zsoci8888 étterem értékelései

Értékelései
19
30
74
60
3
1
59

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsoci8888 értékeléseit!

Olvasd el zsoci8888 étterem értékeléseit!

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
A párommal a Teréz körúti padthai wokbárba látogattunk el. Ezelőtt még nem ettem thai ételt, ezért volt bennem egy csipetnyi izgalom. Vasárnap délután a hely dugig volt, de mire elkészült az ételünk, felszabadult pár hely. Amint belép az ember, szembetalálja magát néhány sürgő-forgó szakáccsal, kifejezetten tetszett nekünk, hogy láttuk hogy készül el az étel.
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Egy szekszárdi ismerősünk ajánlotta a helyet, joggal. Hangulatos kis cukrászda, ahol finom fagylaltok és sütik vártak bennünket. Epres és citromos fagyit kértem, nem csalódtam, ízlett mind a kettő. Limonádékat is rendeltünk, a bodzás volt a legfinomabb. A berendezés is nagyon cuki, a kandallót és a fatartó kosarat az otthonomban is el tudnám képzelni.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Diplomaosztó alkalmából volt asztalfoglalásunk a Csárdába. Udvarias hölgy mutatta meg az asztalunkat és a rendeléseink rövid időn belül megérkeztek. Nagyon finom húslevest, rántott sajtot, lapcsánkát ettem rizzsel és sült burgonyával. Laktató adagokat kaptunk, mindenki elégedett volt az első két fogással. Desszertet már csak páran kértünk, az én választásom a gyümölcsös parféra esett.
Megosztom
Születésnap -

Stifler Bar Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
A barátom szülinapjára foglaltam le egy asztalt. Már a buli előtt egy hónappal felvettem velük a kapcsolatot, nagyon korrektek voltak, az apróbb módosításokat is kedvesen fogadták. Aznap bevihettem korábban a tortát és a díszítést is. A pult melletti asztalt kaptuk, nem kellett sokáig sorban állnunk az italokért. Az árak illenek egy budapesti belvárosi szórakozóhelyéhez.
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 16.
Születésnapot ünnepeltünk a jó hírű Szász vendéglőben. Négy személyes Szásztálat rendeltünk, és ötünk számára teljes mértékben elegendő volt. Négy fajta köret és négy fajta hús volt rajta, mindegyikből 2-2, tehát mindenki meg tudott mindent kóstolni. Én alapvetően nem rajongok a gombáért, mégis a gombakrémes husi ízlett számomra a legjobban.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15.
Névnapom alkalmából kerestük fel a WestEndben található olasz Vapiano éttermet. Ami számomra újdonság volt a többi étteremhez képest, az a chipkártyás rendszer. Belépéskor megkaptuk a kártyákat, és elindultunk a látványkonyha felé. Ebédidőben mentünk, de körülbelül 15-20 perces várakozás után sorra is kerültünk.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pécs egyik -szó szerint- kiemelkedő étterme a Tettye vendéglő. Már régóta elterveztük a párommal, hogy saját magunk is meggyőződünk erről. Gyönyörű látványban volt részünk és nyár vége felé az idő is remek volt ehhez. Bazsalikomos lazacfilét rendeltünk paradicsomos rizottóval, desszertnek pedig én túrógombócot, a párom pedig almás-fahéjas palacsintát kért.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
A városban sétálgatva fedeztük fel azt a táblát, amelyen az állt, hogy az Aranykacsában minden főétel mellé egy dl forralt bort kapnak a vendégek. Kedvet kaptunk hozzá, így szombat délután egy kellemes vacsorát fogyasztottunk el ott. Isteni finom a tárkonyos leves, illetve a kacsadürüm is. Desszert már nem kellett, nem fért volna belém több étel.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
A szörnyű értékelés a tulajdonosnő "érdeme". Elsősorban nem a vendéglátás miatt adtam ezt az osztályzatot, de úgy érzem, hogy egy hely értékelésekor mindenképpen fontos azt a személyt is értékelnünk, aki vezeti az üzletet. A húgom Nyíregyháza mellől indult el vonattal reményekkel telve, hogy idén nyáron hasznosan és kellemesen tölti el az időt a Balaton környékén.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
Hazaindulás előtt megkívántuk a fagylaltot, a legközelebb eső helyet választottuk, ezért kötöttünk ki az A Capella cukrászdában. Sajnos szabad helyek egy tavaszi szombat kora délután nem igazán voltak, de a kínálattal, a hely szépségével elégedett vagyok. Az ízélmény megfelelő, nagyon örülök, hogy a paleo étrend szerint étkezők is széles körből tudnak választani maguknak desszertet.
Megosztom
8 oldalon / 74 találat


TérképX