem messze, csendes környezetben van. Parkolni a utcán lehet. Nagy tágas szoba erkéllyel és fürdőszobával. Tisztaság mindenütt. Étkezés az étteremben. A reggeli bőséges és több mindenből választható. Ebédelni, vacsorázni az étterem kínálatából lehet melyek gusztusosak és finomak.
Vadászkürt Panzió Sopron - SzobákVadászkürt Panzió Sopron - Vendéglátás
2017. július 3.a párjával járt itt
Kellemes, családias panzió csendes környezetben, könnyen megközelithető. Szívélyes, segítőkész személyzettel. A finom reggeli bőséges, kívánságunk szerint elkészítve, talán a zöldségekből lehetett volna több. Nagy, tágas szoba, kényelmes berendezéssel, pici terasszal. Parkolás az utcán megoldható, ingyenes. A belváros kb. tiz perc alatt sétálva elérhető.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. október 28.a párjával járt itt
Nem először szálltunk meg ebben a panzióban. A kertvárosi hangulat,a családias légkör és az első osztályú konyha miatt ha Sopronba járunk, mindig itt szállunk meg. A Panzió konyhája nagyon finom ételeket készít az odalátogató vendégek részére. Minden kívánságunkat teljesítették!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kiváló 2015. február 10.a párjával járt itt
Egy kedves Panzió a Lővérek lábánál! Egy hétvégét töltöttünk Bausz Úr és kedves felesége / ki a étterem ,,varázslója ,,/-vendégeként Vadászkűrtben . A szálláshely minden igényt kielégít , vetekszik egyes 4csillagos hotelekkel ! ! Tisztaság , figyelmesség és csodálatos étterem ! !
Kiváló 2013. november 20.a párjával járt itt
Gyönyörű hely, csodálatos vendégszeretet, isteni ételek és BOROK! ! ! A vendéglátó tulajdonos tényleg a vendégeiért él, nagyon figyelmes és mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezze a vendég magát a panzióban! :) Köszönjük a csodálatos nyereményt, a klassz programokat! Örökre feledhetetlen számomra a kenutúra!
Vadászkürt Panzió Sopron - Külső képVadászkürt Panzió Sopron - EgyébVadászkürt Panzió Sopron - Vendéglátás
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
2013. július 30.a párjával járt itt
A kedvenc városom Sopron és a hétvégi születésnapom alkalmából a párom meglepett egy soproni hosszúhétvégével. Egy jó éttermet kerestünk, akkor ajánlották nekünk a Vadászkürtöt. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás kedves és gyors. Egyáltalán nem bántam meg, hogy itt vacsoráztunk, sőt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem a jövőben is vissza-vissza fogunk látogatni.
Kiváló 2013. április 23.a párjával járt itt
Tavaly töltöttünk el egy hétvégét a Vadászkürt Panzióba. A tulajdonos nagyon figyelmes és mindent megtesz azért, hogy a vendég jól érezze magát. A vacsorák mennyeiek voltak, gyönyörűen tálalva. A hozzá illő bort Bausz Úr, a tulajdonos szolgálta fel nekünk és mindent elmesélt a borról.