zsoci8888 étterem értékelései

Értékelései
17
28
66
54
3
1
46

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsoci8888 értékeléseit!

Olvasd el zsoci8888 étterem értékeléseit!

zsoci8888 értékelései

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
A szörnyű értékelés a tulajdonosnő "érdeme". Elsősorban nem a vendéglátás miatt adtam ezt az osztályzatot, de úgy érzem, hogy egy hely értékelésekor mindenképpen fontos azt a személyt is értékelnünk, aki vezeti az üzletet. A húgom Nyíregyháza mellől indult el vonattal reményekkel telve, hogy idén nyáron hasznosan és kellemesen tölti el az időt a Balaton környékén.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
Hazaindulás előtt megkívántuk a fagylaltot, a legközelebb eső helyet választottuk, ezért kötöttünk ki az A Capella cukrászdában. Sajnos szabad helyek egy tavaszi szombat kora délután nem igazán voltak, de a kínálattal, a hely szépségével elégedett vagyok. Az ízélmény megfelelő, nagyon örülök, hogy a paleo étrend szerint étkezők is széles körből tudnak választani maguknak desszertet.
Megosztom
2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
Előző hétvégén nagyobb társasággal (kb. 40 fő) Szegedre utaztunk. Habár külön teremben helyezkedtünk el az étterem adottságai miatt, én mégis nagyon elégedett vagyok az étteremmel. Igazi hangulatbomba, az eszközök, a díszlet, a tér, a színek, a csempe teljes összhangban van.
Megosztom
finom gyros -

Trójai Faló Pécs

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 21.
A Life1 Fitnessben futás közben lettem figyelmes a szemben elhelyezkedő Trójai Falóra. Mindig megfordul egy-két ember ott, de a legtöbbször alig lehet elférni a kis helyiségben. Úgy tudom van emelet is, de ott még nem jártam. A gyros vetekszik a Repetában kaphatóval, nem sajnálják belőle a húst sem.
Megosztom
Erősen ajánlott -

Café Paulus Pécs

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Önkiszolgáló pulttal is rendelkezik a hely, azért hogy megkönnyítse az a’la carte-s kiszolgálást. Hétköznap 15 óráig van nyitva, hétvégén nem tudom, de nem árt tudni, hogy vasárnap zárva van a Café Paulus. Ajánlom, hogy kóstolják meg Pascucci kávét, amit egyedül itt Pécsett lehet kapni. Tipikus egyetemi hely, tanulni és beszélgetni és érdemes ide beülni.
Megosztom
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Igazi kulináris élmény volt itt ebédelni. Csevapot rendeltünk ajvárral és lila hagymával, ezelőtt még sosem ettem ilyesmit, nekem nagyon ízlett. Kóstoltam már igazi szerb ajvárt és az Egyletben is hasonlóan volt elkészítve. 12 csapból folynak a kézműves sörök, bár én Espressot ittam 290 Ft-ért, a párom pedig Lattét 350 Ft-ért.
Megosztom
A legjobb szomszéd -

Repeta Gyros & Pizza Pécs

2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
Már ahogy írom az értékelést, már csorog a nyálam. Korábban a Repeta felett laktam és egyértelmű volt, hogy oda ülünk be egy pizzára, viszont mióta elköltöztünk is visszajárunk oda, ugyanis ott a legfinomabb. 750 Ft körül van a sima gyros, ami a töltelékben nem szenved hiányt, a pizzák 1000-2000 Ft körül mozognak.
Megosztom
2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
A busszal közel megközelíthető, a Szliván áruház lábánál található Lipóti Pékség és Kávézó hozza a megszokott színvonalat. Ha a környéken járok reggel szívesen iszom egy kávét, illetve szívesen viszem haza a kedvencem,azaz a rozsos parasztkenyeret. Mindig friss és szénhidrát csökkentett termék, diétázóknak ajánlom. A péksütikből a meggyes pite és a túrós házi rétes a kedvencem.
Megosztom
2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
2016-ben egy családi szülinapra voltunk hivatalosak, a helyszín a Bálint cukrászda volt. Körülbelül kilencven résztvevő,mi nagyon elégedettek voltunk a helyszínnel és az ételekkel. Korábban(2015) az ácsi esküvőn a tortát innen rendelték, látványra és ízre is kiemelkedő volt. Az árakról nem tudok beszélni, mindenki próbálja ki bátran!
Megosztom
2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
Az egyik internetes oldal szerint a lebuj rossz hírű kis kocsmát jelent. Habár évekkel ezelőtt szerettünk ide járni, mára már inkább más éttermet választunk. Halászlevet választottam, ami nagyon ízlett nekem. Az ételek kifejezetten ízletesek, azokról nincs negatív tapasztalatom. A mosdó kellemetlen illatú, az ásványvíz helyett nagy valószínűséggel csapvízet kaptunk.
Megosztom
7 oldalon / 66 találat


TérképX