zsoci8888 étterem értékelései

Értékelései
17
27
63
54
3
1
39

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsoci8888 értékeléseit!

Olvasd el zsoci8888 étterem értékeléseit!

zsoci8888 értékelései

finom gyros -

Trójai Faló Pécs

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 21.
A Life1 Fitnessben futás közben lettem figyelmes a szemben elhelyezkedő Trójai Falóra. Mindig megfordul egy-két ember ott, de a legtöbbször alig lehet elférni a kis helyiségben. Úgy tudom van emelet is, de ott még nem jártam. A gyros vetekszik a Repetában kaphatóval, nem sajnálják belőle a húst sem.
Megosztom
Erősen ajánlott -

Café Paulus Pécs

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Önkiszolgáló pulttal is rendelkezik a hely, azért hogy megkönnyítse az a’la carte-s kiszolgálást. Hétköznap 15 óráig van nyitva, hétvégén nem tudom, de nem árt tudni, hogy vasárnap zárva van a Café Paulus. Ajánlom, hogy kóstolják meg Pascucci kávét, amit egyedül itt Pécsett lehet kapni. Tipikus egyetemi hely, tanulni és beszélgetni és érdemes ide beülni.
Megosztom
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19.
Igazi kulináris élmény volt itt ebédelni. Csevapot rendeltünk ajvárral és lila hagymával, ezelőtt még sosem ettem ilyesmit, nekem nagyon ízlett. Kóstoltam már igazi szerb ajvárt és az Egyletben is hasonlóan volt elkészítve. 12 csapból folynak a kézműves sörök, bár én Espressot ittam 290 Ft-ért, a párom pedig Lattét 350 Ft-ért.
Megosztom
A legjobb szomszéd -

Repeta Gyros & Pizza Pécs

2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
Már ahogy írom az értékelést, már csorog a nyálam. Korábban a Repeta felett laktam és egyértelmű volt, hogy oda ülünk be egy pizzára, viszont mióta elköltöztünk is visszajárunk oda, ugyanis ott a legfinomabb. 750 Ft körül van a sima gyros, ami a töltelékben nem szenved hiányt, a pizzák 1000-2000 Ft körül mozognak.
Megosztom
2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
A busszal közel megközelíthető, a Szliván áruház lábánál található Lipóti Pékség és Kávézó hozza a megszokott színvonalat. Ha a környéken járok reggel szívesen iszom egy kávét, illetve szívesen viszem haza a kedvencem,azaz a rozsos parasztkenyeret. Mindig friss és szénhidrát csökkentett termék, diétázóknak ajánlom. A péksütikből a meggyes pite és a túrós házi rétes a kedvencem.
Megosztom
2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
2016-ben egy családi szülinapra voltunk hivatalosak, a helyszín a Bálint cukrászda volt. Körülbelül kilencven résztvevő,mi nagyon elégedettek voltunk a helyszínnel és az ételekkel. Korábban(2015) az ácsi esküvőn a tortát innen rendelték, látványra és ízre is kiemelkedő volt. Az árakról nem tudok beszélni, mindenki próbálja ki bátran!
Megosztom
2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 17.
Az egyik internetes oldal szerint a lebuj rossz hírű kis kocsmát jelent. Habár évekkel ezelőtt szerettünk ide járni, mára már inkább más éttermet választunk. Halászlevet választottam, ami nagyon ízlett nekem. Az ételek kifejezetten ízletesek, azokról nincs negatív tapasztalatom. A mosdó kellemetlen illatú, az ásványvíz helyett nagy valószínűséggel csapvízet kaptunk.
Megosztom
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Számomra a Levendula Fagyizó minden városban biztos pontot jelent, tudom hogy ott nem érhet csalódás. Nagyon aranyos a kialakítása, a lila bicikli és az egyedi díszek. Igazi mesedoboz! Nagyon széles a kínálat és az ínyencek is megtalálják a saját ízlésüknek megfelelőt.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Mátészalkától nem messze lakom és ha a városban járunk, akkor mindig a Provolone Étteremben csillapítjuk az éhségünket. A kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. A választék viszonylag széleskörű, mi a pizzákat preferáljuk. A feltéten nem spórolnak, a tészta vastagsága megfelelő, igazi olasz hangulat uralkodik. Aki egy egyszerű és finom ebédre vágyik, annak bátran ajánlom.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
A március huszadikai macaron napot a barátaimmal mi a pécsi Jókai Cukrászdában ünnepeltük. A pontos árakra már nem emlékszem, habár a macaron nem olcsó mulatság. Rendkívül aranyos a cukrászda a maga kis díszeivel, de véleményem szerint nagyon kicsi az üzlet. A sütik nagyon jól néznek ki, 1000 Ft alatt mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.
Megosztom
7 oldalon / 63 találat


TérképX